Kepada Sesiapa yg nak Berniaga Baju Harga Kilang Serendah RM6
Z Diey Bisnes - Sat 21/Jul/2018 1:29pm [Last Comment]
Kepada sesiapa yg ingin memulakan berniaga pakaian boleh hubungi no 0126590182

Ada pelbagai pakaian yang boleh di borong spt baju t-shirt dewasa dan kanak, baju muslimah, jogger pant, seluar poket tepi dan lain2 lg.. harga kilang serendah rm6... semua design yg ada brand spt nike puma adidas levis timberland dan sbgnya

Kami juga menerima order dr seluruh malaysia termasuk sabah sarawak dan labuan.. utkmengetahui lebih lanjut boleh la hubungi sy @ wasap atau letakkan no telepon dekat komen

0126590182
0126590182
Puchong; slgr

Niche: Pemborong Tshirt Dan Uniform | Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Pakaian Kanak2
 
1. Suhaimi Sulaiman 9 - Mon 23/Jul/2018, 8:49am
Saya berminat. boleh dptkan lebih maklumat atau sample gambar pakaian especially tshirt dewasa dan kanak, baju muslimah dan jogger pants.
tkasih.
lemanmie@gmail.com  
2. Husaini 25 - Mon 30/Jul/2018, 12:08am
Salam,
Boleh sya dpat kan contoh design yg tuan ada.atau tuan ada page,instagram or facebook utk sy lihat baju yg tuan jual.

Tq


shy_killer9092@yahoo.com  
3. Faiz Auzairi - Fri 10/Aug/2018, 10:39am
salam, baju pyjamas kanak2 ada tak?  
4. Vicky 26 - Thu 6/Sep/2018, 12:55pm
Boleh hantarkan design dan harga di cvicky@euruscorp.com atau whatsapp 0163551503  
5. Juliana 15 - Mon 10/Sep/2018, 10:08am
Berminat.. 0172709729  
6. Mamy Hawa - Fri 19/Oct/2018, 11:51am
berminat.. 0172121355  
7. Noramirah 3 - Sat 10/Nov/2018, 11:21pm
Berminat 0146483464  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..