Kerepek Johor
Madi 16 - Thu 10/May/2012 2:57pm [Last Comment]
Saya ada menjual pelbagai kerepek dari johor
jika berminat boleh hubungi saya
madi@uzmalgroup.com

Niche: Pembekal Kerepek
     
  1. Yusnizam 3 - Thu 10/May/2012, 3:35pm
    Kami adalah pembekal samosa manis pedas, popia mini dan mcm2. Kami banyak supply samosa di johor. Jika berminat hubungi nizam 0134090045.  
  2. Nadia Amira - Sun 13/May/2012, 6:17pm
    harga mcm mn? sekilo brapa? sy nak kan list kerepek & harga yg madi 16 tawarkan.... penghantaran bgmn pula? sy di kuantan.  
  3. Tg Nora - Tue 15/May/2012, 3:11pm
    pls email quotation to my email
    ixara2012@gmail.com  
  4. Sweepy - Tue 22/May/2012, 12:10pm
    hi saya dr sabah. pls email me sweepy_leng@yahoo.com  
  5. Suhaimi 26 - Fri 25/May/2012, 12:51pm
    bole jugak mghubungi sy bagi mendapatkan bekalan kerepek dgn harga yg merah n memuaskan...bagi kawasan sekitar johor bahru HP:019-7064046  
  6. Nuha Apperals - Mon 28/May/2012, 12:27pm
    Saya mencari pembekal belinja flakes dari Batu Pahat. 2 tahun lepas ade jual dan dpt sambutan dari pembekal A tapi tahun lepas tukar ke pembekal B, flakes agak keras. Pembekal A dah lost contact. Harap dpt jumpa pembekal belinja flakes yg sedap. tlg email nuha.mih@gmail.com  
  7. Mas 137 - Wed 30/May/2012, 12:34pm
    Nuha Apperals..berminat tak dengan popia goreng nestum?..  
  8. Mas 137 - Wed 30/May/2012, 12:36pm
    Saya membekalkan popia goreng nestum yang lazat. Berminat boleh email saya di masauny@yahoo.com.my  
  9. Idah Wati - Sat 23/Jun/2012, 1:46pm
    sy nak kan list kerepek & harga.... penghantaran bgmn pula? sy di sandakan sabah. tq

    puteri_unggu2003@yahoo.com  
  10. Kasidawati - Thu 5/Jul/2012, 3:05pm
    emailkn sy harga n jenis
    kasidawatiramly@yahoo.com  
Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)