Mencari Kereta Second Murah
Faiz 001 - Thu 3/Mar/2011 12:34pm [Last Comment]
SALAM....SAYA NAK CARI KERETA SECOND YANG MURAH....X KESAH LA KERETA APE PUN....ASALKAN MURAH,,,,JANGAN KERETA SORONG SUDAH....KERETA UNDER RM1500....KERETA YANG BOLEH GUNA LAGI LA....


JIKA ADA, email kepada saya...saya berada di area MELAKA...

far_east5725@yahoo.com

Niche: Kereta Terpakai
     
  1. Muhammad Aiman Bin Zulkefli - Thu 3/Mar/2011, 12:55pm
    nissan sunny 1.3...rm1200...berminat????
    nk angkut ocean ke?  
  2. Nurul 24 - Fri 4/Mar/2011, 11:09am
    sy nk jual Atoz automatic. goood condition. kalo minat email at: nikiysarisya@yahoo.com
    hrga 15,500.  
  3. Mal 8 - Fri 4/Mar/2011, 11:31pm
    saya ada 2 biji ferrari, satu warna kuning satu lagi warna cokelat...satu rm2.50 ....kalau minat col saya 7552525 tq  
  4. Faiz 001 - Sat 5/Mar/2011, 2:32pm
    ape ni mal...adoi...serius la wei....  
  5. Ruhani - Sat 5/Mar/2011, 5:12pm
    saya ada kereta kenari 2004. miliage 71000, grey....rm21000  
  6. Jihad - Sat 5/Mar/2011, 10:19pm
    mazda hatchback 323 rm 1800..  
  7. Dbang09 - Sat 5/Mar/2011, 11:52pm
    toyota le rm3000..murah je..boleh cite lg..  
  8. Azfar 2 - Sat 5/Mar/2011, 11:57pm
    Jihad: blh email kn gamabar keta tu x?
    aqua.genius24@gmail.com
    comfirm harga tu?  
  9. Shah1981 - Mon 7/Mar/2011, 6:08pm
    Dbang09,ko ni bg iklan tp x tgl no tipon..mcm mn nak deal..adus..  
  10. Dbang09 - Tue 8/Mar/2011, 11:44pm
    shah.bg email nanti aku bg gambar..area ampang  
  11. Azfar 2 - Wed 9/Mar/2011, 4:21pm
    Dbang09: email gak gambar die kat aku...
    n bg detail sket psl keta 2....  
  12. Dbang09 - Thu 10/Mar/2011, 11:53pm
    kete ok.boleh jln jauh.road tax baru idupkan bulan1..enjin baru tapi belum endos.dokumen lengkap..cuma gear 5 ada masalah ckt  
  13. Azfar 2 - Sat 12/Mar/2011, 9:15am
    xkesah la...
    nk tgk gambar keta tu dlu....
    lps tu cite sket, pe pengubahsuaian yg da buat kat keta tu....  
  14. Suraya 25 - Sun 13/Mar/2011, 1:26pm
    Puan Ruhani
    email kat saya detail kenari 2004
    surayasamad@gmail.com  
  15. Syra 3 - Wed 18/Jan/2012, 10:54am
    Kalau ada yang berminat nak beli kete sambung bayar...macam macam jenis kete, cuba call En Salim 0149229386 / atau cik mimi natasha 0149208528  
  16. Fyascamuzairin - Thu 1/Nov/2012, 10:13pm
    membeli n mnjual kereta terpakai  
  17. Nurdiyanarahmat - Tue 11/Dec/2012, 10:02am
    saya sedang mencari kereta second hand untuk dijual. tapi saya tak nak loan ngn bank. kalau boleh, kete tu dah habis bayar. saya berminat ngn kete proton savvy, nak deal bayar installment ngn tuan punya kete bulan2, boleh??  
  18. Nurul 1650 - Fri 25/Jul/2014, 6:30pm
    Saya nk cari avanza untuk sambung bayar atas beli..deposit saya dlm 4000.
    ..sy mrmerlukannya mrmerlukannya secara sblom raya  
Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)