Kereta Wira 1.5 Auto Tahun 95 untuk Dijual
Azman 75 @ Kereta Wira 1.5 Auto Tahun 95 Untuk Dijual - Fri 4/Mar/2011 12:54pm [Last Comment]
SALAM SEMUA,SALAM 1 MALAYSIA

SAYA AZMAN DARI SEREMBAN INGIN MENJUAL KERETA WIRA 1.5 AUTO TAHUN 95.KERETA MASIH CANTIK.NAK TENGOK GAMBAR BERI EMEL PADA SAYA.HARGA RM 8000.TERIMA KASIH

BERMINAT HUBUNGI SAYA 0173730012

Niche: Kereta Terpakai
     
  1. Kslumduckq - Fri 4/Mar/2011, 1:00pm
    boleh bg picture....harga xboleh kurang lg ke?
    k_slumduckq@yahoo.com  
  2. Azman 75 - Fri 4/Mar/2011, 3:10pm
    Kslumduckq : saya dah hntr....  
  3. Zainudin 5 - Sat 5/Mar/2011, 8:22pm
    saya ada merc 230 E tahun 1984, plat B_ _ 6666 masih dalam condition baik, 4 tayar baru, aircond ok n cd player. baru servis n tukar mnyk hitam n myk gearbox, semua belt baru tukar. harga boleh dirunding.. 0179077987  
  4. Jihad - Sat 5/Mar/2011, 10:26pm
    maaf tumpang iklan.

    kereta wira sedan,Geran 1.6 auto 1994 tapi dah tukar engin 1.8 manual,cat baru,sun visor VCD,radio modal NAZA cd...nak jual segera rm8k ada sikit2 touch up saya bikin seperti polish kereta dan lain2 dalam lingkungan rm 500 tapi kalu nak buat sendiri kasi kurang rm 7.4k..engine belum endorse JPJ lagi tapi boleh pakai..tukar nama owner baru arrange sendiri...dah tukar nama baru serah kereta...tak mahu jadi macam kereta lama saya org.tu beli kereta saya dah 10 tahun tapi masih guna nama saya dan hanya dapat tahu bila check saman...sekarang nak blacklist kan no.lama supaya 'orang tu'tak boleh bayar roadtax..nasihat JPJ.
    saya di puchong.
    ada minat call saya 016-2301644  
  5. Sabri A Mohd - Sun 6/Mar/2011, 1:04am
    Salam.Kirimkan gambar2 Kereta tersebut,nak tengok juga dulu tq  
  6. Amran Shariff - Sun 6/Mar/2011, 9:41pm
    akum, jihad boleh tlg emailkan gambar keta, dan nanti kita nego harga okay.  
  7. Jihad - Mon 7/Mar/2011, 12:40pm
    salam sejahtera,

    En amran shariff dan en sabri.
    saya out station..bila ada di KL nanti saya email kan gambar..terima kaseh kerana baca ad saya.  
  8. Hana 117 - Wed 4/Apr/2012, 3:39pm
    tumpang lalu..

    MODEL - WIRA 1.5GL A

    TAHUN - 1997 ( 12/9/97 )

    ROADTAX EXP - MAC 2013

    nak jual ...rm10k..
    bole nego...
    jika minat hubungi saya
    013-3287303
    atau email napi1402@gmail.com  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.