Kelas Roti dan Kek 1 Hari RM7 Shj Giat Mara
Sham 141 - Sun 11/Sep/2011 12:04pm [Last Comment]
berminat buat roti dan kek antaranya pizza, soft bun, mexico bun, mini pizza, sandwich, birthday cake, cup cake, blueberry cake, moist coklat cake, carrot cake dll berminat email saya shamsullizaresamian@yahoo.com

Niche: Kursus Makanan
     
  1. Che Asan 2 - Sun 11/Sep/2011, 9:15pm
    saya berminat,harap email saya bagai mana nak mohon..
    ros_hisham@yahoo.com  
  2. Smartsegak - Sun 11/Sep/2011, 9:44pm
    saya berminat, sila emailkan kepada saya detail kelas... smartsevent@yahoo.com  
  3. Zalina 6 - Sun 11/Sep/2011, 10:08pm
    berminat.. kelas akan dibuat di mana yer? email details leen_143@yahoo.com

    tq  
  4. Ann 36 - Sun 11/Sep/2011, 11:10pm
    bminat...email kpd annana_502@yahoo.com  
  5. Fazliena - Mon 12/Sep/2011, 12:03am
    interested,tlg emel saya details.
    syauqiena@gmail.com
    tq  
  6. Roserasidi - Mon 12/Sep/2011, 12:30am
    salam. sy bminat nak join. da hantar email tp x boley lepas. pls email detail roserasidi@yahoo.com  
  7. Iraz 2 - Mon 12/Sep/2011, 8:45am
    gerobok_iraz@yahoo.com  
  8. Juyana - Mon 12/Sep/2011, 8:54am
    berminat, di area mana? email details ke ann_inspiration@yahoo.com  
  9. Abdul Rashid Bin Bukari - Mon 12/Sep/2011, 10:53am
    saya nak maklumat psal kelas ni
    email kan asranzara_98@yahoo.com  
  10. Lyn 7 - Mon 12/Sep/2011, 11:32am
    saya berminat...boleh emailkan detail program kepada saya.
    haslinda_012@yahoo.com  
  11. Mira 43 - Mon 12/Sep/2011, 11:49am
    sy bminat, emailkan saya detail... myra_edora87@hotmail.com  
  12. Lela88 - Mon 12/Sep/2011, 11:50am
    sy berminat...tlg emailkn kpd sy
    lels_sari@yahoo.com  
  13. Khalida - Mon 12/Sep/2011, 12:04pm
    sy berminat email sy skss_05@yahoo.com  
  14. Aki - Mon 12/Sep/2011, 12:58pm
    saya berminat rakaniaga300@gmail.com  
  15. Sham 141 - Mon 12/Sep/2011, 1:07pm
    buat sementara kelas d giat mara pontian dah penuh tapi sesiapa berminat untuk kelas akan datang cuba hubungi en rosli 076994507  
  16. Rohaida Kamaruddin - Mon 12/Sep/2011, 3:38pm
    alamak pontian ke? kl xde ke?  
  17. Fariz 4 - Mon 12/Sep/2011, 11:08pm
    Belajar Buat Coklat sendiri dirumah..layari

    http://www.buatcoklat.com/index.php?ref=sogeh  
  18. Noor Ernawati Binti Muhd Sabri - Tue 13/Sep/2011, 11:39am
    berminat..sila email kt saya ifti_harmoni@yahoo.com  
  19. Aza 9 - Wed 14/Sep/2011, 11:54am
    Salam,sy berminat ingin mengikuti khursus ini.blh mntk email kn kt sy bagaimana ingin mengikuti kursus ini.aza_pink86@yahoo.com.my  
  20. Erniee - Wed 14/Sep/2011, 1:18pm
    berminat..sila email kat saya erniee_pinky@yahoo.com  
  21. Zanna - Wed 14/Sep/2011, 3:50pm
    hai..saya berminat ada x di melaka..email zanna_posh@yahoo.com  
  22. Sham 141 - Wed 14/Sep/2011, 9:03pm
    buat sementara kelas d giat mara pontian dah penuh tapi sesiapa berminat untuk kelas akan datang cuba hubungi en rosli 076994507 @LAYARI SERISIANTANBAKERY.BLOGSPOT.COM  
  23. Nadzifah - Wed 14/Sep/2011, 9:05pm
    berminat untuk tahu lebih lanjut masa dan lokasi..email saya..
    ifa_atira@yahoo.com  
  24. Linda 75 - Wed 14/Sep/2011, 10:40pm
    sgt berminat.. nie email saya,relazz_linda@yahoo.com
    terima kasih  
  25. Salma - Fri 16/Sep/2011, 1:40am
    Tumpang iklan ya..
    Jika berminat buat bisnes murtabak dgn keuntungan berlipat kali ganda. Sila ke laman web dibawah untuk melihat testimonialnya

    http://www.resepiroticanai.com/hop.php?ref=salma  
  26. Azuan 4 - Tue 20/Sep/2011, 11:55am
    Tuan, dekat Giat Mara Putrajaya xbuat kursus ni ke? kalu ada bleh email kat saya sekali.
    pokkuazuan@yahoo.com

    Thanks  
  27. Sayakacak 2 - Wed 28/Sep/2011, 8:38pm
    sila pm saya ke ptcaddict@ymail.com  
  28. Nabila 15 - Fri 7/Oct/2011, 1:11am
    berminat sekarang tengah cuti semester tak de wat pe..

    email:nad_bella@yahoo.com  
  29. Eja 21 - Wed 12/Oct/2011, 7:50am
    dekat area putrajaya atau shahalam ada tak kursus ni..tolong email pada saya...eja_pinky@yahoo.com  
  30. Aniss 3 - Wed 12/Oct/2011, 9:49pm
    kat kuantan ada tak?  
  31. Siti 48 - Mon 17/Oct/2011, 9:52am
    emailkan ker shamrizenterprise@yahoo.com  
  32. Sym200 - Thu 3/Nov/2011, 11:28pm
    saya minat emil maklumat bila tarikh dan di giat mara mana
    azmansbsb@yahoo.com  
  33. Ida 56 - Sat 12/Nov/2011, 9:36pm
    email sy kid8478@yahoo.com  
  34. Mcreana - Tue 27/Dec/2011, 7:25pm
    slm, sye berminat utk kelas buat kek / cupcakes..tlg bgtau bile date kelas n tempat tq..  
  35. Honey 13 - Fri 30/Dec/2011, 3:37pm
    Berminat ngan krusus ini, emailkan detail n contact no  
  36. Wani 80 - Sun 29/Jan/2012, 5:26pm
    berminat sgt nk j0in kelas wat kek..de lg x??bley bg date n tmpt ktne...  
  37. Zainun 2 - Tue 31/Jan/2012, 8:29am
    berminat sangat tolong email kat saya.zainun@kuis.edu.my  
  38. Rose 65 - Tue 31/Jan/2012, 2:04pm
    saya berminat......bagaimana saya nk memohon kelas ni ? dimana tempatnya?  
  39. Eilla 2 - Tue 14/Feb/2012, 2:17pm
    saya pun nak juga info.. area Putrajaya, puchong ke atau yg berdekatan  
  40. Noriah 3 - Thu 15/Mar/2012, 4:17pm
    Salam,
    saya berminat buat cup cake & cake  
  41. Ctsuraya - Tue 10/Apr/2012, 12:23pm
    Salam,
    saya berminat buat cup cake & cake jugak
    emel
    ssma_kancilmerah@yahoo.com
    tq  
  42. Hanyff - Mon 7/May/2012, 12:11am
    Saya berminat utk kelas roti di kawasan shah alam/klang dan sekitarnya. harap hubungi hany_ff@yahoo.com  
  43. Arip 6 - Mon 4/Jun/2012, 3:19pm
    emel .. sy area kl/selangor
    aprilsnow316@gmail.com  
  44. Zarina 51 - Sun 17/Jun/2012, 11:50pm
    salam
    saya berminat untuk menyertai kelas roti n kek ini.. Ada info untuk kelas lepas bulan ramadan ini. Saya tinggal di jb.
    megarina80@yahoo.com  
  45. Tajul 9 - Sun 24/Jun/2012, 8:40am
    saya berminat. emel saya : tajulashikin@gmail.com  
  46. Dayana 3 - Mon 9/Jul/2012, 12:57am
    saya juga berminat nak sertai kelas ni.. tolong bagi detail macam mana nak daftar..  
  47. Nur 156 - Fri 20/Jul/2012, 4:40pm
    Salam,saya ingin sertai kelas nie msh ada kekosongan? fit_nur86@yahoo.com.my  
  48. Nur Azni Binti Che Azib - Mon 27/Aug/2012, 9:03am
    Sy jg bminat..d kelantan ada tak? Tlg email kn azni_azib@yahoo.com
    0132260566 tq  
  49. Gee 17 - Mon 27/Aug/2012, 9:06am
    saya berminat utk buat roti bun,saya di area semenyih kajang,selangor,email saya detail-gee.goldcat@gmail.com  
  50. Roslinda Binti Yaakob - Wed 26/Sep/2012, 11:46am
    salam, krusus ni ada lagi tak? Sy berminat la. Roslinda yaakob, ndaa_955@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 71 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)