Kelas Belajar Forex (Trade Sendiri Tanpa Perlu Melabur)
Dean333 - Sun 15/Apr/2012 2:35pm [Last Comment]
saya lihat ramai orang yang berminat untuk belajar forex. saya berpengalaman dalam forex selama lebih 5 tahun. sekarang saya ingin melakukan survey untuk sesiapa yang berminat untuk join kalau saya buat kelas belajar forex di area melaka sahaja.

kelas forex itu merangkumi :
-cara untuk jual dan beli
-cara analisis market
-penjelasan tentang basic forex
-cara pengurusan fund dlm forex (stability margin dan sebagainya)

selain itu setiap peserta akan diberikan maklumat lain yang berguna seperti senarai website yang boleh dipercayai,timetable untuk rujukan waktu sesuai trading dalam waktu malaysia,tips dan sebagainya dalam bentuk buku atau pdf file.

Tarikh masih lagi belum ditetapkan tapi yang pasti hari sabtu atau ahad.ini adalah kerana kita masih lagi perlu melihat sambutan yang diterima. kelas akan diadakan di conference room di Ayer Keroh Country Resort.

9.00 am - 1.00 pm
1.00 pm - 2.00 pm ---> rehat
2.00 pm - 5.00 pm

Kelas ini adalah untuk mereka yang berminat untuk belajar forex. Ini bukan lah kempen mengajar cara mendapatkan wang dengan paling berkesan atau tips yang diberikan sangat bagus sehingga menjanjikan 100% kejayaan dalam trade. tapi ini adalah pengetahuan asas yang boleh didapati secara online tetapi bagi mereka yang mempunyai masalah untuk memahami,perlulah ada mereka yg berpengetahuan untuk belajar untuk lebih mudah faham. itulah tujuan kelas ini di buat.

bayaran yg mungkin ditetapkan adalah sebanyak RM100 bergantung dengan sambutan. kalau makin ramai makin murah lah kami boleh uruskan hal2 yang lain.

sila comment di bawah untuk sebarang soalan dan tunjukkan sambutan anda ya? terima kasih.

Hubungi saya di 0142614419 untuk lebih maklumat. terima kasih.

Niche: Forex Malaysia
 
1. Din 148 - Mon 16/Apr/2012, 8:59am
RM100 tu trmasuk makan minum ke?  
2. Dean333 - Mon 16/Apr/2012, 9:51am
Din 148, kalau seminar nya jadi ya, termasuk makan minum Rm100 full day seminar. tapi sekarang sambutan tak memberangsangkan sebab seminar di buat di melaka. jadi kalau tak ramai yang nak join, mungkin saya akan jalan kan private tutor kepada mereka di area kl dan melaka. percuma la tapi sebab tiada tempat yg perlu disewa dan sebagainya. cukup kalau ada tempat untuk berkumpul dan saya terangkan dalam kumpulan 3-4 orang. tapi makan minum sendiri lah sebab tiada bayaran kan. kalau sesiapa yg boleh hadir ke melaka lagi bagus sbb mcm rasmi sikit seminar nya. kalau tak nampak mcm mlm mlm ni. saya tak minat sangat mlm mlm ni. nanti orang salah anggap pula padahal niat nya forex.  
3. Midi 6 - Wed 18/Apr/2012, 8:40am
Bagus ni tt, saya pun ada plan nak belajar n trade sendiri, tapi buat masa sekarang saya belum sempat lagi.. sementara menunggu saya mahir trade, saya ada masuk program ni..

http://www.majalah.com/?classified:mencari-pelabur-sleeping-partner-passive-incomer-dalam-bisnes-berkonsepkan-al-mudharabah-p:80M6N2LBL3  
4. Dilla 23 - Fri 20/Apr/2012, 2:47pm
minat dgn forex?  
5. Dilla 23 - Fri 20/Apr/2012, 2:50pm
minat dgn forex? boleh lawati blog saya kalau berminat. http://dillafx.blogspot.com  
6. Yanzani - Sun 22/Apr/2012, 12:26am
Sesiapa yang ada masa nak trade forex elok belajar dgn en Dean333 tu. Dia sanggup dtg KL dan ajar free tu.

Tapi kalau sesiapa takda masa nak duduk depan PC,boleh join jadi Investor aje. Modal dan Untung sama2 kongsi..ok

Klik link dibawah utk maklumat lanjut:

http://kongsiuntung.blogspot.com  
7. Jamalsaros - Sat 6/Oct/2012, 10:13pm
melaka kat mana bro  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..