Kena Tipu Dalam Online. Tolong Cek Alamat Melalui Akaun Number
Nur Hafiqah - Wed 8/Jan/2020 10:31am
Assalamualaikum... kepada semua sy minta tolong trace alamat org ni.. Dia dh tipu dan bawa lari duit sy sebanyak 5k... sy xsedar yg bila masa nya sy bank in ke akaun dia.. Sy cuma sedar bila dh bank in ke akaun ini..

7066949495 cimb yusof bin abdullah..
Tolong sgt kpda semua.. jika dpt info mengenai org inj sila hubungi sy 01121525637

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
     
  1. Hazrul Nizam - Wed 8/Jan/2020, 10:35am
    WkumSalam Cik/Puan, maklumkan modus operandi (cara beliau menipu).

    Adakah beliau menawarkan dana pinjaman atau menjual sesuatu produk atau servis kepada cik.  
  2. Nur Hafiqah - Wed 8/Jan/2020, 10:45am
    Urusan jual beli kereta tuan... Adik lelaki sy yg bgthu dia mahu jual kereta dan adik sy dpt tahu pasal hal ni dlam mudah.com... Setelah sy hubungi no tersebut smpi lah ke saat sy sudah pun bnk in duit itu.. Sy langsung xingt apa yg berlaki selepas sy call no tersebut..  
  3. Edpitok - Wed 8/Jan/2020, 12:07pm
    buat report je. boleh trace tu  
  4. Nur Hafiqah - Wed 8/Jan/2020, 12:22pm
    Sudah buat tp dia xda bg detail org tu.. Dan sy dh buat ini report dkt 1week tp xda apa2 lagi tangkapan...  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)