Mencari Kerja Mekanik Urgent!
Naszmen - Mon 5/Dec/2011 11:35am [Last Comment]
Saya baru sahaja berhenti kerja sb bengkel yg saya kerja skrg nak berpindah, saya ingin mencari kerja dalam bidang mekanik / kedai cat kereta.

Sesiapa yang ingin memberi peluang boleh tel saya 012-7734359 (amin). Email naszmen@yahoo.com

Saya menetap di Flora Damansara, Damansara Perdana, PJ
bengkel yg berhampiran adalah keutamaan sb saya tak mahir jln2 yg jauh sb baru 1 thn menetap di PJ.

*hanya yang betul2 nak ambik perkerja harap faham jgn bagi harapan sahaja, saya dah banyak kali terkena*

Niche: Kerja Kemahiran | Bengkel Kereta | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Hawa 22 - Wed 7/Dec/2011, 4:51pm
Ingin tambah pendapatan?

Kerja di rumah secara sambilan atau sepenuh masa, menaip data dan maklumat. Pendapatan lumayan jika anda kerja keras.

Maklumat lanjut layari:
http://www.jobdirumah.com/partfulltime  
2. Azarina - Thu 8/Dec/2011, 8:50pm
sy mmg sedang mecari pekerja, tp workshop sy bertempat di bukit belacan ampang.
waktu kerja 10 pg - 7 ptg..
mahir/ separuh mahir
kalau ada sapa2 berminat sila hubungi sy 0136372724 - pn ina  
3. Nor Azman Saaid - Sat 10/Dec/2011, 9:09pm
kerja kosong untuk juruteknik mekanikal
gaji RM12/jam

012-6687360  
4. Jay 9 - Tue 13/Dec/2011, 4:45pm
sy mmg nk cari pekerja tp bengkel sy kat area puchong.
email sy jnr_autoservices@yahoo.com  
5. Naszmen - Wed 14/Dec/2011, 3:05pm
Saya mmg nak berkerja tapi kalau tempat kerj ajauh dr rumah agak susah utk saya berulang-alik lgpn saya tak mahir jalan.
Saya hny tahu jln di sekitar Damansara dan Sungai Buloh shj....maaf yer.  
6. Naszmen - Tue 17/Jan/2012, 11:20am
Saya masih mencari kerja mekanik diutamakan kawasan berdekatan dengan Damansara Perdana////  
7. Mr Aie - Sat 7/Apr/2012, 7:56pm
saya mencari kerja sbgai mekanik kereta area shah alam..jika ade kekosongan bole email..tq  
8. Zaimi 9 - Wed 6/Jun/2012, 12:18am
Saya sedang mencari mekanik kereta (mahir/separa mahir) di Damansara Prima. Sila hunbungi saya jika berminat di 03-61575327.  
9. Tdauto - Tue 24/Jul/2012, 1:40pm
Kami mencari mekanik kereta di Woksyop TD Auto, Taman Desa, Kuala Lumpur. Jika berminat sila hubungi En Azri untuk temuduga di no.telefon 03-79871039 atau email terus ke inaihaluan@gmail.com.  
10. Fuzza 3 - Fri 2/Nov/2012, 8:04pm
sye akan abis blaja hjung thun nie dan sya ingin cri kerja di bengkel kereta..area kl...klu bleh nk yg ade tmpt tgl...  
11. Fitri 98 - Thu 8/Nov/2012, 3:52am
fuzza 3 : kalau berminat boleh call saya , tapi bengkel cat... boleh tdo di woksyop. 014-3389788  
12. Fitri 98 - Thu 8/Nov/2012, 3:57am
lupa nak cakap, juga pada yang lain yang berminat pun boleh call.. woksyop area gombak  
13. Missnadiaa - Wed 9/Jan/2013, 1:20pm
mencari mekanik urgent area bangi!!! hubungi saya segera 0182519241  
14. Zaique - Tue 18/Jun/2013, 10:11am
mencari mekanik kenderaan kereta di area sg buloh/paya jaras/desa moccis/saujana utama/kubu gajah/merbau sempak. hubungi 0122471638- Fahmi  
15. Suhaizan 5 - Wed 12/Nov/2014, 6:19pm
Salam..semua?Saya memerlukan dengan segera mekanik workshop kereta seramai 3 orang. Solat, jujur, rajin, berdidikasi, boleh menerima teguran dan amanah. Kelebihan pada yang boleh membaiki engin diesel. Workshop di Tmn Sri Putra Kempas Johor Bahru, Johor. Gaji berdasarkan pengalaman. Sila hubungi pejabat 07- 554 8924 / whatsapp 013-776 4760 ,saya segera.  
16. Kartini 13 - Tue 31/Mar/2015, 10:46pm
As Slm, Ada tak sedara mara/jiran/student/kenalan yg nak kerja sbg mekanik/ technician di area Bangi. SIZ Motors Sdn Bhd memerlukan pekerja. KWSP dan SOCSO disediakan. Gaji akan naik selepas confirm. Permis di No.5, jln P10/18, Seksyen 10, Tmn Perindustrian Selaman, Bandar Baru Bangi, Selangor. Tempat tinggal majikan tolong carikan. Hubungi En.Zul: 0133992379 (Student Practical juga dialu-alukan)  
17. Ara 32 - Thu 7/May/2015, 12:08pm
kamarudin
ada sijil level 2 automotiff
area sungai buloh,,
kalau perlukan mekanik lagi,,
whasap saya 011-237 05304  
18. Abu Adilah - Tue 12/May/2015, 1:12pm
Mekanik diperlukan di Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan, Selangor.
Whatsapp 012-3231374 jika berminat.  
19. Said 9 - Sat 3/Oct/2015, 6:48pm
Sedang mencari mekanik untuk berkerja di kawasan kajang dan bangi...Sila hubungi Shahril 010-8092809  
20. Reyza Rasis - Fri 4/Mar/2016, 6:27pm
sedang mencari mekanik kenderaan seramai 2-3 orang untuk bekerja di bengkel saya di Meru Klang...sila hubungi saya 0166650848 utk sebarang pertanyaan.Terima kasih.
FB: HondamanJD  
21. Linda Besb16 - Fri 18/Mar/2016, 5:36pm
Mencari ketua mekanik dan mekanik di area wangsa maju. Jika berminat sila hubungi linda 0173821274  
22. Azhar Kamarudin - Tue 10/May/2016, 4:20pm
saya dri syarikat bengkel kreta di shah alam sek.26 (AZDFA AUTO SERVICE) mekanic mahir & separuh mahir gaji boleh dirunding.Mahukan pekerja rajin,ikhlas,jujur.Diperlukan segera.
Hubungi 013-3439940/0126762511  
23. Bmbautomotivecentre - Wed 21/Jun/2017, 12:50pm
Saya perlukan 2 mekanik di bengkel saya yang terletak di seri kembangan.boleh contact saya 0165237574-iqbal.  
24. Rayan Bin Amir Hamzah - Wed 23/Feb/2022, 9:12am
kami perlukan pekerja cat kereta di PJ. boleh hubungi 0196640866 (remy)  

Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..