Kenderaan Murah untuk Dijual/Sambung Bayar
Tekuniaga1 - Fri 21/Oct/2011 2:49pm [Last Comment]
Assalamaualikum ,
1. Van c20 warna biru rm 4500 on the road - boleh nego
2. van subaru thn 90 rm 3500 - slighty nego
3. Ford 323 turbo -new parts-rm13000- nego
4. suzuki swift end 06-bal-4thn5bln-monthly rm900 - no due - dep-rm 11k -Sambung Bayar
5. viva manual 2009 - bal-6thn-monthly-rm411 -dep rm 5k-sambung bayar
6. waja end 02 auto -bal 5 thn -monthly 458 -deposit rm7.5k - sambung bayar

Wanted -
1. Van ford /mazda/toyota -budjet rm6k
2. Myvi - budget rm5k

so sesapa yang ada kenderaan atau nak minta tolong cari , sila sms atau email - 017 7983963 abang zaid / tekuniaga@gmail.com

Niche: Kereta Terpakai
     
  1. Zamani 8 - Fri 21/Oct/2011, 3:37pm
    salam,saya ada kereta hyundai atos untuk di sambung bayar....tahun 2004...satu owner...auto...sebulan ...490 berminat call 0176218223...wsalam  
  2. Tekuniaga1 - Fri 21/Oct/2011, 3:43pm
    ok zamani..balance ada berapa lama ?
    latest info-
    kancil 850 manual 2003 urgent sales rm7k  
  3. Zuhairi 4 - Fri 21/Oct/2011, 4:21pm
    saya ada untuk disambung bayar

    MYVI SE 1.3(A)
    2010
    Monthly rm587
    Deposit 11000 (nego)
    lagi 5 tahun nak habis

    dokumen perjanjian disediakan
    call zuhairi 0133350001  
  4. Zalynda - Fri 21/Oct/2011, 5:18pm
    saya ada van Rusa 1.3 nak jual keadaan sangat baik air cond hingga belakang call saya 0106332136  
  5. Izad 12 - Fri 21/Oct/2011, 7:54pm
    sape minat kete audi mcm bmw. Siap modified jual murah 20k, thn 1996. warna putih. harga nego terbaik akan dpt. emel: katering1malaysia@yahoo.com.my  
  6. Tekuniaga1 - Fri 21/Oct/2011, 8:07pm
    zalynda
    tahun berapa van nya...
    wanted
    lori 1 tan dikhendaki-
    sila beri harga dan tahun /lokasi  
  7. Adam 96 - Fri 21/Oct/2011, 11:09pm
    salam,

    nissan c22 pickup 1996 good condition. body kayu lelong rm12800 tunai dan vanette 1988 rm9800 tunai. call adam 010-4300484 view foto disini : www.blacklistbelikereta.webs.com  
  8. Tekuniaga1 - Sat 22/Oct/2011, 12:04am
    en adam...ada lori 1 tan ke...  
  9. Kapt Fidot B - Sat 22/Oct/2011, 12:33am
    tumpang iklan..tq bro

    **Kapten Rental Enterprise**

    Perkhidmatan Kereta Sewa, Sambung Bayar, Pajak kereta utk disewakan..

    call sy utk lebih lanjut
    Kapten Firdaus (B)
    0173907022  
  10. Sham 57 - Sat 22/Oct/2011, 2:10am
    ada mpv sambung bayar email saya..iconformula@mail.com  
  11. Ridzwan 10 - Sun 23/Oct/2011, 4:19am
    mpv naza citra 2.0 2006/2008 auto sambung bayar. warna hitam bulanan RM950. d/p 11k nego
    sila email wn_zck@yahoo.com  
  12. Ridzwan 10 - Sun 23/Oct/2011, 4:20am
    mpv Honda stream 2.0 2003 auto sambung bayar. warna silver bulanan RM1340 d/p 23K nego
    sila email wn_zck@yahoo.com  
  13. Bie Fashion - Sun 23/Oct/2011, 1:32pm
    Van C20 utk dijual segera. Harga RM3000.
    Wira gear auto tahun 1994 utk dijual harga RM7500.

    LOkasi, Kota Bharu Kelantan.
    Hubungi 0129090599.  
  14. Jsproperties - Sun 23/Oct/2011, 4:07pm
    Iswara 1.3 (M) Thn 2000.
    Harga RM7,000 (Nego)
    Cash Only.. Location Bukit Beruntung..  
  15. Jsproperties - Sun 23/Oct/2011, 4:17pm
    kancil 850 (A) 2006. - RM 17,000 (Nego). Call : 013 - 727 6831 Asyraf  
  16. Farah Leya - Sun 23/Oct/2011, 4:54pm
    Asslm..
    lori 1 tan ISUZU NHR utk dijual..
    body kayu..wrn merah..thn 1996.
    Lantai besi diluluskan JPJ.
    lokasi Kota Bharu.
    Harga 21800
    berminat hbgi 017-9224804-nick  
  17. Tekuniaga1 - Sun 23/Oct/2011, 8:09pm
    wah..menarik betul offer kereta kat sini,,,ehehehe..
    tambah list lagi ni...
    1.honda ferio 95-seat bucket,sound system 2k ,warna pearl white , tiptop rm 17k-boleh nego....kereta cun giler !!!
    wanted- dicari lori pasar malam jenis kotak 1 tan - bajet rm17-19k. condition mesti baik dan roadtax/insuran masih hidup...
    Lori 1 tan - bajet rm17k - condition mesti baik/roadtax-insuran hiduplah ya..body pun nak cantik jugak...ok..
    latest-
    kia sportage 2000 -cash rm9k nego
    hyundai sonata 2002 - gold spec - cash -rm22k boleh nego
    hyundai elantra 2002 - cash rm12k nego...
    -sparepart/accessories
    pintu L2s bhgn depan kiri dan kanan power window full set rm280...
    siapa cepat dia dapat ya...
    yang lain tu ..kita tunggu our MC seller kasi info kereta yang lain yer....
    Iklan ,,jangan tak iklan...
    kita kongsi sama2....  
  18. Tekuniaga1 - Sun 23/Oct/2011, 8:25pm
    list -
    1.kancil 850 m 2003 cash rm 7500
    wanted -
    Bas sekolah 44 seater - mencari enjin hino - budjet 20k  
  19. Faizudin Bin Hamad - Sun 23/Oct/2011, 11:06pm
    salam kawn2....maaf sy nk tnya ada x waja 2001 atau wira utk sbug byar yang diposit bwh 1k,bulanan bwh RM300,sy sgt perlu....klau ada call atau sms saya faiz.  
  20. Adam 96 - Sun 23/Oct/2011, 11:59pm
    wahai warga m.c, pilihlah calon kereta anda yang bernama kancil 660 (m) tahun 1996. harga rm4100 sahaja tunai tiada belas kasihan untuk nego sorry yer. lokasi puchong, selangor.

    call adam 010-4300484 hanya yang terpantas membayarnya bisa menang.

    lihat gambarnya disini :

    www.blacklistbelikereta.webs.com  
  21. Tekuniaga1 - Mon 24/Oct/2011, 4:23pm
    latest info
    Honda prelude 2 pintu 85/86 merah sporty urgent sales rm9500 nego
    kancil m 96 tiptop rm 7k on the road
    vanette van 91 rm13k boleh nego
    sambung bayar
    kia spektra 05 auto bal 3thn 8 bulan dep 7k monthly rm789  
  22. Tekuniaga1 - Mon 24/Oct/2011, 8:11pm
    latest
    4x4 series
    ford ranger manual 2000
    cash rm33k nego
    mitshubishi storm 2005 auto
    cash rm39k nego
    wanted
    van c20 budjet rm3k-3.5k
    lori 1 tan - budjet rm rm17-18k  
  23. Tekuniaga1 - Mon 24/Oct/2011, 9:10pm
    latest lagi....
    van hiace manual 81 - rm5800 on the road slighty nego  
  24. Tekuniaga1 - Mon 24/Oct/2011, 11:20pm
    ada lagi ni..
    nissan cabstar 1 ton - 1995 baru lepas puspakom - rm18k - boleh nego
    van suzuki pasar malam 1997 - rm17k nego
    van inokom pasar malam 2004- dep rm9k-monthly rm460- 5 thn  
  25. Tekuniaga1 - Tue 25/Oct/2011, 12:34am
    terbaru-
    van rusa manusal 97 - aircond.radio/sport rim cantik - rm7k  
  26. Dilahazmicollection - Tue 25/Oct/2011, 11:11am
    nk cari viva auto atau kancil auto sambung bayar...d/p : rm 2k

    email : dilahazmicollection@yahoo.com  
  27. Tekuniaga - Tue 25/Oct/2011, 11:51pm
    Wira aeroback 1.3 98 injection Manual cash rm7300 boleh nego....
    naj cari viva auto atau kereta auto dep rm2k payah tuan,,,,tapi kalau ada ..kita callin2 ....  
  28. Tekuniaga - Wed 26/Oct/2011, 2:24pm
    tin..tin..tin.perdana auto V6 - monthly 450 balance 30 bln dep 7k boleh nego kereta cun....dan tip top.. wira auto thn 2000 monthly rm400
    nissan c20 thn 81 - siap buat lantai baru . enjin boleh jalan jauh , interior cantik , org tua pakai ...rm4500 siap puspakom/new roadtax insuran/minyak enjin baru
    subaru e10 - thn 90 -siap cat baru/ketok body/ganti kabureta baru rm4200
    terbaru - viva 2009 auto putih bln 489 dep rm4500 on the road  
  29. Adam 96 - Wed 26/Oct/2011, 2:52pm
    salam semua warga m.c,

    wah-wah-wah tekuniaga bukan main rancak lagi iklan. wa caya lu lah macam-macam ada.

    kalau ada sape2 nak beli kereta tp nama dah blacklist boleh call saya adam 010-4300484 atau lawati web
    www.blacklistbelikereta.webs.com  
  30. Adam 96 - Wed 26/Oct/2011, 3:26pm
    BERIKUT ADALAH SENARAI KENDERAAN YANG HENDAK DI LET-GO SEGERA :

    1. HONDA ACCORD 1.8 TAHUN 1986 RM3000
    2. VOLVO 240GLT TAHUN 1990 RM6500
    3. VAN RUSA 1.3EX 1996 RM8500
    4. VAN C20 TAHUN 1986 RM5000
    5. BAS SEKOLAH MERCEDES 309 TAHUN 1985 35 PENUMPANG RM16500
    6. LORI 1 TAN TOYOTA HIACE TAHUN 1986 RM10000
    7. LORI 1 TAN TOYOTA DYNA TAHUN 1991 RM14000
    8. LORI 1 TAN MITSUBISHI CANTER TAHUN 1992 RM15000
    9. LORI 1 TON NISSAN CABSTER DIESEL TAHUN 1990 RM14000
    10. LORI 1 TAN ISUZU TIPPER 1991 RM22000

    DAN ADA LAGI STOK BARU MASUK DARI MASA KE SEMASA BELUM DIKEMASKINI.

    CALL ADAM 010-4300484
    www.blacklistbelikereta.webs.com  
  31. Tekuniaga - Wed 26/Oct/2011, 3:49pm
    eheehehe,,biasa tu bro adam...sapa lagi nak iklankan selain saya dan support our good dealer mcm tuan...kan......
    InsyaALLAH..kalau rajin , pasti ada rezeki ye......ehehehhe.....  
  32. Tekuniaga - Wed 26/Oct/2011, 3:57pm
    Wanted -
    Buyer cari kereta toyota altis - dep rm10k dan bulanan bawah rm800 ...
    kalau ada sms saya segera ya..
    017 798 3963 abang zaid  
  33. Ridzwan 10 - Wed 26/Oct/2011, 4:12pm
    Wah2 rancak beno tuan tekuniaga and tuan adam buat jualan depavali.

    tumpang lalu tuan tanah

    kereta sambung bayar
    Myvi 1.3 putih (M) 2008 SE - bulanan RM619
    Deposit RM7500 nego

    kereta sambung bayar
    Mercedess-Benz c200 AMG 2002. bulanan RM949.00 Warna hitam no plate 7007 Kereta tip top ada sound System RM8000.
    Deposit RM17500 nego

    kereta sambung bayar
    Gen2 2006 Hitam (M) Bulanan RM590
    Deposit RM8500 nego

    kereta sambung bayar
    hyundai sonata 2006 bulanan RM455
    Deposit RM9500 nego

    kereta sambung bayar
    Honda stream 2.0 2003 auto sambung bayar. warna silver bulanan RM1340 d/p 23K boleh nego

    kereta sambung bayar
    naza citra 2.0 2006/2008 auto sambung bayar. warna hitam bulanan RM950. d/p 11k boleh nego

    berminat sila tinggalkan no tel anda. t.kasih majalah.com  
  34. Star Autoworld - Wed 26/Oct/2011, 5:19pm
    murah murah untuk sambung bayar

    wira 1.6 auto aeroback thn 2000, bulanan rm 365, hutang ada lagi 2 thn 8 bulan,
    roadtax insurans mati bulan 1/2012, ada sportrim, kereta cantk tak ada masalah, dokumen perjanjian ada, lengkap, deposit rm 4500 sahaja.

    cepat cepat, jgn ketinggalan

    call sms 010 5036369  
  35. Tekuniaga - Wed 26/Oct/2011, 8:12pm
    silakan...silakan....tak ada masaalah punya....tanah pun dapat free aje ni...ehehhe...
    info-post 28-nissan c20 dah terjual ye...  
  36. Tekuniaga - Wed 26/Oct/2011, 8:47pm
    bro ridzwan-minta call or sms pd saya- 0177983963 abg zaid- ada buyer cari myvi  
  37. Adam 96 - Wed 26/Oct/2011, 9:50pm
    salam semua,

    KALAU ADA SESIAPA NAK BELI KERETA IMPORT UK SPEC UNREGISTERED FULL LOAN SILA CONTACT SAYA ADAM 010-4300484

    BMW, MERCEDES, PORSCHE, CRYSLER, BENTLY, JAGUAR DAN HUMMER.

    HANYA UNTUK YANG LAYAK SAHAJA NAMA MAU CLEAR, NO BLACK METAL.

    PENGARAH SYARIKAT, INDIVIDU BERJAWATAN TINGGI DAN BISNESSMAN YANG BERPENDAPATAN BULANAN RM10000 KEATAS LAYAK MOHON.

    KOMISEN LUMAYAN MENUNGGU ANDA.  
  38. Tekuniaga - Wed 26/Oct/2011, 9:59pm
    Mr adam -- ic merah boleh ke..  
  39. Tekuniaga1 - Wed 26/Oct/2011, 10:52pm
    Urgent sales- siapa cepat dia dapat
    Perodua viva 09 auto
    monthly 489 dep rm4500
    balance 7 thn
    owner nak pakai duit segera  
  40. Azly 5 - Thu 27/Oct/2011, 2:07am
    Salam Kepada Sesiapa Yg ingin Memiliki Kereta Idaman Anda. ""Terkini Dan Terbaru"" Kereta Seperti Semua Jenis MPV/TOYOTA/HONDA/MYVi/Proton/Mercedes/BMW Dan Berbagai-bagai Lagi Jenama Dan Spec,Dengan Potongan Harga 90%. Sila Emailkan Kepada Perunding Jualan Kami Untuk Dapatkan Kepastian Dan Kebenaran Ke rabbiatulasma@gmail.com atau hubungi untuk pertanyaan 010 2403690  
  41. Tekuniaga - Thu 27/Oct/2011, 3:47pm
    wahai Warga MC----
    viva auto 09 lady owner
    mth 489 dep rm4500 boleh nego...
    urgent sales....
    callin2 abg zaid 017 798 3963  
  42. Tengku Alia Adzam - Thu 27/Oct/2011, 4:45pm
    nak cri van, nak beli cash ,nak niaga pasar mlm...tp bukan urgent..bulan disember ni...nk bli...nk enjin n body ok...tolong yer..tq..

    kalu ada email ke sy: tg_alia22@yahoo.com  
  43. Tekuniaga - Thu 27/Oct/2011, 9:18pm
    tuan van apa..beri jenis dan budjet...
    saya ada van pasar malam..daihatsu.. cat baru..thn 93- enjin tiptop- kalau niga yang tou fu memang serasi atau kiosk bergerak...harga rm13k boleh nego  
  44. Adam 96 - Thu 27/Oct/2011, 10:20pm
    salam saudara azly,

    iklan memang menarik boleh menjerat ramai pembaca sbb diskaun 90% semua jenis kereta. kereta baru plak tu.

    namun projek macam ni dah tau dah ala-ala MLM.

    Iklan pun banyak yang terselindung langsung tak telus.

    tanyapakar@ymail.com
    adam 010-4300484
    www.blacklistbelikereta.webs.com

    saya kan pakar!  
  45. Tekuniaga - Fri 28/Oct/2011, 1:36am
    huhuhuhuhu....kantoi...padan muka....
    bagus bro adam- kita sound direct sebab berkata benar so yg mana2 mana seller nak cari makan cara selindung kenyataan sebenar memanglah tak di alu alukan.....
    tak baik maa...esok lusa --rezeki yg kita dapat tu kita kasi pulak anak isteri kita makan pakai..kan tak berkat........
    thanks bro adam...
    di samping itu , ingin saya mengambil kesempatan untuk iklan list terbaru ..ehhhehehe..
    1. Satria auto 1.6 ( tahun dan monthly dan juga baki tak dapat lagi ) - minta deposit rm4k
    2. kancil 850 m balance 2 tahun monthly rm250 ( yang ini pun dep osit tak tau pulak dan baki tahun nya )
    Gitulah kalau informer saya dah pening lalat....nanti saya updatekan lagi ......  
  46. Ridzwan 10 - Fri 28/Oct/2011, 2:42am
    betul 2 tuan tekuniaga dan tuan adam
    semoga kita terkeluar dari golongan golongan yang demikian
    tuan tekuniaga esok saya cal tuan ya psl myvi 2..

    ok disini saya nak berkongsi petua pada tuan tekuniaga dan tuan adam dan pembaca majalah.com. insyaallah untuk memanjangkan rezeki dan dipermudah dalam semua urusan harian kita...

    benda ni senang tapi susah kita nak buat, apa yang saya maksudkan ialah bersedekah,senang ke kita nk bersedekah??? mmg senang kan tapi cuba buat..masa nk menghulur dalam hati kita mcm2 hasutan syaitan dok menggoda kita supaya jgn bagi...

    bg org lelaki mcm nk masuk dlm tabung masjid bila jumaat.. kekadang tu kita tgk je tabung tu nak masukan duit rasa syg dan pikir mcm2 contoh nk masukan rm1mesti dalam pikiran kita akan berkata rm1 ni kalau beli teh o ais ni lepas....dgn itu dgn sendiri la tk jadi masukan atau kita akan cari syiling....

    sebenarnya lagi byk kita bersedekah lagi byk rezeki kita... rezeki tu bukan terus datang bila kita bersedekah. petua ni saya dapat dari org yg berjaya...Alhamdulillah rezeki saya murah, dan saya bersyukur dgn apa yg saya ada sekarang.... jadi kita lawan la kata2 syaitan di dalam hati kita bila nk bersedekah..insyalah lama2 kita akan terbiasa dgn bersedekah...

    tangan yang munghulur lagi mulia dari tangan yang menerima... saya tau mmg semua org tau tentang hikmah bersedekah,tapi saya cuma mahu berkongsi petua ni bagi yang terlupa.. amal la selalu bersedekah insyallah kita akan dipanjangkan rezeki...AMIN

    kat sini saya juga mengambil kesempatan untuk iklan kereta2 terbaru dari saya

    toyota estima 2007/2009 sambung bayar. warna putih bulanan RM1,250.00 d/p 36k nego

    toyota estima 2010 sambung bayar. warna hitam bulanan RM1,500.00
    d/p 46k nego  
  47. Zamani 8 - Fri 28/Oct/2011, 4:14pm
    repeat, salam,saya ada kereta hyundai atos untuk di sambung bayar....tahun 2004...satu owner...auto...sebulan ...490 baki dalam 10/lebih lagi...masih ada lagi berminat call 0176218223...wsalam  
  48. Mukhriz - Fri 28/Oct/2011, 6:10pm
    saya nk viva sambung bayar...
    nk bg isteri pkai wat g keje...
    keta standard, depo 3k bleh tak...
    plz email:

    adamukhraiz@yahoo.com  
  49. Tekuniaga - Sat 29/Oct/2011, 1:11am
    encik mukriz...boleh call saya untk bincang psl viva...017 798 3963 ...
    en.ridzwan...saya sokong dan yakin bahwa sedekah itu terdapat pelbagai hikmah yang nyata dan terselindung...  
  50. Tekuniaga - Sat 29/Oct/2011, 2:35am
    pembetulan - viva auto 09 balance 6 tahun ..  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 98 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.