Kepada Kaki MLM
Yana 51 - Mon 24/Dec/2012 2:52pm [Last Comment]
peluang untuk menjana pendapatan kerana baru sahaja di lancarkan 2 bulan lepas. dengan produk yang baru dan marketing pelan yang bagus.

terdapat 9 bonus yang akan dimiliki.

modal boleh pilih berapa yang anda mampu serta boleh tentukan pendapatan anda sendiri sehingga boleh mencecah jutaan ringgit sebulan.

Saya baru sahaja sertai selama 2 minggu dan minggu pertama saya menjana 3,750.00 dan minggu kedua saya menjana pendapatan 5200.00

berminat sila tinggalkan email untuk saya hubungi.
Jagi yang terawal.

Niche: Network Marketing
 
1. Mohd Zaini 4 - Mon 24/Dec/2012, 3:12pm
emailkan kepada saya..
zainihafz@gmail.com  
2. Azman 269 - Mon 24/Dec/2012, 3:49pm
email saya SEGERA...bkalamun@yahoo.com  
3. Iklan2u - Mon 24/Dec/2012, 4:19pm
email ke jutawan2013@ymail.com  
4. Imran 45 - Mon 24/Dec/2012, 4:47pm
tolong email kepada saya imran8088@yahoo.com  
5. Luncai - Mon 24/Dec/2012, 4:50pm
email sy zul_wps@yahoo.com  
6. Anan Sopi - Mon 24/Dec/2012, 5:33pm
eh silap
email sopi_victor88@yahoo.com  
7. Biz On Air - Mon 24/Dec/2012, 5:56pm
email sy juga...netronie@gmail.com  
8. Azuha - Mon 24/Dec/2012, 5:57pm
emailkn kpd sy azuha_bizz@ymail.com  
9. Aida Omar - Mon 24/Dec/2012, 7:32pm
email saya zomidaz@yahoo.com  
10. Lina 22 - Mon 24/Dec/2012, 7:40pm
lina6078_biz@rocketmail.com  
11. Mohd Helmi 17 - Mon 24/Dec/2012, 7:50pm
Email mohdhelmi.omar@gmail.com  
12. Sanie 5 - Mon 24/Dec/2012, 10:09pm
email saya boyz1981@yahoo.com  
13. One 36 - Mon 24/Dec/2012, 11:12pm
email me
en_one@yahoo.com  
14. Nazri5507 2 - Mon 24/Dec/2012, 11:56pm
Emel sy..teruskemik@gmail.com  
15. Hazrulhasman - Tue 25/Dec/2012, 12:12am
Emel me hazrulhasman@yahoo.com  
16. Bara3 - Tue 25/Dec/2012, 12:35am
emailkan ke bara_bara_bara@yahoo.com  
17. W J Resources - Tue 25/Dec/2012, 1:30am
Salam,ingin kn pendapatan rm1000-hingga anda impi kn .bleh msej sy d talian 0139300404 wan,syingin kongsi kn pendapatan yg lumayan kpd anda semua,bisnes ini santai sahaja ,sy sudah berjaya ,anda tunggu apa lagi  
18. Mohd Izham Bin Mat Nayan - Tue 25/Dec/2012, 9:03am
email detail mayrelic_89@yahoo.com  
19. Zulkifli 59 - Tue 25/Dec/2012, 10:34am
Salam. Email kpd zubisa@gmail.com. Tk.  
20. Ohsem6 2 - Tue 25/Dec/2012, 10:42am
ingin memiliki website untuk perniagaan anda?kina ada promosi untuk membina website dengan harga serendah RM150 - RM250. untuk maklumat lanjut sila emelkan ke ohsemnetwork@gmail.com  
21. Syahniz - Tue 25/Dec/2012, 11:28am
email saya detail..syahniz2@gmail.com  
22. Aini 95 - Tue 25/Dec/2012, 12:15pm
Slm tumpang lalu..
Anda positif pd MLM, tp mahu Company Yg Stabil, dah Establish, confirm Income PASIF Berterusan?

Call / sms Aini 019 280 3865
utk temujanji
Tq  
23. Wanjue - Tue 25/Dec/2012, 1:28pm
cara konvensional tapi memang lumayan. Keuntungan terus kepada kita, tanpa melalui org tengah. Pasaran melayu memang masih banyak yg kosong. Mulakan tahun baru anda dgn bisnes yg menguntungkan ini. Kami memastikan bahawa syarikat ini mempunyai ladang dan kilang sendiri. Di yakini oleh 150 negara serata dunia kerana telah bertapak selama 35 tahun tanpa gagal. Ayuh penuh kan poket anda setiap 15hb setiap bulan, jika anda fokus dalam bisnes ini. hubungi: 0173104919 anda akan dibentuk menjadi sihat dan berjaya!  
24. Ahmad007 2 - Tue 25/Dec/2012, 2:27pm
Salam ...tumpang iklan bro ! bina produk jenama anda sendiri - keuntungan up to 700% ...lumayan ! layar - www.jenamahalal.com  
25. Am 96 - Tue 25/Dec/2012, 3:19pm
mf tumpng lalu....ada ssuatau yg pelik dgn link nie jom kita tgok http://bit.ly/ZuIq9T  
26. Newway - Tue 25/Dec/2012, 6:11pm
Maaf tumpang lalu, minat dapatkan pendapatan pasif secara mingguan??? PERCUMA untuk penerangan lanjut

http://tinyurl.com/c9wdqmh
http://www.sukses4u.com/marwan/

Semoga anda perolehi apa yang anda inginkan  
27. Kakchik 5 - Tue 25/Dec/2012, 6:47pm
Biar betol korang ni. Org kaya pun Ada mase ke nak chating2 ni kalau betol ajak la akak sekali. No email akak. Kakchik _liena001@yahoo.com  
28. Zie 60 - Tue 25/Dec/2012, 9:06pm
sila email fauziyahhusin@gmail.com  
29. Khairul 468 - Tue 25/Dec/2012, 11:49pm
email sy khirulk@gmail.com  
30. Iza 101 - Wed 26/Dec/2012, 9:55am
Kepada sesiapa yang perlukan modal, dan ingin buat 'personal loan' boleh hubungi saya -iza 017-687 9613 @ safizacute@yahoo.com  
31. Arif 97 - Wed 26/Dec/2012, 4:07pm
email detail kepada saya.... m.arif7715@gmail.com  
32. Hernani Bt Jasni - Wed 26/Dec/2012, 5:32pm
email saya nanihernanijasni@yahoo.com  
33. Adi 69 - Wed 26/Dec/2012, 8:16pm
Salam..dengan RM5100 bole memiliki kedai serbanika. Lokasi pilihan anda.
Hubungi:- adizaid@yahoo.com
019-2610867  
34. Aldayana - Thu 27/Dec/2012, 9:03am
BARU..BARU..: www.worldprelaunch.com/aldayana  
35. Sazali Zainuddin - Thu 27/Dec/2012, 11:13am
sila email kepada norzalizai@yahoo.com  
36. Pn Ama - Thu 27/Dec/2012, 5:20pm
sridirgahayu@yahoo.com  
37. Zanjabil87 - Thu 27/Dec/2012, 8:10pm
zan_ariff@yahoo.com.my  
38. Shahakashaheed - Fri 28/Dec/2012, 2:37am
emailkan detail shahakashaheed@gmail.com  
39. Diamoneykb Ema - Fri 28/Dec/2012, 5:32pm
Foreverliving.com....36years worldwide/27years m'sia...View demo product FB Boulvard Spa KB(Diamoneykb_ema@yahoo.com.my)...Fb Boulvard Spa....Boulvard Spa II....Superbrands product to support Best Marketing Plan...013-928 1932....Be our BestFriendsFOREVER(BFF)/Kota Bharu  
40. Intan 195 - Sun 30/Dec/2012, 9:42am
salam.. tumpang iklan.

semua org menggunakan handphonekan..
jadilah pengguna handphone yang bijak.

dengan hanya rm50.00 anda boleh melancong secara percuma, insuran 100k. menjana pendapatan dan pencen setiap bulan.

email ke

inan6464@yahoo.com.my  
41. Raja Fadilah - Mon 31/Dec/2012, 1:00pm
yana 51,
email sy detail raja_fadilah@yahoo.com  
42. Nillroll - Mon 31/Dec/2012, 1:18pm
tumpang iklan,

jana pndapatan ribuan rggit dgn mnjd agen droship utk barangan non branded komputer seperti ext hdd,ram dan thumbdrive dgn hrga borong.....berminat boleh email butiran dri d nillroll@yahoo.com  
43. Azuan 48 - Mon 31/Dec/2012, 2:21pm
email ke jk.merah@gmail.com  
44. Norazilawati Azizan - Mon 31/Dec/2012, 2:39pm
Assalam..tumpang iklan
Jika anda seorang yang positif pd MLM, dan mahukan Company org MELAYU Yg Stabil, dah Establish, confirm Income PASIF Berterusan dan semestinya halal....

sms untuk temujanji
Zila 019-3562605
Anuar 019-3562694

Terima Kasih  
45. Ridzuan 105 - Tue 1/Jan/2013, 12:50pm
Tumpang iklan :)

Salam Sejahtera dan salam usahawan.

2013 kini telah menjelma. Bagaimana dengan kehidupan anda sekarang?
Saya doakan agar semakin baik dan stabil.

Di sini saya ingin kongsikan satu peluang kepada anda, peluang yang mungkin
anda cari-cari selama ini.

PELUANG MENJADI PERINTIS/PIONEER ..

Di sini kami mencari individu-indivi yang berminat untuk menjadi perintis bersama kami.
Pelancaran akan dilakukan pada 1 Feb 2013.

Kelebihan platform ini adalah sistem diwujudkan berteraskan syariah. Ini bagi memastikan
setiap pendapatan ahli, perjalanan syarikat serta sistem tidak mengandungi unsur-unsur
was-was atau gharar.

Mengapa anda memerlukan Profit Paradigm sebagai platform perniagaan anda?

1.Berasaskan akad atau kontrak saling REDHA MEREDHAI antara ahli dan pengguna.

2.PERKONGSIAN UNTUNG yang melahirkan sikap bekerjasama antara syarikat dan ahli.

3.PRODUK dan PERNIAGAAN BEBAS sepenuhnya dari larangan-larangan syarak walaupun dari perkara yang berbentuk syubhah.

4.Perniagaan yang dijamin BEBAS unsur eksploitasi, manipulasi, kezaliman atau paksaan.

5.Perniagaan dan produk tidak menuju atau membantu ke arah maksiat.

6.Syarikat Profit Paradigm memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan oleh JAKIM 2011.

7.TIDAK terdapat penganiayaan terhadap salah satu pihak yang berakad.

8.Status barang yang diperniagakan dan harganya diketahui dengan pasti oleh ahli dan pengguna. Ini kerana bagi mengelakkan berlakunya GHARAR (kesamaran)

9.Bayaran komisyen adalah dari nilai yang diketahui dengan SAHIH.

10.Produk yang dibeli adalah dengan TUJUAN yang sebenarnya (untuk menggunakannya, menjualkannya). Bukan sekadar mengaburi masyarakat atau undang-undang.

11.Produk bukan terdiri dari item RIBA (yakni dari emas dan perak).

12.TIDAK MEWAJIBKAN ahli menjual dalam jumlah yang tertentu. Mereka bebas menjual seberapa banyak atau sedikit.

13.Sistem komisyen yang jelas dan mudah difahami, serta telus dan DIPANTAU dengan jelas oleh Pegawai Syariah bagi mengelakkan sebarang penipuan.
Kekuatan Pelan "UNIVERSAL, BIG RETURN & FAST RETURN" adalah spt berikut:


Kelebihan Pelan Pemasaran.
1) Ada 10 jenis bonus dalam SATU pelan

2) Setiap bonus ada huraian SYARIAH ISLAMIAH (patuhi Syariah - HALAL!!)

3) Flushing KAKI KECIK sahaja! KAKI GAJAH MAINTAIN TAK FLUSHING!!! Adil dan tidak menzalimi ahli.

4) SATU KAKI jalan still BOLEH dapat income! Ada formula 1kaki utk Potensi income RM16juta!! No worries about "kaki gajah"!! No worries jika takde pair!!!

5) Maintain bulanan SERENDAH RM200 sahaja. BV dikira sebagai group sale utk pairing bonus dan nilai Maintain RM200 itu layak untuk DAPAT 1 SHARE untuk bonus yg ke-9 iaitu PERSONAL REPEAT SALES POOL (PRSP) 5%-20%. Berbaloi! Jual produk dpt untung dan dpt lagi SHARE PRSP.

6) Pelan Pemasaran untuk SEMUA. Boleh kita fokus kpd 2 golongan iaitu golongan pembeli@pengguna produk dan golongan usahawan "pakej produk"...golongan beli@guna produk ada bv naik utk pairing dan for sure golongan pakej produk confirm ada bonus paring! maksudnya, orang nak jd pengguna shj atau usahawan, dua-dua boleh ditaja dan boleh DAPAT bv untuk bonus paring!!

7) Berpeluang utk mendapat nilai SHARE bulanan drpd jualan syarikat (Company Sales Turn Over) - BIG MONEY!!!

8) Ada "HIBAH PENGHARGAAN - CASH REWARD RM1000 - RM500,000" jika anda dinobatkan sebagai "Achiever" pd majlis Penganugerahan tahunan.

9) M/Plan yg unik ada bonus HARIAN, BULAN dan TAHUNAN!! M/Plan yg steady dan adil utk semua golongan..Consumer, Retailer, Entrepreneur, Ahli biasa, Player, leader, superleader... Sesuai utk semua golongan!!!

Sertai kami sekarang. Tempah posisi anda dengan harga promosi. Hanya RM100 untuk usahawan. Selepas ini akan menjadi RM550.
Bertindak sekarang.

SMS Nama dan Alamat ke 0179130738  
46. Dayang79 - Tue 1/Jan/2013, 6:47pm
berminat email sya dayang79777@yahoo.com  

Page 1   (Total 46 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..