Kelebihan ASB Financing Untuk Tempoh Jangkamasa Pendek, Sederhana dan Panjang
Allan Cimb Advisor 2 - Wed 29/Aug/2012 6:58am [Last Comment]
kelebihan ASB financing utk tempoh jangkamasa pendek (1-3 thn)/sederhana (3-5 thn) /panjang (>5thn) yang perlu diketahui:)

Cth1. nak kahwin dlm masa 3-5 tahun dan perlukan duit 20-30k.
Cth2. nak beli rumah, dan perlu down payment 10% utk rumah berharga 300k dalam tempoh 5 tahun lagi.
Cth3. sediakan dana pendidikan anak2 dalam anggaran 50k apabila anak cecah umur 18tahun
Cth4- nak renovated rumah sedia ade.

itulah ASB financing yang ditawarkan kepada org2 bumiputera sekarang...

kalau berminat boleh terus hubungi atau sms..
roslan johari
personal loan advisor asb cimb Selangor & KuaLa Lumpur
013-3842042 & 012-9729723
roslanjohari88@yahoo.com
xperlu ke bank,hanya make appoinment dgn saya,senang berurusan dgn advisor anda,apa2 problem nti boleh direct call advisor anda. Sekitar selangor dan KL sahaja..tq

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust
 
1. Suhaimipanot - Wed 29/Aug/2012, 8:39am
Selangor&Kuala Lumpur? Org Johor macam mana? sila hubungi saya 019 740 5822
suhaimipanot@hotmail.com
TQ  
2. Mieza 19 - Wed 29/Aug/2012, 10:30am
asb jangka pendek ada ke? xtau pun... email pembayarannya..  
3. Allan Cimb Advisor 2 - Wed 29/Aug/2012, 5:40pm
suhaimi- sy da email

mieza- sy rasa sy da penah antar email kt awak,tp xde respon dr awak,tq  
4. Amar 12 - Thu 30/Aug/2012, 1:17am
nak tau gak..amaremiey2118@ gmail.com  
5. Allan Cimb Advisor 2 - Thu 30/Aug/2012, 7:30am
amar- nti mlm sy email,,email prob sikit xleh send...tp boleh refer page fb saya http://www.facebook.com/CimbAsbFinancing?ref=tn_tnmn  
6. Arm Database 2 - Mon 3/Sep/2012, 3:04pm
salam warga majalah...

kami ada menyediakan listing database sesuai digunakan untuk sebarang jenis perniagaan yg anda jalankan dengan harga yg amat murah, seronok apabila pelanggan yg mencari kita, betulkan...?? saya juga ada sediakan khidmat sms blaster untuk mengiklankan perniagaan anda..ianya juga adalah cara marketing plan baru dgn cara yg lebih mudah dan pantas...

harga boleh bincang!!
sms atau call sahaja dilayan...tq 01117862336  
7. Wan Azim Wan Noor 2 - Tue 4/Sep/2012, 11:11pm
klu blacklist / ccris / ctos leh buat ker??

klu boleh sy berminat...0192214927 wan azim  
8. Roslan Johari - Wed 5/Sep/2012, 11:06pm
blacklist terang2 bank2 mn pon xleh approve loan..melainkan dah settlekan blacklist tu..:) tq...  
9. Syed 37 - Wed 26/Sep/2012, 11:31am
insyaAllah saya boleh bantu anda menggandakan KWSP anda secara islamik. hubungi Syed @ 019-2285147 / syedfazrul@yahoo.co.uk  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..