Kerepek Popiah Pelbagai Perasa. Serendah RM2 Sepeket. (Tempahan Raya 2016, Jualan Peket, Balang & Doorgift Perkahwinan)
Nad 3 @ Captivated Illusion
Thu 10/Mar/2016 11:14am [Last Comment]
Kerepek Popiah Pelbagai Perasa. Serendah RM2 sepeket. (Tempahan Raya 2016, Jualan peket, balang & doorgift perkahwinan)

Salam,

saya menjual home made kerepek popiah. bagi yg berminat boleh tinggalkan no/ email, saya akan hubungi anda.

buat masa ni, perasa yg ada utk kerepek popiah saya adalah seperti di bawah :

1) Seaweed black pepper
2) seaweed paprika
3) Twisties kari
4) Mc Vities digestive biscuit
5) Sambal pedas
6) Oreo biscuit
7) Coklat
8) Cheese
9) Nestum
10) Horlicks
11) Milo
12) Biscuit Marie coffee
13) Cinnamon
14) Seaweed cheese

insyaallah, akan datang akan buat lebih byk perasa.
kalau nak request apa2 perasa pun insyaallah boleh je, inform ya.

Utk harga,

- paket2 kecil saiz 50mm x 19mm : minima rm2 atau rm3 utk sepeket.
- dalam balang : lain2 perasa, lain harga. minima RM15

sila email sy utk dapatkan full list price & quotation.
saya dari melaka. jadi yg berada di luar melaka akan dikenakan kos pos juga.

utk paket kecil2, di luar melaka tak boleh beli 1 paket ye. minima 20 paket. takut hancur bila masuk packaging poslaju malaysia. dan tak berbaloi bayar rm2/rm3 utk makanan, tapi bayar poslaju lebih mahal.

btw selain itu ada juga jualan kerepek popiah doorgift utk majlis perkahwinan, pertunangan dan kenduri.

boleh juga buat tempahan utk raya 2016.

kalau nak berniaga pun boleh contact saya. saya jual borong juga. harga pun boleh bagi harga borong.

email / bg je no kalau berminat. insyaallah saya akan reposnd secepat mungkin.

email saya : kamisukafashion@gmail.com
:)

insyallah, semoga murah rezeki bersama.
terima kasih.

Niche: Pembekal Kerepek
 
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..