Kelayakan Pembelian Rumah
Muhamad Fadhil Bin Jaafar 3 - Tue 18/Oct/2016 1:57pm [Last Comment]
Assalamualaikum..

Saya Adi Jaafar dari Cimb Shah Alam ingin membantu anda yang mempunyai kaitan dengan pos saya.

Ada 3 masalah mengapa Bumiputera Islam sukar membeli / memiliki rumah iaitu:
1) 10% deposit
2) Kelayakkan Pinjaman
3) Konsistensi Pembayaran

Hubungi saya 011-21233080

Saya akan kongsikan cara untuk melayakkan anda dari HANYA LAYAK membeli rumah sekitar RM200k kepada RM600K menggunakan MANIPULATION OF BANKING SYSTEM TECHNIQUE.

Adi Jaafar - Penasihat Kewangan Syariah CIMB

Niche: Agen Hartanah | Diskusi Bisnes | Rumah Untuk Dijual
 
1. Mohd Shahrulnizam Mohd Zainodin - Tue 18/Oct/2016, 2:59pm
bole whatsapp saya
01123386160  
2. Fahmi 143 - Tue 18/Oct/2016, 5:44pm
wassap info 01136548507 ali  
3. Azmi 472 - Wed 19/Oct/2016, 9:09am
Saya dari Empire Ventures merupakan konsultan bagi pihak peguam dalam urusan
.. Perjanjian sewa
hartanah
Call atau whatsapp azmi 0136742130 dan jual/beli hartanah (S&P)
.. Dokumen yang berkaitan.kami juga boleh buat( mot)tukar milik hartanah untuk anda‚Ķ  
4. Gifts Shoppe - Fri 21/Oct/2016, 11:40am
wassap 0122935980  
5. Zack 645 - Fri 21/Oct/2016, 11:48am
wssap 0192747266  
6. Alagan - Fri 21/Oct/2016, 12:39pm
wassap 011..21774460  
7. Angah Achik - Tue 25/Oct/2016, 4:08pm
Kami pakar menyelsaikan masalah dibwh :

1. Below and above 10 years mastertitle
2. Property below 100k
3. DSR weak
4. High commitment
5. Valuation not match
6. Client with business but without SSM
7. Refinance
8. Auction

0133310423  
8. Arjuna 21 - Wed 26/Oct/2016, 9:19am
Sistem perbankan pun ada kelemahannya.
Bagi sesiapa yang tahu, ia mudah untuk dimanipulasikan.
Pembeli yang ingin beli rumah secara cash pun boleh, asalkan rumah tidak melebihi RM300 000.
Ia dipanggil memanipulasikan masa dan nilai.  
9. Zuren Mohd Ali - Thu 27/Oct/2016, 7:43pm
Wassap sy 0146067824  
10. Muhamad Fadhil Bin Jaafar 3 - Mon 14/Nov/2016, 10:22am
Saya suah hubungi sbahagian dari respon yg diberikan..pada yg blum sy hubungi, ada 2 kemungkinan, 1) sama ada tiada reson diberikan setelah sy hubungi ATAU 2) saya trlepas pandang no fon anda.. Bagi yang ingin mngetahui, sy mohon kerjasama untuk hubungi sy 011-21233080 secara whatsapp..trima kasih.  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..