Kepada: Pemilik Hartanah untuk Dijual Sekitar Selangor
Zabir - Tue 9/Apr/2013 11:24am [Last Comment]
Salam / Selamat Sejahtera,
Saya merupakan agen hartanah berdaftar bumiputra menawarkan perkhidmatan jual beli hartanah kepada sesiapa yang ingin menjual hartanah seperti RUMAH, APARTMENT dan LOT KEDAI
Kelebihan kepada kawasan seperti Shah Alam, Puncak Alam, Puncak Perdana, Meru, Jalan Kebun, Setia Alam, Saujana Utama, Saujana Putra atau yang berpotensi sebagai investment dimasa hadapan.
Kelebihan Perkhidmatan:

* Memiliki potensi pembeli yang berminat (ready buyer)
* Proses urusan jualan yang cekap
* Harga berdasarkan market value
* Tak perlu menjawab call yg banyak & memeningkan.
* Mesra dan mudah berbincang

Memiliki ramai buyer untuk membeli rumah di kawasan:-

Shah Alam- 1Sty/ 2Sty>>Lingkungan RM 200k-500k
Puncak Alam- Apartmnt >>Bwh RM90k
Puncak Alam- 1sty/2Sty>> RM200k-300K
Meru-1Sty (RM200k) @ 2Sty>>Bawah RM 300K
Kapar- 1sty@2Sty>>bwh RM200K
Bandar Klang- RM 250k

Jika ada rumah lain selain diatas amat dialu-alukan...
Insyaallh boleh diurus..

ZABIR
Tel 013-4508043 (call/Sms) atau

Email info hartanah anda di :
mohdzabir88@gmail.com

Tq

Niche: Agen Hartanah
 
1. Roslan Johari - Wed 10/Apr/2013, 12:08am
salam tuan.. klo tuan dah ade banker sedia ade tp banker tu susah nak dpt value,, boleh contact saya atau sms untuk valuation yg terbaik.. roslan cimb sales staff mortgage(klang MSF).. 013-3842042  
2. Namkul - Fri 12/Apr/2013, 12:21am
salam..kepakaran kami adlh membina rumah banglo mengikut kesesuaian bajet dan plan yg anda mahukan..lokasi hanya di area lembah klang shj...bg mereka yg inginkn kelainan.
sila hubungi 0123730726.
emel: lordqoenter@gmail.com  
3. Blackred - Mon 15/Apr/2013, 12:02pm
salam, sesiapa yang boleh bantu saya untuk mencari tanah diarea nilai buat perumahan seperti 2-20 ekar fh,100 - 200 ek fh @ lh buat universiti dan 30-50 ekar buat perumahan dan area pucong lh@fh dalam 5-30 ekar jika ada sila email detail pada gemali2013@yahoo.com buyer sedia ada sekarang ini.  
4. Asri 56 - Mon 15/Apr/2013, 1:02pm
salam semua...saya ada tanah untuk dijual area sungai serai hulu langat seluas 2ekar... tepi jalan jkr... tanah rata n status pembangunan... berminat sila call.. 0139882680/0148454801.. azri  
5. Matt 20 - Mon 6/May/2013, 9:26pm
sya ada tanah untuk dijual. area dengkil cyberjaya@putrajaya. untuk keterangan lanjut email. sassteraku@ymail.com
no hp 0173164493
hanya untuk yang serius sahaja.  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..