Kelas Buat Duit di Shopee - Bisnes Shopee
Amim 2 @ Amim Network - Mon 18/Feb/2019 2:21pm
Anda berminat nak bisnes di Shopee?

Tapi tak tahu cara?
Tak tahu nak mula dari mana?
Tak tahu nak borong apa?
Tak tahu nak jual apa?
Tak ada masa nak pergi pos barang?
Malas nak pergi poslaju?

JANGAN RISAU! SETIAP MASALAH ADA PENYELESAIANNYA.

Kelas Bisnes Shopee ini adalah kelas yang akan mengajar anda dari ZERO to HERO. Semuanya akan diajar kepada anda. Tiada upsell (offer) ke kelas advance! Semuanya hanya dalam kelas ini sahaja!

Anda akan belajar secara direct dan hands on, strategi-strategi yang saya gunakan dalam Bisnes Shopee ini sehingga menjana 5 angka hanya dalam beberapa bulan sahaja.

- ----------------------------

Apakah yang bakal anda pelajari di dalam kelas ini?

Saya tak nak anda pening kepala. Saya akan ajar 'straight to the point' dari ASAS sehingga ADVANCE. Saya nak ajar dalam keadaan santai, supaya anda lebih mudah faham. Saya akan cover macam-macam topik berkenaan Shopee.

Paling penting sekali, saya akan tunjukkan step by step bagaimana saya jana 5 angka di Shopee

- Tanpa produk sendiri
- Tanpa sibuk nak bungkus barang
- Tanpa sibuk nak pergi pos barang
- Boleh buat secara sambilan
- Bebas nak jual barang apa sahaja
Banyak lagi!.....

Saya juga akan tunjukkan lubuk dimana anda boleh dapatkan supplier:

- Harga barangan yang murah
- Tak perlu pun beli borong kat mereka!
- Menyediakan penghantaran pantas!
- Supplier dari Dalam & Luar negara.
- Ada banyak pilihan. Anda pilih je!
- Cara nak cari stok
- Nak cari produk yang hot di Shopee

Apa lagi anda akan dapat?

Niat saya ingin sangat membantu sehingga anda mendapat jualan pertama di Shopee! Jadi, saya menyediakan:

- Support selepas kelas melalui telegram
- Ebook tambahan untuk anda ulangkaji
- Update terkini berkenaan Tips & Trick di Shopee

Yang paling penting sekali adalah, anda akan dimasukkan ke SUPPORT GROUP (Telegram) dimana anda masih boleh mendapatkan bantuan dan mengajukan sebarang soalan walaupun SELEPAS KELAS BERAKHIR.

Untuk maklumat lanjut dan pendaftaran, sila layari link dibawah dengan segera!
Tempat adalah terhad!

http://www.amimnajmie.com/kelas-bisnes-shopee/
http://www.amimnajmie.com/kelas-bisnes-shopee/
http://www.amimnajmie.com/kelas-bisnes-shopee/

Terima kasih :)

Niche: Kursus Dan Seminar | Web Media Sosial
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.