Kelas Vokal - Selangor
Gamblerz - Mon 5/Nov/2018 2:40pm
Klinik Vokal @ Violet Classic

Lokasi : Bandar Bukit, Puchong

Masa : Boleh Bincang (Setiap Hari - 10 Am - 10 Pm)

Pakej Seperti Berikut

Pakej A

RM69
Tempoh Kelas : 30 Minit

1 Sesi Recording (5 Minit)
1 Sesi Analisa/Teori (25 Minit)
1 Sesi Penilaian

#Sesi Recording - First sekali kita nak dengar nyanyian korang. Boleh pilih nak nyanyi lagu apa sambil feeling2 artis.Kalau suka nyanyian tu, boleh share dekat kawan-kawan.Tapi kalau nak dengar pun malu, boleh simpan sebagai kenangan..hehe..

#Sesi Analisa/Teori - Kita review balik nyanyian tu. Kita detect mistake yang ada. Dan kita akan terangkan teori asas dalam nyanyian dan muzik supaya anda dapat lebih memahami bagaimana untuk menyanyi dengan lebih baik.

#Sesi Penilaian - Kita akan berikan anda satu penilaian tentang keseluruhan nyanyian anda.Kita akan suggest latihan apa yang anda perlu lakukan. Yang penting anda tahu kelemahan nyanyian anda dan boleh praktis sendiri di rumah.


Pakej B

RM119
Tempoh Kelas : Sejam

2 Sesi Recording (10 Minit)
1 Sesi Analisa/Teori (20 Minit)
1 Sesi Latihan (30 Minit)
1 Sesi Penilaian

#Sesi Recording - Ada 2 Sesi Recording. Sesi 1 masa mula-mula datang. Lepastu kita akan bagi sikit latihan selama 30 minit untuk betulkan part-part yang silap. Lepastu baru anda nyanyi pada Sesi 2. Dekat situ anda nilai sendiri, ada improvement tak dalam nyanyian anda.

#Sesi Analisa/Teori - Kita review balik nyanyian anda. Kita detect mistake dalam nyanyian anda. Dekat pernafasan ke?Tempo ke?Pitching ke?Dah tahu masalah baru kita terangkan bagaimana nak betulkan bahagian tersebut.

#Sesi Latihan - Kita terus praktis untuk betulkan mistake tersebut. Kita tunjukkan cara yang betul dengan bantuan alat muzik. Kalau masalah pitching kita boleh praktis dengan piano. Kalau masalah tempo kita boleh praktis dengan metronome.

#Sesi Penilaian - Kita akan berikan anda satu penilaian tentang keseluruhan nyanyian anda.Kita akan suggest latihan apa yang anda perlu lakukan. Yang penting anda tahu kelemahan nyanyian anda dan boleh praktis sendiri di rumah.

Pakej C

RM499
Tempoh Kelas : 1 Bulan

5 Sesi(1 Sesi 1 Jam)
Sesi Recording  - 10 Sesi
Sesi Analisa/Teori
Sesi Latihan/Praktikal
Sesi Penilaian

#Sesi Recording - Ada 10 kali Sesi Recording. 2 kali setiap sesi.Jadi selepas setiap sesi, anda akan diberi kerja rumah supaya anda boleh praktis dan apply dalam nyanyian anda. Anda sendiri boleh menilai samada ada peningkatan atau pun tidak.

#Sesi Analisa/Teori - Kita review setiap kali sesi recording.Part mana yang ada peningkatan, part mana yang masih silap.Dan kita akan terangkan teori asas dalam nyanyian dan muzik supaya anda dapat lebih memahami bagaimana untuk menyanyi dengan lebih baik.

#Sesi Latihan - Praktis dengan live music.Disini kita boleh explore lagi kekuatan dan kelemahan nyanyian anda. Anda boleh apply teknik-teknik yang diajar untuk meningkatkan lagi kualiti nyanyian anda.

#Sesi Penilaian - Kita akan berikan anda satu penilaian tentang keseluruhan nyanyian anda.Kita akan suggest latihan apa yang anda perlu lakukan. Yang penting anda tahu kelemahan nyanyian anda dan boleh praktis sendiri di rumah.

Pakej D

RM1499
Tempoh Kelas : 2 Bulan

10 Sesi(1 Sesi 1 Jam)
Sesi Recording  - 20 Sesi
Sesi Analisa/Teori
Sesi Latihan/Praktikal
Khidmat Nasihat Selama 2 Bulan
Sesi Penilaian
1 Sesi Video Acoustic Recording

#Sesi Recording - Ada 20 kali Sesi Recording. Ada 2 kali setiap sesi.Ini untuk menilai peningkatan nyanyian anda setiap kali selepas latihan. Lebih banyak kita kaji nyanyian kita, lebih banyak kesilapan yang kita boleh kurangkan.

#Sesi Analisa/Teori - Kita review setiap kali sesi recording.Part mana yang ada peningkatan, part mana yang masih silap.Dan kita akan terangkan teori asas dalam nyanyian dan muzik supaya anda dapat lebih memahami bagaimana untuk menyanyi dengan lebih baik.

#Sesi Latihan - Praktis dengan live music.Disini kita boleh explore lagi kekuatan dan kelemahan nyanyian anda. Anda boleh apply teknik-teknik yang diajar untuk meningkatkan lagi kualiti nyanyian anda.

#Khidmat Nasihat dan Bimbingan selama 2 Bulan. .Anda boleh berikan nyanyian anda kepada kami untuk kami review dan komen setiap hari selama 2 bulan.Kami akan monitor perkembangan nyanyian ketika anda praktis di rumah.

#Sesi Penilaian - Kita akan berikan anda satu penilaian tentang keseluruhan nyanyian anda.Kita akan suggest latihan apa yang anda perlu lakukan. Yang penting anda tahu kelemahan nyanyian anda dan boleh praktis sendiri di rumah.

#Sesi Video Recording - Versi Akustik. Kita akan customize ikut key anda. Kadang-kadang lagu original tinggi sangat. So, kita boleh rearrange versi akustik mengikut key anda yang paling optimum.

Jadi anda minat pakej yang mana? Booking jadual anda hari ini. First Come First Serve.

011-3505 7757(Shah)

Atau Daftar Di Sini

www.violetclassicproduction.com

Jumpa anda nanti.

#Belajar Vokal Di Studio Recording

#Buat Cover Sambil Belajar Vokal

#Klinik Vokal @ Violet Classic

Niche: Kursus Dan Seminar | Studio Muzik | Studio Model Penyanyi Pelakon
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.