Kelas Membuat Roti, Piza, Bun dan 2 Menu Tambhn. RM20 utk Seorg.
Sabariah 3 - Mon 11/Apr/2011 10:38am [Last Comment]
Assalamualaikum..sy ada mengadakn kelas m'buat roti,piza,bun dan 2 menu tmbhn pd setiap minggu di klang..kelas juga blh diadakn di tmpt anda..byrn hanya rm20 utk seorg..jumlh peserta minima 10 org n max 25 org..menu tmbhn adalh pelbagai jenis kek dan nasi dan akn berubh-ubah setiap minggu...kelas yg terdekt pd 17 April ini.bermula jam 2 ptg..brg2 disediakn...blh email sy di sakinah_5050@yahoo.com..atau anda blh tinggalkn no phone utk dihubungi...Blh manfaatkn ilmu ini utk dptkn duit poket..Sekian wassalam.

Niche: Kursus Makanan | Bisnes Roti Dan Bakeri
     
  1. Aiman 21 - Mon 11/Apr/2011, 10:56am
    sila hubungi saya 0192777187.. a.m.amajuservice@hotmail.com / saya ingin masuk clas hujung bulan ni ad x???  
  2. Rosli 39 - Mon 11/Apr/2011, 10:57am
    kalau lelaki boleh sertai jugak ker?  
  3. Sabariah 3 - Mon 11/Apr/2011, 11:57am
    Keutamaan kpd wanita.Utk lelaki kls khas akn diadakn sekiranya ada penyertaan min 5 org.dan bayaran agak lbh kerana kls khusus utk m'buat kek dan roti shj.tenaga pengajar adalah chef lelaki dr kolej..mungkin dlm ligkungan rm100 seorg...  
  4. Anjoi - Tue 12/Apr/2011, 1:46am
    kak klang kat maner?....tel 0179716913
    nak masuk kelas 17hb ni...  
  5. Nora 40 - Tue 12/Apr/2011, 5:57pm
    di mana lokasi kelas di kelang?
    saya nak join sama.

    run007@yahoo.com  
  6. Sabariah 3 - Wed 13/Apr/2011, 9:46am
    Salam..sy tlh m'dpt sambutan dr kaum adam..so kami b'setuju utk mengadakn kls khas utk lelaki..byrn tetap sama rm20 seorg..bila peserta cukup 20 org,dh blh mulakn kls.insyaAllah dlm bln 5 ini.  
  7. Kecik 2 - Wed 13/Apr/2011, 1:40pm
    klang di mana? email saya karkuna_83@yahoo.com.my  
  8. Mawarni - Thu 14/Apr/2011, 12:53am
    sy nak join jugak...call sy mawarni 013-3792852  
  9. Nadzrun - Tue 19/Apr/2011, 1:52am
    cukai jalan bayar ansuran bulan...mudah ckup mudah,hanya dengan etiqa insuran  
  10. Amani Aufa - Wed 20/Apr/2011, 3:02am
    kelas kat mana? email saya di
    aznizan_ar@yahoo.com.
    saya peserta lelaki  
  11. Zana 33 - Wed 20/Apr/2011, 12:20pm
    emailkan kat saya detail kursus blh tak zaimshikh@yahoo.com, saya nak tahu kat mana alamatnya dan berapa lama tempoh belajar dan apa barang yg perlu dibawa semasa datang kelas. terima kasih  
  12. Serambi Mekah - Thu 21/Apr/2011, 7:27pm
    berminat.email saya detail kursus..: nuri6338@yahoo.com  
  13. Fira 8 - Mon 25/Apr/2011, 10:57pm
    saya berminat tapi saya lelaki.jadi nak join kelas khas lelaki bulan MAY tu.email detail ke afisya_08@yahoo.com  
  14. As 20 - Thu 28/Apr/2011, 5:05pm
    saya berminat.tapi lokasi kelas kat maner. hubungi saya ke luqda12@yahoo.com.tq  
  15. Nor 36 - Fri 29/Apr/2011, 1:31am
    saya berminat nak join.. bila dan di mana kursus akan diadakan.. fazilahnor17@yahoo.com  
  16. Liyana92 - Fri 29/Apr/2011, 8:51pm
    salam...sy berminat tp selain di klang bleh buat kursus di mane??emailkn maklumat ye...liana_ramli92@yahoo.com  
  17. Miss Elza - Sun 8/May/2011, 12:49am
    saya berminat..plez emailkn details tntg kursus yg akan dtg..
    miss_elza89@yahoo.com

    TQVM:)  
  18. Zuraida 9 - Sun 15/May/2011, 9:24pm
    saya berminat...adakah kursus ini diadakan pada hujung minggu?. Klang kat mana?. Sila email kepada saya....zue_persona@yahoo.com  
  19. Rosz 2 - Sat 21/May/2011, 4:26pm
    nk tnye bile tarikh terdekat n bulan 6 ade ke..sila email saya salmi906@yahoo.com0126048245..klang ktne ye  
  20. Norasiken - Fri 27/May/2011, 10:25pm
    klang dimana ya? boleh emailkan details. norasikenradzuan@gmail.com  
  21. Salina 26 - Sun 12/Jun/2011, 2:04pm
    saya amat berminat..selain klang,dimana lagi kursus nya?ada tak kursus untuk bulan julai?email saya norsalina86@yahoo.com  
  22. Hapizah Osman - Sun 18/Dec/2011, 12:25am
    saya amat berminat....email saya
    hapizahosman@gmail.com  
  23. Elly 10 - Tue 31/Jan/2012, 5:44pm
    saya berminat.saya dok klang.blh email jadual kelas yg tredekat dlm bulan februari ni.kalu sy nk wat drumah dn d dlm 8 org nak blajar cmne,blh x?blh email ke: alwasilahenterprise@yahoo.com.my
    tel: 0176534747 @ 03-20211823 (ELIN)  
  24. Farra Niza - Sun 26/Feb/2012, 4:31pm
    sy berminat sgt..tlg bg detail lanjut kepada saya farrah_KOS85@yahoo.com
    017 3541830  
  25. Nora 199 - Tue 11/Sep/2012, 2:49pm
    masih ada buat kelas tak?  
  26. Nordinah Yahya - Wed 24/Oct/2012, 4:01pm
    kelas masih di buka kat mane saya d bkt tggi klang amat berminat tlg bg detail lanjut kpd sy nordinahyahya67@gmail.com  
  27. Ziana 21 - Wed 14/Nov/2012, 12:34pm
    saya di bukit beruntung, rawang. boleh dtg ke 0129233186  
  28. Yana5878 - Fri 30/Nov/2012, 10:41am
    assalam...ade lg x class buat roti ni dlm jangka masa terdekat..tq  
Page 1   (Total 28 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)