Kelas Fbads & Copywriting Pasca PKP
Amar 108 - Sat 20/Nov/2021 10:57am
Kami telah menyediakan silibus yg 'PROVEN' drpd pengalaman berniaga online & mengajar selama 5 tahun.

KELAS FBADS & COPYWRITING INI UNTUK SIAPA?

- Peniaga online yang nak penetrate market di sosial media platform.
- Peniaga online yang masih belum dapat ramai customer
- Peniaga online yang masih terkial-kial cari strategi jualan di waktu persaingan yang tinggi
- Peniaga online yang berminat untuk jana pendapatan, ada produk tapi takde sales.
- Yang perlukan Strategi Baharu utk bisnes di era Pasca PKP.

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR?

- Asas Digital Marketing supaya anda tidak ketinggalan dgn teknik & strategi terkini 2022.
- Asas Facebook Ads yang merangkumi pengenalan kpd tools, campaign, audience yang betul. Lebih kepada ''How-to'' dan praktikal sehingga faham dan boleh buat.
- Target Customer. Bagaimana nak kenal, nak buat & target customer dgn betul.
- Facebook Ads setting. Saya share bagaimana nak buat setting dengan mudah dan tepat supaya lebih efektif, murah & dapat ramai customer.

BISNES APA YANG SESUAI?

Selagi mana anda nak market kan bisnes anda secara online, anda patut join. Tak kisah samada bisnes: kerepek, tudung, agen, stokist, warung tepi jalan, bisnes dari rumah, Spa mobile, penapis air, agen hartanah, jual perfume, kek, pelancongan, kosmetik dan sebagainya.

BONUS!!

Saya akan masukkan sekali kelas COPYWRITING yg mana saya akan ajar bagaimana nak buat copywriting yg sesuai beserta dgn teknik yg betul. Fyi, dalam pengiklanan copywriting ni menyumbangkan faktor terbesar dalam KEBERKESANAN sesuatu iklan. Tak hairan lah kenapa company besar sanggup keluarkan bajet besar untuk COPYWRITING supaya kekal dan conquer market.

Jangan lepaskan PELUANG ini. Customer tengah tunggu anda tu. InsyaAllah bisnes anda akan NAIK pada 2022 ni.

Satisfaction Guaranteed! Senang Belajar. Support Team Terbaik!

Whatasapp sekarang, slot amat TERHAD untuk pengambilan dalam tahun 2022 ni.

Sekiranya berminat boleh whatsapp ke
013-4004594
https://wa.me/60134004594
Abu Hakim

Niche: Kursus Dan Seminar | Web Media Sosial
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..