Kelas Buat Duit di Shopee - Bisnes Shopee
Amim 2 @ Amim Network - Mon 18/Feb/2019 2:21pm
Anda berminat nak bisnes di Shopee?

Tapi tak tahu cara?
Tak tahu nak mula dari mana?
Tak tahu nak borong apa?
Tak tahu nak jual apa?
Tak ada masa nak pergi pos barang?
Malas nak pergi poslaju?

JANGAN RISAU! SETIAP MASALAH ADA PENYELESAIANNYA.

Kelas Bisnes Shopee ini adalah kelas yang akan mengajar anda dari ZERO to HERO. Semuanya akan diajar kepada anda. Tiada upsell (offer) ke kelas advance! Semuanya hanya dalam kelas ini sahaja!

Anda akan belajar secara direct dan hands on, strategi-strategi yang saya gunakan dalam Bisnes Shopee ini sehingga menjana 5 angka hanya dalam beberapa bulan sahaja.

- ----------------------------

Apakah yang bakal anda pelajari di dalam kelas ini?

Saya tak nak anda pening kepala. Saya akan ajar 'straight to the point' dari ASAS sehingga ADVANCE. Saya nak ajar dalam keadaan santai, supaya anda lebih mudah faham. Saya akan cover macam-macam topik berkenaan Shopee.

Paling penting sekali, saya akan tunjukkan step by step bagaimana saya jana 5 angka di Shopee

- Tanpa produk sendiri
- Tanpa sibuk nak bungkus barang
- Tanpa sibuk nak pergi pos barang
- Boleh buat secara sambilan
- Bebas nak jual barang apa sahaja
Banyak lagi!.....

Saya juga akan tunjukkan lubuk dimana anda boleh dapatkan supplier:

- Harga barangan yang murah
- Tak perlu pun beli borong kat mereka!
- Menyediakan penghantaran pantas!
- Supplier dari Dalam & Luar negara.
- Ada banyak pilihan. Anda pilih je!
- Cara nak cari stok
- Nak cari produk yang hot di Shopee

Apa lagi anda akan dapat?

Niat saya ingin sangat membantu sehingga anda mendapat jualan pertama di Shopee! Jadi, saya menyediakan:

- Support selepas kelas melalui telegram
- Ebook tambahan untuk anda ulangkaji
- Update terkini berkenaan Tips & Trick di Shopee

Yang paling penting sekali adalah, anda akan dimasukkan ke SUPPORT GROUP (Telegram) dimana anda masih boleh mendapatkan bantuan dan mengajukan sebarang soalan walaupun SELEPAS KELAS BERAKHIR.

Untuk maklumat lanjut dan pendaftaran, sila layari link dibawah dengan segera!
Tempat adalah terhad!

http://www.amimnajmie.com/kelas-bisnes-shopee/
http://www.amimnajmie.com/kelas-bisnes-shopee/
http://www.amimnajmie.com/kelas-bisnes-shopee/

Terima kasih :)

Niche: Kursus Dan Seminar | Web Media Sosial
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.