Kerja Pasang Barang Hiasan di Rumah (Status: Disputed)
Nik Rizki - Thu 17/Apr/2014 11:03am [Last Comment]
salam warga majalah.saya nik rizki dari damansara urgent memerlukan pekerja di rumah untuk pasang barang doorgift dan permainan.
barang dihantar ke rumah(tiada caj)
deposit barang memang diperlukan,kerana barang saya yg dihantar ke rumah anda.anda percaya saya dan saya percayakan anda,jika barang rosak tidak perlu ganti rugi.jika anda mahu berhenti bekerja deposit dipulangkan
sesuai untuk semua org.kerja bermula sehari selepas daftar

hanya lagi 15 orang diperlukan
#1 pcs (50 sen) sehari boleh pasang 100 pcs bergantung kepada jenis doorgift

kalau berminat emel saya alrizkiresouces@gmail.com
tiada spam dan komen tidak membina diperlukan di sini,terimakasih

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal | Disputed Topics
 
1. Nik Rizki - Thu 17/Apr/2014, 11:47am
pembetulan...EMEL SAYA alrizkiresources@gmail.com
maaf di dalam post tidak ade huruf r  
2. Cik Maya - Thu 17/Apr/2014, 12:41pm
Tq encik rizki.sy dah call driver,nanti barang sampai sy akan call  
3. Nik Rizki - Thu 17/Apr/2014, 1:21pm
sama-sama cik maya.kebetulan ade penghantaran ke kajang petang ni.
masih ade 12 kekosongan bg yang berminat  
4. Surayakhaleed - Thu 17/Apr/2014, 2:21pm
Saya di sentul. ader kekosongan lagi ker? email sya. nurulashikinhassan@gmail.com  
5. Nik Rizki - Thu 17/Apr/2014, 2:44pm
tggal lagi 10 kosong.insyallah sape ade rezeki ade la.malam ni sy akan hantar barang ke putrajaya bg yg bank in tadi puan maisara.penghantaran barang setiap hari sampai pukul 8 sahaje.pendeposit daftar selepas pkl 8 barang dihantar hari esok  
6. Cik Maya - Thu 17/Apr/2014, 6:14pm
PD yg betul2 cari kerja sambilan boleh daftar dgn encik rizki.sy sendiri tak percaya utk bayar org yg x kenal.tapi alhamdulillah sy dah dpt barang.arini sy deposit,petang ni dah dapat,siap ada agreement semua  
7. Nurhidayu Binti Zulkaffli - Fri 18/Apr/2014, 12:18am
saya berminat,sila whatsapp sy 0126768641
saya tggl d sungai buloh sahaja  
8. Rizaitun - Fri 18/Apr/2014, 5:14am
sy berminat email ryrtune@gmail.com  
9. Nik Rizki - Fri 18/Apr/2014, 6:57am
salam dan selamat pagi.terima kasih tuan/puan yang mendaftar.tinggal 5 kekosongan.petang ni ade hantar barang ke kajang,seri kembangan dan gombak.sesiapa nak join kerja pasang doorgift boleh emel sy utk detail.kepada yg betul2 berminat sahaja sebab penat nak melayan yang main2 ni.terima kasih  
10. Nik Rizki - Fri 18/Apr/2014, 6:47pm
Salam semua.CMA 2 org diperlukan lagi.
Kepada yg da daftar Dan tggu BRG hari ni Sila call sy bila van sampai utk sy guide sign aggrement.sape cepat dia dapat peluang.insyallah.jazakallah khairan warga majalah.com  
11. Bunga 47 - Sat 19/Apr/2014, 9:45pm
kepada semua warga majalh@sesiape yg mahu cari keje part time sila lah buat siasatan hingga ke habis supaya tidak ditipu oleh org yg xbertanggungjwb. yg pling sedih sedare islam tikam sedare sendri. Untuk pngetahuan suma iklan dr tuan tanah ni kononnyer Nik namenye adalah penipu. Sy adalah salah satu mangsa yg baru terkena harini. Smoga Allah beri balasan kpd dia n kroni die.Anda tidak akan selamat kerana makan duit haram...kpd warga yg lain beware mase nk plih keje..  
12. Azlina 48 - Fri 25/Apr/2014, 8:57pm
Salam, buat para pekerja yg ingin buat kerja partime anda kena fikir kalau nak buat kerja mana-mana tempat pun mana ada orang kena bayar dulu sebelum buat kerja.
Alasan deposit tu semua tipu kalau betul apa nak takut barang hilang atau rosak semua tau ganti jelaa.
Masalah yg akan timbul bila kerja dah siap bila masa nak bayar mulalah cari masalah sengetlah, tak betullah ,padahal dah ikut apa yg diarahkan last sekali hilang terus duit deposit hangus.
Penipuan jenis ni dah bertahun-tahun kat Malaysia tapi senyap kejap lepas tu ada lagi.
Harap berhati-hati beri duit pada orang yg tak dikenali walaupun ada agreement  
13. Farhana Hadi - Thu 8/May/2014, 9:32am
tmpg tny..mcm mn nk wat iklan kt cni ye??  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..