Kerja Kosong di Syarikat Penerbitan dan Produksi
Nominami Media - Tue 29/May/2012 12:16pm [Last Comment]
Kami adalah syarikat media baru yang merangkumi pernerbitan teater, rancangan televisyen dan majalah. Kami memerlukan sebuah kumpulan pekerja yang berdedikasi dan juga kreatif .

Jawatan kosong
Penulis skrip
Pengurus produksi
Videographer
Video-Editor
Website Designer
Editor Majalah
Penulis Artikel/ Wartawan
Jurugambar
Stylist
Graphic Designer
Pemasaran

Wajib beragama Islam
Lelaki/Wanita
18 - 30 tahun
Bujang
Bertutur dan menulis Bahasa Inggeris dengan baik (tiada kompromi)
Mempunyai pengetahuan awam/ spesifik secara mendalam
Para pelajar adalah amat dialu-alukan

Tiada masa bekerja (freelance). Bayaran gaji adalah berdasarkan kadar sebuah projek.

Niche: Kerja Kemahiran | Studio Filem Dan Videografi | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Dhuha90 - Tue 29/May/2012, 12:19pm
Email detail...madiyusof90@yahoo.com  
2. Rose Aneyna - Tue 29/May/2012, 12:57pm
email detail ainiannura@gmail.com  
3. Turis Timur - Tue 29/May/2012, 1:14pm
count me in...turistimur@gmail.com  
4. Edirhardy - Tue 29/May/2012, 2:57pm
detail...hidirkhalil@yahoo.com  
5. Farah 225 - Tue 29/May/2012, 5:24pm
EMAIL DETAILS. manjabumi.ent@gmail.com Bahagian pemasaran  
6. Fara 84 - Tue 29/May/2012, 11:03pm
email detail
miss.farah.zz@gmail.com  
7. Dzulhazry - Wed 30/May/2012, 1:29am
bertutur dan menulis english dgn baik?? im not good in english.. hehe  
8. Nurul Atira - Wed 30/May/2012, 11:02am
Email dtail pd sy..
ebek_92@yahoo.com.my..
Thankz  
9. Mastura Abd Razak - Wed 30/May/2012, 11:09am
saya berminat..plz contact me
:: masdiana_87@yahoo.com.my@
mas.razak@yahoo.com  
10. Mohd 101 - Wed 30/May/2012, 5:01pm
Saya dah baya pakcik-pakcik ni, 40-an. Saya berminat nak buat editing, proof-reading, terjemahan dan penulisan.

Bahasa Inggeris, tiada masalah. Boleh bertutur dan menulis dengan AMAT BAIK. Sebab memang ada BA dalam B. Inggeris.

Hubungi saya, Mohd di 014-6277046 atau taib.hampden1@yahoo.com.my  
11. Wawa 98 - Wed 30/May/2012, 6:44pm
minat juga...pls email sy..shahnazbiz.com@gmail.com  
12. Cari Pembekal Bahan Cetak - Thu 31/May/2012, 3:43pm
email kepada nash_125z@yahoo.com 0165255138 Nash  
13. Nurul 632 - Thu 31/May/2012, 5:01pm
saya berminat , sebagai jurugambar pun boleh . umur baru 20 , email : nurul@securiforce.com.my  
14. Mohd Nizam Yahya - Thu 31/May/2012, 10:37pm
Saye berminat bahagian pemasaran..bole email saye kat Syah_wan05@yahoo.com..terime kasih.  
15. Opin - Fri 1/Jun/2012, 10:22pm
sy berminat bahagian pemasaran.
opincupin@gmail.com  
16. Crue - Fri 1/Jun/2012, 10:34pm
saya berminat boleh email detail ke photovideo15@gmail.com

thanks  
17. Seniman - Mon 4/Jun/2012, 5:25am
salam, sya bnyak terlibat dalam teater.. bnyak pengalam, klu ada kosong sila email sya.. sbb sy tengok n fon pihak en. tak tertulis..

seniman.nonoi@gmail.com  
18. Haqel - Mon 4/Jun/2012, 5:48pm
saya editor/animator/dan buat visual effect..ni emel saya haqel87faezi@yahoo.com.my dan ini no phone saya 0162809040  
19. Azwan 5 - Thu 7/Jun/2012, 11:29am
boleh antar detail kepada saya;

azwan@arthelvetica.com

saya berpengalaman dalam penerbitan majalah... TQ

umur dah pertengahan 30an... tp jiwa masih muda... ehehehe  
20. Buddies Delight 2 - Mon 11/Jun/2012, 8:37am
berminat utk jawatan freelance magazine editor...boleh emailkan details...? cikseri76@gmail.com. thx..:-)  
21. Mr Faris - Mon 11/Jun/2012, 10:31am
saya teringin nak jadi pelakon boleh.. emelkan di wcm_306@yahoo.com  
22. Syam 32 - Tue 12/Jun/2012, 2:43pm
saya berminat.. hubungi saya 0199922260 ( sy mempunyai kemahiran dalam video editor, 3d animation dan graphic designer) - freelance.  
23. Cindy 8 - Thu 14/Jun/2012, 4:16am
Hyee... Blh bg detail x... I pengalaman dlm teater....
clara.clarkson67@yahoo.com  
24. Nominami Media - Thu 14/Jun/2012, 1:35pm
Saya telah email kepada semua. terima kasih  
25. Lia Amalin - Thu 14/Jun/2012, 9:07pm
saya bru habis beljr dlm bdg penulisan kreatif dan berminat. boleh emailkn sebarg maklmt mengenai tawaran ini?  
26. Dania Suhaimi - Mon 18/Jun/2012, 12:07pm
emailkan detail..wirdania91@yahoo.com  
27. Falina - Mon 18/Jun/2012, 4:07pm
Assalammualaikum...
Saya ingin mengetahuinya dengan lebih mendalam. Boleh emailkan ke saya?
asmyin@yahoo.com.my  
28. Azlin 20 - Wed 20/Jun/2012, 11:48am
Assalamualaikum.

Saya adalah penulis sambilan dengan Majalah Dewan Budaya dan penulis bersama buku kanak-kanak Siri Adam Kecil terbitan PTS One Sdn Bhd. Saya berminat untuk menulis artikel dan jika ada peluang untuk membuat voice over, amat dihargai.

Hubungi saya di 012-6293904 atau alinzabidin@gmail.com

Terima kasih.  
29. Nur Ajuwah Ramali - Thu 21/Jun/2012, 12:44pm
Assalamualaikum,

Saya mempunyai minat dalam penulisan dan juga seorang yang teliti dalam suntingan. Saya ingin mengetahui kekosongan jawatan bagi penulis artikel dan juga editor majalah. Bolehkan pihak tuan/puan emailakn saya butiran tersebut di nurajuwah_ramali@yahoo.com.my ? Sekian, terima kasih.  
30. Azharamli - Tue 26/Jun/2012, 1:49am
Saya berminat bekerja di syarikat anda sebagai jurugambar....saya memiliki (SKM) Sijil Kemahiran Malaysia tahap 1 dan 2..saya berpengalaman dalam bidang jurugambar di syarikat paper New Strait Time Press selama 3bulan . Di situ saya menimba banyak ilmu dan pengalaman yang berharga . Atas minat dan pengalaman juga saya akan mencuba memberi segala komitmen yang tinggi jika saya diterima kerja .jika saya dipanggil untuk temuduga hubungi saya di no yang tertera 0176360912.  
31. Mohamad Hasrul Bin Hashim - Tue 26/Jun/2012, 11:03pm
saya merupakan lepasan diploma bidang fotografi dari unisel 2011. saya berminat untuk bekerja di syarikat tuan/puan sebagai jurugambar ataupun juruvideo. saya sekarang merupakan jurugambar dan juruvideo bebas. saya pernah menjalani praktikal di the star selama 6 bulan sebagai jurufoto. banyak pengalaman yang saya timba selama saya menceburi bidang ini. saya akan memberikan komitmen sepenuhnya sekiranya saya diterima kerana saya sangat berminat dengan bidang ini. tuan/puan boleh menghubungi saya di talian 0192799129. yoe_algreat@yahoo.com  
32. Rohanabechik - Thu 28/Jun/2012, 10:49pm
As'kum. saya Rohana Bechik. saya merupakan pelajar lepasan diploma in Multimedia. dan sekarang masih menunggu hari konvo. saya berharap saya dpt mempelajari dan menimba pengalaman baru sebagai pengurus produksi atau yg trsenarai di atas. sy harap sy sebagai pendatang baru dpt di terima utk menghasilkan kerja yg terbaik buat pihak anda.

sila hubungi saya di 0172596504 atau email di
rohanabechik.rb@gmail.com
hana_chuweeiyts@yahoo.com  
33. Norasiah 5 - Fri 29/Jun/2012, 2:25am
please email/ call me for details at wgn306@yahoo.com 0182651449 im interested in producing a reality show which itself is unique not shown on tv yet. im in batu caves.  
34. Naquiah 2 - Sat 30/Jun/2012, 3:30pm
Saya merupakan graduan Akademi Seni Budaya dan Warisan Kebangsaan (ASWARA) dalam bidang Penulisan Kreatif pengkhususan Lakon Layar. Saya berminat dengan tawaran kerja yang ditawarkan. Bolehkah tuan memberi maklumat tuan untuk memudahkan segala urusan?. Tuan boleh menghubungi saya melalui email : nur_naq@yahoo.com atau menelefon saya, 017-7017709  
35. Oddity - Tue 3/Jul/2012, 12:19pm
Need your email address to forward my resume. Do email it to at makeblv00@gmail.com  
36. Didie Zainal - Tue 10/Jul/2012, 9:24pm
saya berminat untuk mengambil jawatan sebagai penulis skrip. saya adalah bekas pelajar Akademi Seni Budaya dan Warisan Kebangsaan (ASWARA) dalam bidang filem dan video. saya mempunyai pelbagai idea-idea kreatif dan menarik untuk sesebuah cerita/skrip. saya berharap saya mendapat peluang ini untuk dijadikan kerja tetap untuk tanggungan hidup saya dan keluarga.

saya lampirkan email dan no telefon untuk tuan/puan mudah untuk menghubungi saya : 0172864325
mr_jayockx@yahoo.com
(Didie Zainal)  
37. Kin - Thu 12/Jul/2012, 12:52pm
sila emailkan pada saya.
asyikin789@gmail.com

Saya lepasan Ijazah Perniagaan dan saya berminat & ingin belajar tentang pemasaran. Mungkin saya boleh apply skills yg sy dah belajar.  
38. Emin - Sun 15/Jul/2012, 1:50am
please send me the details.tq.:)  
39. Darkress Knight - Thu 19/Jul/2012, 7:26am
Salam,saya berkelayakan untuk menjadi video editor, stylist, wartawan, penulis artikel dan juga penulis skrip.Boleh email kan kepada saya maklumat lebih lanjut kerana saya ingin bertukar kerja secepat mungkin. Email kepada - darkressknight@gmail.com  
40. Ikhwan Faiz - Mon 23/Jul/2012, 3:55am
saya boleh membuat website designer.
email saya faiz_ryl12@yahoo.com
ini salah satu website saya design
http://rylnationraider.zapto.org
tq  
41. Shazlin 5 - Mon 30/Jul/2012, 3:55am
please send me the details.tq. my email is babe_cutie85@yahoo.com  
42. Grazine - Fri 3/Aug/2012, 11:33am
Saya pencetak buku dan majalah ilmiah. untuk dapatkan harga lengkap boleh email saya. buku dan majalah ilmiah sahaja. majalah dan buku hiburan dan tidak berfaedah kami tidak terima.
grazinez@yahoo.com
012-6912917  
43. Nalzaroon - Thu 16/Aug/2012, 3:06pm
Salam.

Daripada 11 jawatan kosong di atas, saya berkebolehan dalam 5 pekara tersebut.

Creative and very technical person.

Email nalzaroon@gmail.com  
44. Wani 120 - Sun 26/Aug/2012, 10:37pm
Salam, saya lepasan diploma Media Digital (Video & Pengajian Filem) . Email kan kpd saya untuk maklumat lanjut. Terima Kasih. - syazwani30@gmail.com  
45. Zaty 15 - Wed 29/Aug/2012, 2:11am
sy ingin menjalani praktikal sbgai graphic designer.t email kn sy zaty05@yahoo.com  
46. Faizalmohd - Fri 31/Aug/2012, 7:03pm
jika ade kekosongan jurugambar sila email detail ke sy..sy mempunyai 4 tahun pengalaman dlm bidang fotografi dan 2 tahun dalam bidang videografi

faizalmohd2@gmail.com  
47. Salahhuddin Al Ayubi Bin Samsuddin - Tue 4/Sep/2012, 1:44am
please send me the details.tq. my email salahhuddinalayubi@gmail.com  
48. Mohd Helmi 19 - Tue 4/Sep/2012, 4:59am
saya berminat dalam videographer  
49. Ahmad Haziq Azlan - Wed 19/Sep/2012, 3:59am
Saya pelajar Tahun 2 di sebuah IPTA.

Harap ada kerja separuh masa untuk saya.

Boleh emel saya student.king@ymail.com  
50. Nurul Farehah Jaamad - Wed 19/Sep/2012, 11:30am
Assalamualaikum,
Emel keterangan lanjut mengenai jawatan kosong penulis skrip, editor majalah dan penulis artikel/majalah di effa_nurul19@yahoo.com. Saya merupakan seorang penulis novel. Sekian, terima kasih.  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 105 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..