Kepada Sesiapa yang Mencari Bekalan Kelapa
Kevin 14 @ TPL Fresh Meats Sdn Bhd - Sun 29/May/2011 1:16pm [Last Comment]
kami adalah pemborong kelapa....jenis kelapa adalah kelapa mawar dan kelapa matag..untuk pengumuman kepada pelanggan-pelanggan di area kuala lumpur,kami telah menyediakan sebuah gudang untuk menyenangkan kami membekal kelapa. kelapa kami adalah terus dari ladang UP SUNGAI BERNAM,kelapanya segar dan boleh tahan selama, lebih daripada seminggu. pelanggan tidak perlu menunggu selama 2,3 hari untuk bekalannya.kini kami sedia membekal kelapa dalam masa 24 jam.

sila hubungi: 016-9727750 (kevin)

harga kelapa mawar:RM1.20 (min 500 biji)
harga kelapa matag:RM1.50 (min 500 biji)

KAMI BOLEH MEMBEKAL 15000 SEHARI

Niche: Pembekal Kelapa Dan Santan | Pembekal Barang Runcit
     
  1. Sam Kelapa - Thu 2/Jun/2011, 10:49pm
    hi kevin ingat tak i....sam kelapa.....  
  2. Faizal 44 - Fri 10/Jun/2011, 9:13am
    sory ye nak tumpang iklan,
    saya pembekal tebu di kawasan selangor dan kl utk bulan posa ni,sesiapa yg berminat nak dptkan bekalan tebu ,harga amat berbaloi,bolihlah tel saya 0124121275 faizal.dan saya juga mencari pembantu utk meniaga di tapak bazar ramadhan nanti,sesiapa yg berminat bolih tel saya juga.timaksh  
  3. Nani 12 - Wed 15/Jun/2011, 3:35pm
    kelapa kampung ade tak?berapa rm sebiji?  
  4. Kevin 14 - Wed 15/Jun/2011, 7:55pm
    kelapa matag adalah sama dengan kelapa kampung, berapa kuantiti abang nak, sila hubungi 0169727750 kevin  
  5. Hafeez 4 - Fri 1/Jul/2011, 12:21pm
    berminat nak tau jika tempahan utk 50k - 200k biji sebulan.blh ke?sbb sy ada dpt surat offer tuk supply kelapa dari agensi kerajaan...cume tgh cari hrga..sumenye mahal...
    blh email detail hrga ke hafeez_tqp@yahoo.com.my  
  6. Mohd Izhar - Wed 24/Aug/2011, 12:49pm
    brp harga en hafeez 4 nak?
    saya cuba bekal kan...  
  7. Iniaz79 - Thu 15/Sep/2011, 11:26am
    brp harga en hafeez 4 nak?
    saya cuba bekal kan...  
  8. Mayazahara - Sat 3/Dec/2011, 12:58am
    saya dapat membekalkan sebanyak mana kelapa yg anda ingin dgn harga yg rendah.
    kelapa berkualiti dari baka yg terbaik indonesia.satu biji berat 1kg shg 1.3kg.
    mendarat terus di jeti batu pahat.kualiti adalah jaminan kami
    0129829320  
  9. Muhammad Akmal 4 - Sat 14/Jul/2012, 9:59pm
    sy memerlukan bekalan kelapa muda, sekali ambil 100 biji. johor bahru

    call/sms: 0177307828  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)