Kerepek Tempe
Shahirul 3 - Fri 22/Aug/2014 11:56am
Keluarga kami adalah pengusaha IKS dari batu pahat yang mengusahakan tempe sayur sejak dari tahun 1997. Atas usaha untuk mengembangkan perniagaan kami, kama telah menghasilkan kerepek tempe bersalut tepung untuk pasaran borong. Sesiapa yang ingin membeli kerepek tempe kami secara borong,bolehlah emelkan ke alamat:

shahirul_hassan@yahoo.com
atau wasap ke: 017-7434234

Niche: Pembekal Kerepek
     
  1. Azmi 349 - Fri 22/Aug/2014, 12:46pm
    sy azmi dr ipoh, boleh sample keropok tempe tu nak rasa dulu, brapa harganya sekilo  
  2. Shahirul 3 - Fri 22/Aug/2014, 5:16pm
    Boleh jer. En.azmi bagi alamat untuk saya pos kan sampel kerepek tu. InsyaAllah saya akan poskan. Biasa saya jual RM8 untuk 250gram. Tapi kalau nak beli borong atas 30 kilo, saya jual RM25 sekilo tak termasuk pos.  
  3. Zureen74 - Thu 11/Sep/2014, 5:51pm
    Salam..

    Sya pembekal & pemborong KEREPEK UDANG yg sgt sedap..laris di pasaran

    Sgt famous di Perak..

    Sepeket RM13.00 (1/2 kilo)

    Harga borong utk 20 kilo..

    PM/SMS/CALL 012-3457445/019-2551882  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)