Kerja Part Time di Ipoh
Ziela Sufina - Sat 9/Feb/2013 2:44pm [Last Comment]
mencari kerja part time, masih berlajar. kalau boleh start pukul 6ptg sampai tutup manakala sabtu dan ahad boleh buat full shift.

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Nazman 7 - Sat 9/Feb/2013, 3:21pm
berminat untuk menjadi nejen dropship untuk jualan rumpai laut jualan harga antara rm10 ke rm25 untuk 100gm gred aa dan aaa. modal tidak perlukan jika berminat hubungi 0196215358 atau add fb nazt trading  
2. Mielabeauty - Sat 9/Feb/2013, 8:15pm
Jom buat business online, senang je..
hubungi 0134303292  
3. Saemah Mohd Said - Sat 9/Feb/2013, 9:30pm
Boleh juga cube di sini http://www.myr1o.com?/id=zimah1011..selamat..  
4. M Nasrol 5 - Sat 9/Feb/2013, 10:57pm
Simple Tapi POWER,
http://bit.ly/PkkttD  
5. Shee 4 - Sun 10/Feb/2013, 1:13am
Kenapa x buat online paid survey? Ada juga duit poket . Sementara nak cari keje org even dah dapat keje pon boleh earn. Stakat dapat minimum RM150 sehari, kira ok la kan. Sikit2, klu rajin jawab survey dari company2 pemasaran tu, dapat la byk
.
http://paymesurvey.webs.com  
6. Ajmain 3 - Sun 10/Feb/2013, 11:26am
New busines just launched in JAN2013. SKYeTV. You can watch tv channels like in the ASTRO and generate income. Small start-up cost. very affordable one. More information pls direct to matt6747@gmail.com.  
7. Chenta Cendelela - Sun 10/Feb/2013, 3:25pm
berminat utntuk jadi agent dropship kami
https://www.facebook.com/onlinefashion88
please like our page and PM us for details yea..tqsm  
8. Nurasyikin 3 - Sun 10/Feb/2013, 4:17pm
berminat utk menjadi pgedar sabun direct trus dgn pgeluar sabun
harga murah dan berkualiti
kami di kawasan ipoh/jelapang,minat call razak-0195750300  
9. On9 Biz - Sun 10/Feb/2013, 6:42pm
Jom click di sini, modal rendah, untung berbaloi2..
http://www.rm20segera.com/?r=jom20  
10. Biz On Air - Sun 10/Feb/2013, 9:45pm
buat part time di rumah/online..gunakan kemudahan IT untuk jana pendapatan lu mayan.
http://www.simplebisnes.com/myone  
11. Abd Hamid Abd Haziz 2 - Mon 11/Feb/2013, 8:37am
HOMESTAY KT PUTRAJAYA...

www.arfa-putrajayahomestay.blogsport.com

fb@arfa-putrajayahomestay  
12. Md Hijan Bin Md Ilies - Mon 11/Feb/2013, 3:32pm
mai buat biz iklan....sambil iklan dapat income 2 minggu sekali....  
13. Aini 95 - Mon 11/Feb/2013, 10:21pm
Kerja Part time-Ipoh .Pn Aini 019 280 3865
Tq  
14. Suzie 45 - Tue 12/Feb/2013, 12:12am
Salam, anda sedang mencari peluang perniagaan dan anda mempunyai komitmen. Kami ingin menawarkan kedai farmasi serbaneka seperti watson mengikut lokasi pilihan anda. Kedai berharga RM1juta ini mmg percma malah sewa dan bil elektrik pun ditaja. Anda perlu modal RM5200 anda dapat semua. Contact saya utk menghadiri taklimat kami pn suzi 0162020370  
15. Aleez - Tue 12/Feb/2013, 4:11pm
buat partime dari rumah...percuma tnpa keluar 1sen pon wang anda...cuma signup then dah dpt $10...klu isi data lg berganda...cuba ja x rugi pun...

Work from Home. Earn $2000/month. No Investment. Part Time, 1-2h/day.

Wanted Online Internet job workers. Job is only through Internet. Work from home part time jobs. You can earn $1500-2500/month working 1-2 hours/day, no matter where you live. These are genuine Data entry jobs & Internet jobs. No Investment required. Only serious enquires please. For more details visit http://www.earnparttimejobs.com/index.php?id=3508602  
16. Fatimah Binti Mokhtar 3 - Wed 13/Feb/2013, 10:11am
assalamualaikum dan salam1manjoi..
-akak memang nak pakai part time and full time untuk kedai akak..
-kalau adik berminat leh hubungi akak ngan kadar segera 017-5774892 /019-4805192  
17. Muhammad Hadzwan 2 - Wed 13/Feb/2013, 3:58pm
buat dropship dgn sy,xpyah modal,xpyah smpan stok,xpyah anta barang.semua proses penghantaran sy uruskan.golek2 dpn laptop ada customer bli dpt duit.cust akan transfer ke acc anda dulu.duit terus msuk acc bank anda,tp anda mesti ada laptop@komputer dan internet.berminat inbox fb page (suami isteri shoppe)@ email juer_veron88@ymail.com.dijamin ramai beli.sbb org malu nk beli kt kedai.ht mau tp malu.jual internet cara penyelesaian.tp kena jual pada yg sudah berkahwin sahaja,  
18. Joe 213 - Wed 13/Feb/2013, 5:04pm
jom klik...http://jutawanklik.com/#joeboy  
19. Eita 8 - Wed 13/Feb/2013, 5:36pm
JOM SERTAI BISNES PALING SIMPLE, PALING SANTAI, MUDAH.
KEPADA YG RAJIN MENAJA INCOME MMG LUMAYAN. X MENAJA PUN TIAP2 BULAN DAPAT INCOME. MODAL KECIL SAHAJA.
eita_sabitah@yahoo.com

TLG EMAIL SAYA, SAYA AKAN BALAS. SAYA TAKUT X DAPAT NK EMAIL ANDA  
20. Kamarul Farid - Wed 13/Feb/2013, 11:45pm
salam..tgk surveyonlinepaid.blogspot.com kerja menjawab survey.daftar percuma,tanpa modal.insyallah mampu menambah pendapatan.  
21. Jual Produk Smartherbs - Fri 15/Feb/2013, 4:37pm
berminat jual perfume 2.5ml dan 4ml. RM3.50 dan RM5.00 setiap sebotol..jika berminat akak dok kat ipoh juga...
Zati : 013-3118254  
22. Aini Safina Jamaludin - Fri 15/Feb/2013, 4:51pm
PERUNDING TAKAFUL (FULL/PART TIME)
ETIQA TAKAFUL BHD
HUBUNGI :
PN. NINA (0165929795)
EN FHAMI (0125958082)  
23. Nasli 2 - Thu 21/Feb/2013, 10:43am
salam, tiada yang mustahil untuk berjaya, rilex,santai pun boleh berjaya
nak keterangan lanjut boleh hubungi saya

nasli : 0135973929  
24. Shahrani Zainal - Tue 26/Feb/2013, 4:57am
mencari pekerja part time di Tgv Cinema (Aeon station18) kerja mula dari 9pm-5am.Salary:Rm600.00

CONTACT:0162603254  
25. Ana Azman - Sat 2/Mar/2013, 2:40pm
mencari pembancuh air di taman perpaduan. berminat contact 0194651772  
26. Faresha Azahar - Sat 2/Mar/2013, 3:19pm
salam , jom ramai2 like pages ini dan membeli perfumes dari sini . wangi . tahan 48 jam !!!! http://www.facebook.com/#!/IfareshAzSs?fref=ts  
27. Danial 26 - Tue 23/Apr/2013, 11:50pm
Membaiki dan membaikpulik semua jenis laptop atau komputer, penambahbaikan,menaiktaraf dan modifikasi saya melakukan secara part time selepas waktu kerja....call 013-2108575  
28. Elydalyla - Mon 29/Apr/2013, 12:31pm
Salam semua..
Saya mencari pekerja di Kiosk Each A cup Tesco Ipoh.
Gaji rm700 belum campur ot.

CONTACT 0178203634  
29. Epoi - Sat 28/Sep/2013, 4:46pm
salam.
jawatan SEGERA pembantu cyber cafe di tambun
call 019-6898566 SAIFUL  
30. Nurul Maiza - Sat 14/Dec/2013, 7:31pm
memerlukan kerja part time . saya baru habis spm . boleh berkomunikasi dalam bahasa melayu dan bahasa inggeris . jika ada jawatan kosong untuk saya boleh emel saya di maizakeroro17@gmail.com  
31. Faid 4 - Fri 25/Jul/2014, 9:47am
Mencari parttime area Tambun.  
32. Kiran 5 - Wed 20/Aug/2014, 12:19pm
salam,saya masih belajar..mencari part-time di kawasan ipoh..tujuan,tak mahu susahkan family  

Page 1   (Total 32 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..