Kerja Dari Rumah Secara Online
Biz On Air @ Kedai Online Anda
Mon 17/Sep/2012 1:02pm [Last Comment]
Bidang Kerja
1. Promosi untuk mendapatkan penyewa sistem "tool online" stiforp yang mampu membantu peniaga memajukan bisnes sedia ada.

Kelebihan Sebagai Penyewa Sistem stiforp:
1. Layak terima bonus pasif sehingga RM26,000 setiap bulan dengan hanya menjadi pengguna setia.
2. Pelbagai bonus menarik (payout sehingga 75%) bagi penyewa yang rajin promosi dan memperknalkan sistem ini kepada orang lain.

Cara pembayaran komisyen:
Terus ke akaun Debit Mastercard Payoneer yang dihantar kepada pemohon. Kad Debit akan dihantar dari New York,USA dalam tempoh 3-4 minggu selepas tarikh kelulusan.
MasterCard Payoneer Prabayar dikeluarkan oleh Choice Bank Limited dan diberi lesen oleh MasterCard International Incorporated. MasterCard ialah tandaniaga berdaftar oleh MasterCard International Incorporate

Pakej Permohonan:
USD49.95 untuk sistem sokongan kerja anda secara online (Pusat pengurusan perniagaan online) yang mengandungi:
-Laman sendiri
-Sistem atutoresponder
-PowerPoint Pelbagai Bahasa
-Panduan PDF Pelbagai Bahasa
-Sistem Maklumat Pemohon
-Kad Perniagaan
-Webinar untuk persidangan video
-Video Penerangan
dan banyak lagi.

Penjimatan Dan Kebaikan.
Nilai sistem sokongan bisnis online yang ditawarkan bernilai lebih USD5000 pada harga pasaran semasa tetapi di Stiforp ia hanya disewa pada kadar usd9.95 setiap bulan
Anda mampu menjana pendapatan mingguan dan bulan tanpa had dengan hanya berkongsi kebaikan dan kelebihan sistem ini untuk bisnes mereka sedia ada.

Jangan Ketinggalan...Anda boleh daftar percuma atau join di salah satu laman web dibawah.
http://www.simplebisnes.com/myone
http://myone.STIFORPMovie.com

Niche: Buat Duit
 
1. Pakar Simple Clickbank - Mon 17/Sep/2012, 1:30pm
Nak tengok testimoni sistem auto promosi? Simple je teknik ni, lihat review kat sini http://bit.ly/PkkttD  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..