Kerja Part Time di Kuantan
Nurain 42 - Sat 11/May/2013 10:05am [Last Comment]
Salam 1Malaysia,

Saya ingin mencari kerja part time sekitar Kuantan selepas pada office hour.
Kalau ada sapa2 boleh bantu maklumkan pada saya. Saja untuk menambahkan pendapatan sampingan janji halal.
Atau jika ada sapa2 yang buat dropship barang pun tidak ada masalah. Maklumkan pada saya.

email : mawarmerahns@gmail.com

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Kamarul 26 - Wed 15/May/2013, 10:25am
    apakata buat kerja menjawab surveyonline.daftar percuma di surveyonlinepaid.blogspot.com tak perlukan modal pun.tgk blog sy k  
  2. Songket2u - Wed 5/Jun/2013, 1:04pm
    kami menawarkan komisyen yang tinggi untuk memasarkan/menjual kain sutera/baju kurung dari vietnam secara sambilan.hubungi kami 0129600257.  
  3. Ramzi 2 - Sun 9/Jun/2013, 11:31am
    Peluang perniagaan bersama international...
    Pakej 1 modal RM39 seminggu dapat withdraw RM210
    Pakej 2 modal RM154 seminggu dapat withdraw RM840
    Pakej 3 modal RM770 seminggu dapat withdraw RM4200

    APA YG PERLU ANDA LAKUKAN SELPAS MENDAFTAR??
    Anda kena cari dua org rakan join biz nie,,lepas tu akaun anda akn aktif dalam 24 jam,nty admin akn bgi link kt anda.selepas anda dapat link anda buka kemudian kat dalam link tu anda kena isi detail seperti no acc n email,,

    p/s:anda hnya perlu cari dua org rakan join biz ni n anda akn dpt income setiap minggu,,modal hnya sekli kerja sekli,,income dpt setiap minggu...mudah bkn hanya 2 org sahaja..jika lebih syarikat akn susun sponsor anda tu di bawah org lain..

    Untuk setiap ahli yg mendaftar di bawah anda, anda akan dapat jumlah seperti di bawah:
    ~Pakej 1 RM39 dapat RM15 seorang
    ~Pakej 2 RM154 dapat RM66 seorang
    ~Pakej 3 RM770 dapat RM330 seorang

    COMPANY ADVANCE MODAL 80%, AHLI KELUAR 20% SAHAJA
    PAKEJ 1 = USD1000(RM3,300) - AHLI KELUAR MODAL HANYA USD200 (RM770)
    PAKEJ 2 = USD200 (RM660) - AHLI HANYA KELUAR MODAL HANYA USD40 (RM154)
    PAKEJ 3 = USD50 (RM165) - AHLI HANYA KELUAR MODAL HANYA USD10 (RM39)

    Pakej 1 modal RM39 seminggu dapat withdraw RM210
    Pakej 2 modal RM154 seminggu dapat withdraw RM840
    Pakej 3 modal RM770 seminggu dapat withdraw RM4200

    APA YG PERLU ANDA LAKUKAN SELPAS MENDAFTAR??
    Anda kena cari dua org rakan join biz nie,,lepas tu akaun anda akn aktif dalam 24 jam,nty admin akn bgi link kt anda.selepas anda dapat link anda buka kemudian kat dalam link tu anda kena isi detail seperti no acc n email,,

    p/s:anda hnya perlu cari dua org rakan join biz ni n anda akn dpt income setiap minggu,,modal hnya sekli kerja sekli,,income dpt setiap minggu...mudah bkn hanya 2 org sahaja..jika lebih syarikat akn susun sponsor anda tu di bawah org lain..

    Untuk setiap ahli yg mendaftar di bawah anda, anda akan dapat jumlah seperti di bawah:
    ~Pakej 1 RM39 dapat RM15 seorang
    ~Pakej 2 RM154 dapat RM66 seorang
    ~Pakej 3 RM770 dapat RM330 seorang

    COMPANY ADVANCE MODAL 80%, AHLI KELUAR 20% SAHAJA
    PAKEJ 1 = USD1000(RM3,300) - AHLI KELUAR MODAL HANYA USD200 (RM770)
    PAKEJ 2 = USD200 (RM660) - AHLI HANYA KELUAR MODAL HANYA USD40 (RM154)
    PAKEJ 3 = USD50 (RM165) - AHLI HANYA KELUAR MODAL HANYA USD10 (RM39)
    DAFAR DISINI:

    http://member.amgint.biz/user_regist...p?ref=myramzie
    dah register sms saya 0139452548  
  4. Fadhly Surasi - Tue 25/Jun/2013, 7:51pm
    Sy ad peluang perniagaan scra partime atau fulltime..potensi sebulan rm2k hingga rm6k..berminat sila hubungi 014-8252574(zul)  
  5. Razis 4 - Sun 30/Jun/2013, 12:38am
    Sya ada peluang kerja scara part time/full time...Area BALOK Kuantan...
    016-7222604(Razis)  
  6. Msz Consultants - Tue 29/Oct/2013, 9:15am
    Kerja part time selepas waktu bekerja di Kisok Burger bakar area Bukit Sekilau Kuantan, gaji boleh runding, berminat boleh sms ke 0142111588- ati  
  7. Am 91 3 - Wed 1/Jun/2016, 9:14pm
    Salam..sy am dri kuantan..nk tanye klu ade kije part time malam tlg info..+60199024377..tlg info..terima kasih..  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.