Kelas Online Shopee untuk Beginner/Student/Suri Rumah/Part Time Side Income (Anda Takkan Rugi Belajar untuk Tambahkan Ilmu Anda)
Seminarshopeeonline - Sat 2/Mar/2019 2:51pm
Apakah anda selalu dilanda masalah duit?? Siapa pernah rasa setiap kali gaji masuk jer petang takpun esoknye mesti licin bayar hutang sana sini. Lepas tu nak agihkan duit untuk anak-anak sekolah, duit untuk taska, duit untuk mak ayah di kampung, duit sewa rumah, duit makan minum dan transport untuk ke tempat kerja. Student pula nak pakai duit untuk belanja harian, nak bantu mak ayah, Siapa pernah rasa say ā€œIā€.

Kami faham masalah anda, kami pun pernah mengalami apa yang anda alami. Nak buat bisnes tak tau nak mula dari mana. Orang cakap nak bisnes modal nak kena puluh-puluh ribu. Jarang orang yang dah success nak kongsi ilmu diorang (kalau ada pun kelas mahal). Lepas tu anda tak tau nak jual ape. Betul ke betul? Jangan risau kami sedia membantu anda.

Buat jurung kalinya, kami mengadakan kelas intensif shopee untuk beginner seperti anda. Kami ajar dari A ā€“ Z. Dengan harga yang sangat-sangat tak masuk akal berbanding dengan kelas beginner di luar sana hanya RM40 SAHAJA. Kelas kami hanya akan mengambil 20 orang pertama sahaja yang betul-betul berazam untuk UBAH NASIB DIRI. Kami limitkan jumlah student supaya anda boleh fokus dan tak pening. Yang penting kuasa TINDAKAN. Yang hangat-hangat taik ayam, kami tak galakkan anda daftar ya. Kelas berlangsung selama 3 hari melalui applikasi Whatapps dan video.

Apa yang anda akan pelajari di dalam kelas ini?

SHOPEE:-
1. Intro Shopee
2. Idea Pemilihan Produk
3. Product Trending
4. Isi Maklumat Penting & Wallet
5. Makeup store
6. Teknik Upload Product
7. Cara terima order di store
8. Bonus2 kepada Apprentice untuk tingkatkan jualan di store anda.

Selain itu, kami menyediakan video-video untuk memudahkan pembelajaran anda. Kami jamin apa yang anda belajar lebih dari apa yang anda bayar. Kami akan memberikan anda tips - tips motivasi. Kenapa anda perlu sertai kelas ini, jika anda tidak mempunyai barang untuk dijual kami bantu anda dengan memberi senarai2 product dropship yang terhangat dipasaran. Selain itu, kami monitor kedai anda untuk permulaan.

Details:-

SHOPEE CLASS
20 students max. (KALAU LEBIH KAMI AKAN BAGI TARIKH LAIN) (1ST COME 1st Join)

Starting Date : 9 March 2019
Session : 3 HARI (Tarikh seterusnya akan di beritahu di dalam kelas oleh coach)
Day : AHAD
Kelas Dijalankan : Wassap Group & Video2 yang disediakan oleh Coach
Time : 9.00 malam ā€“ 11.00 malam

Yuran Kelas shopee Beginner RM40 (Seumur Hidup) Jika anda mendaftar 5hb march (Selasa) kami bagi diskaun ANDA HANYA PERLU BAYAR RM30 sahaja.
No refund after dah buat pembayaran / Join group
Whatapps : 017-2235530 (ADMIN. Sila bersabar jika ada kelewatan ya)

Niche: Web Media Sosial | Kursus Dan Seminar
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Coachshopee - Fri 8/Mar/2019, 1:57pm
    Assalamualaikum warga Majalah.com

    Masih berbaki sehari sahaja lagi sebelum kelas bermula. Pastikan anda merebut peluang ini untuk bersama-sama mereka yang lain memulakan jalan menuju kejayaan dan menjana INCOME yang lumayan.

    Coach berbesar hati semperna dengan penghulu segala hari, hari jumaat yang mulia ini untuk memberi POTONGAN harga RM5 ringgit kepada 5 orang pertama yang mendaftar hari ini. anda hanya perlu membayar RM35 sahaja.

    whatapps segera ke nombor >>>>>>>>017-2235530  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.