Kerja Part Time
Wazif - Sun 23/Dec/2012 1:33pm [Last Comment]
salam..saya mencari kerja part time sekitar sri manjung, lumut dan sitiawan selepas waktu office hour..apa2 kerja yang penting halal n xabaikan waktu solat..tq semua

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Biz On Air - Sun 23/Dec/2012, 2:40pm
salam, boleh cuba buat home based business juga...
http://myone.STIFORPMovie.com  
2. Imran 53 - Mon 24/Dec/2012, 11:55pm
Sy buat part time ni je di rumah. Dan dah dapat hasilnya pun. Anda pun tentu boleh..Tgk2 dulu ya..
http://bit.ly/TlvJq7  
3. Kamarul 26 - Thu 27/Dec/2012, 11:02am
salam.apa kata buat survey online. daftar free je.tak payah modal pun.buat survey dibayar duit tunai.daftar di surveyonlinepaid.blogspot.com  
4. Mohd Sharif Jamaludin - Fri 28/Dec/2012, 12:37am
salam.. apa kata cuba program ni..

maklumat lanjut
http://buatjelah.blogspot.com

memang berbaloi untuk anda!  
5. Amat90 - Fri 28/Dec/2012, 9:40am
cuba lihat llink ni..boleh tambah kn side income anda juz promote kn link pada kawan2...senang je tok isi masa lapang..tak perlu modal pun dan memang berbaloi...selamat mencuba

http://incomepart.com/ref.php?page=act/ref&invcod=128988  
6. Gee 17 - Fri 28/Dec/2012, 10:49am
cuba link ni,tak perlu modal pun...income memang lumayan...cuma promote link pada sesiapa sahaja yg u suka...-a href="http://www.MyRightAd4u.net/kinabit60">  
7. Rashidi 7 - Fri 28/Dec/2012, 4:07pm
Layari blog saya http://jutawancash4u.blogspot.com/
Tiada paksaan dan semua org boleh jana pendapatan. Anda tentukan. Just spend 5 minit sehari cukup...  
8. Mohd Azizi 12 - Sun 30/Dec/2012, 1:46am
Bisnes Gaya pos..income 2 Kali sbulan.ambil masa 2 or 3 jam untuk pos Risalah..bminat contact sy 0145071043  
9. Nashir - Mon 31/Dec/2012, 1:14pm
tuan wazif nak tak jual detergent...ada 4 jenis iaitu : dynamo, lemon, lavender dan rose...1 botol = 10 ltr = Rm35...
klu encik wazif dpt 10 org pembeli akan diberi harga RM30 sebotol...encik wazif boleh buat part time kat tempat kerja nie...minat sila sms :0172197481mohd  
10. Prudential Bsn Takaful 3 - Thu 10/Jan/2013, 10:01am
kami dari prudential bsn takaful mencari seorang ejen yang berminat untuk menambah pendapatan.boleh dibuat separuh masa atau sepenuh masa.
kelayakan dan pengalaman tidak kisah kerana training percuma diberikan hujung minggu.
gajii boleh mencecah RM1000-RM3000 sekiranya rajin bekerja .
lokasi :TTDI JAYA,shah alam
BERMINAT??
email :pbsntakaful@yahoo.com
call : nadzirah 0193168843  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..