Mencari Kerja Sambilan Selepas Jam 6 Petang
Farra Ain - Fri 27/May/2016 9:16am [Last Comment]
Assalamualaikum, nama saya Fara duduk di kawasan Kempas. Saya sedang mencari kerja sambilan selepas jam 6 petang. Tidak kisah kerja di mana asal ianya halal dan tidak bertentangan dengan hukum islam, kedai makan sebagai waitress pun okay . Jika ada sesiapa yang memerlukan pekerja sambilan boleh call saya di 0173373880 atau email noor.farraain@yahoo.com

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Dzira - Fri 27/May/2016, 7:01pm
Boleh pm sy utk details partime

Syakira 0135943815  
2. Kayjue92 - Sat 28/May/2016, 3:52pm
salam. saya menawarkan beberapa perkhidmatan'
- data entry
- servis lipat kain
- runner (hantar barang, pos barang, ambil barang, selesaikan misi etc)
- prebet sapu
- personal driver
- terjemahan dari bahasa inggeris ke bahasa melayu dan sebaliknya
- penyusun buku
- grammar checker
- convert PDF file ke word dgn menaip
- private home tutor

area Masai, Pasir Gudang, Johor Bahru.
saya sudah lama berkecimpung dalam dunia Internet sejak 2003. laju menaip.

pymnt bole nego. jika berminat pls whatsapp saya 013 3797321. yg tak berkenaan, saya tak layan. TQ  
3. Syafiq 171 - Sat 28/May/2016, 11:46pm
Semoga dapat yer . :)  
4. Mohamad Zulfakri 2 - Sun 29/May/2016, 9:16pm
kalau saudari berminat jana pendapatan dgn meniaga topup, boleh ws saya fakri 0176710012  
5. Dee 89 - Wed 1/Jun/2016, 5:03pm
Sy cari crew ptime kedai makan...
Mase bekerja selepas maghrib sblm jam 12 malam...
Call /wasapp 0187882909. Atau 0187900545
Lokasi pulai perdana taman u
Terbuka perempuan atau lelaki
Yg penting pick up gear 2  
6. Noorhasnida - Fri 3/Jun/2016, 5:13pm
Lepas Kerja Balik Rumah Sambil Tengok TV Buat Duit!!

Bonus setiap tahun itu biasa
Bonus Setiap 12hb setiap Bulan SANGAT LUAR BIASA!!
Ada Payslip ~ Boleh guna untuk loan bank
Belajar secara Online
CUMA COPY?PASTE?POST

PM 014-2798852  
7. Shukri Mahmun - Mon 6/Jun/2016, 12:01pm
Saya juga ingin mencari kerja sambilan selepas jam 7 malam,jika Ada email saya payak1988@icloud.com atau whatappas ±60176626738  
8. Asy Syafei Bin Mustapa - Tue 7/Jun/2016, 12:29pm
Saya mempunyai sebuah restoran berhampiran angsana. Jika berminat sila hubungi 01110958529  
9. Assiwenmannis - Mon 13/Jun/2016, 2:49am
Saya ingin mencari kerja sambilan kopek ikan bilis atau kopek apa saja di buat di ruma area tmn kenanga, tampoi
saya blh datang ambil sendri
, jika ada email saya:assiwenasriah@yahoo.com atau wasap: 0105839014  
10. Azfarhan - Tue 21/Jun/2016, 3:07pm
saya ingin mencari kerja sambilan ji area johor bahru 0174282629  
11. Khairul 1032 - Sun 3/Jul/2016, 2:58pm
salam,saya ingin mencari part time job samaada kerja kemahiran dan apa2 kerja.01119996690  
12. Syuhailiyahya - Tue 12/Jul/2016, 1:02am
saya mencari kerja seperti kopek bawang putih, lipat kertas atau sambung wayar.. kerja di rumah...  
13. Sarina 47 - Fri 15/Jul/2016, 4:56pm
saya menawarkan perkhidmatan tuisyen berkelompok untuk murid tahun 1-6 . harga yuran sekitar rm 35-50 untuk 4 subjek di sekitar pasir gudang johor .

detail boleh call/whatsapp 01137378385  
14. Farra Ain - Fri 22/Jul/2016, 12:46pm
Maaf lah saya nak cakap sikit, bukan nak kurang ajar ke tak beradab. Tapi kalau sesiapa dah offer kerja suruh call ke whatsapp tolonglah respon dengan adab sikit. Suruh contact kita contact, kalau tak ada jawatan respon lah kata tak ada. Bukan senyap atau nak marah marah kita. Orang serious bukan main main. TQ  
15. Mohd Omar 3 - Tue 2/Aug/2016, 12:56pm
Tukang masak: Berkemahiran memasak makanan local, Ala carte (2 kekosongan)
Pembancuh air : Berkemahiran membuat air (2 kekosongan )
Crew cafe : Rajin ( 3 Kekosongan )
Sila hubungi/whatsup Afeeza 017-7033174 /Era012-9576722 untuk maklumat lanjut. Cafe terletak di Jalan Tembusu Taman rinting Masai Bahru.  
16. Eryn 15 - Sat 3/Sep/2016, 5:51pm
Saya pun mencari kerja part time...Dr kol 5 ptg hingga 11 mlm..area jb...kalau ada kerja kosong SMS 0177363781... Tq  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..