Kek Coklat Moist RM15
Phillar - Fri 20/Jan/2012 1:28pm [Last Comment]
ALANIM BAKERY..

Kami menjual:

1. Tepung kek Coklat moist (kukus) segera siap dengan cara-cara penyediaan....

Hasil : kek seberat 1KG++

Harga : RM 8 sepeket.

2. Kek Coklat Moist Siap..harga promosi RM15

COD: Tesco/giant Manjung dan area lumut.

Caj penghantaran: RM 2 (sekali penghantaran ke area manjung)

Diluar kawasan boleh di poskan (untuk tepung sahaja)...

Sebarang pertanyaan/tempahan boleh menghubungi kami.

Azlan: 019-6153579
Min: 013-2275479

Niche: Tempahan Kek Dan Coklat
     
  1. Phillar - Sat 21/Jan/2012, 12:24am
    Tempahan dibuka sekarang...penghantaran keluar daerah akan diuruskan....sesapa nak jd pengedar kecil-kecilan dialu-alukan..  
  2. Phillar - Sat 21/Jan/2012, 12:28am
    Tiada caj penghantaran sekiranya ambil sendiri ke rumah..hubungi saya untuk tahu lokasi...tq  
  3. Lemariburuk - Tue 24/Jan/2012, 2:20pm
    sila layari http://lemariburuk-mamayatie.blogspot.com/ klu nak promote leh tumpang blog saya.tq  
  4. Phillar - Wed 25/Jan/2012, 2:27pm
    Harga promosi sehingga 29 Feb 12 sahaja....cepat rasai moist cake kami..murah dan sedap  
  5. Phillar - Sun 29/Jan/2012, 12:31pm
    Diatas permintaan pelanggan...

    Alanim bakery mengeluarkan satu lagi produk...

    -Mixed Flour untuk Muffin...

    Harga Rm 7..

    Pos luar kaw...+RM7....  
  6. Phillar - Sun 29/Jan/2012, 1:25pm
    Tambahan maklumat untuk tepung campuran coklat moist ....
    - Topping untuk kek ini termasuk dalam pek yang disediakan.
    - Kacang badam dan choclate rice(diberikan percuma).
    - Tunjuk ajar kepada pembeli yang ingin belajar buat kek kami..(kol je Pn Min)  
  7. Ika 61 - Mon 30/Jan/2012, 6:00pm
    salam, saya ni orang baru dalam iklan majalah.com nie. nak tanya kek moist ni masak secara kukus ke? kalau nak beli setakat 1 atau 2 peket leh ke? leh di poskan ke PJ atau KL ke? dan berapa lama msa penghantaran dan kos nya. saya ni baru berjinak2 nak buat kek yang jenis kukus...nak masak guna oven x da.. mana tau kalau sedap..sya leh promote kat rakan2 serumah atau rakan2 sekerja. harap cik/puan/encik dapat bagi detail kat email saya; ikazulaikha78@gmail.com  
  8. Phillar - Wed 1/Feb/2012, 11:17pm
    Ika 61...boley..saya akan pos kan walaupn satu...tp kos pos pembeli tanggung...seperti yang lepas pos laju -1 paket RM6, klu2 paket RM8.6....klu ada org nak order banyak..saya cdngkan pos biasa...3 - 4 hari bekerja sampai la..pos laju...esok sampai.....  
  9. Phillar - Wed 1/Feb/2012, 11:34pm
    Seandainya ada sesapa area manjung/lumut nak beli kek siap..boleh hubungi segera...sementara masih harga promosi...RM15...boleh deal sekiranya nak cepat..  
  10. Phillar - Thu 2/Feb/2012, 12:56pm
    Terbuka kepada peniaga/yang ingin berniaga..dapatkan kek kami pada harga promosi untuk barang niaga anda...
    Harga PAsaran kek coklat moist 1KG RM18-RM35....hubungi kami sekiranya ingin menjual kek kami....untuk area sekitar lumut, manjung dan sitiawan...  
  11. Phillar - Fri 3/Feb/2012, 8:13pm
    Assalam..kepada pelanggan kami..boleh post comment anda disini untuk penambahbaikan..atau terus ke email kami phillarbisnes@yahoo.co.uk
    atau 0196153579  
  12. Phillar - Thu 9/Feb/2012, 11:02pm
    Maklumat tambahan:
    -Tepung campuran yang kami jual amat mudah untuk menyediakannya.
    -pek termasuk topping(kacang badam dan choc rice)  
  13. Phillar - Fri 10/Feb/2012, 7:15pm
    Tinggal kan email..saya akan emailkan gambar dan detail produk kami...atau email terus kpd kami..phillarbisnes@yahoo.com.my  
  14. Phillar - Sun 12/Feb/2012, 11:12pm
    Kelebihan Tepung Campuran Muffin Alanim....

    Hanya memerlukan bahan tambahan berikut..:

    1 sudu kecil esen vanila
    ? cwn susu cair
    ? cwn minyk msk
    ? cwn air panas

    Tidak perlu telur.....jimat disitu...
    maklumat lanjut hubungi kami..

    Hanya RM7 sepeket termasuk cara penyediaannya..  
  15. Phillar - Tue 14/Feb/2012, 10:49pm
    Boleh cuba kek kami kpd yang belum mencuba....setakat nie masih mendapat feed back yang +ve dari customer..tq kpd yang menyokong..

    Tepung kek alanim amat mudah untuk di sediakan..hanya terdapat 2 jenis tepung campuran(Moist Cake) dan 1 campuran tepung(muffin)...  
  16. Cik Amy 3 - Wed 15/Feb/2012, 1:14pm
    emel saya gmbar n detail produk. hotstuffcollection@ymail.com .  
  17. Noor 76 - Wed 15/Feb/2012, 11:20pm
    Hi saya dari Manjung boleh tolong e mailkan saya gambar dan details produk ke noorulemaan@yahoo.com

    terima kasih
    Kak Noor  
  18. Phillar - Thu 16/Feb/2012, 9:28pm
    Assalam Cik Amy3 dan Noor 76..saya telah emailkan kepada kalian....jika berminat bleh hubungi saya...  
  19. Phillar - Thu 16/Feb/2012, 11:20pm
    Harga yang kami tawarkan adalah terendah...harga pasaran bley mencecah RM12 sepeket...sesuai kepada yang baru/nak blajar buat kek....sekiranya anda ingin menjadi penjual kek moist ini, bley guna tepung kami bagi mempercepatkan penyediaan kek....harga kek siap lingkungan RM20-RM40 bagi kek seberat 1 KG....  
  20. Zati Iwani - Sun 19/Feb/2012, 7:36am
    jika sy nk beli mcm mna caranya??  
  21. Phillar - Sun 19/Feb/2012, 8:18pm
    Zati Iwani...sms saya 019-6153579 azlan/013-2275479..
    Sekiranya cik di area lumut Perak..bleh ambik kat saya/saya hantar ke Tesco Manjung..sekiranya luar kawasan..bley pos..  
  22. Rosmimi Ahmad Rosli - Mon 20/Feb/2012, 10:07am
    salam..boleh emailkan pada saya maklumat produk beserta dgn gambar ke mimie-1404@hotmail.com

    tq  
  23. Phillar - Mon 20/Feb/2012, 3:15pm
    Assalam cik rosmimi..saya dah emailkan sekali dengan gambar..sebarang boleh hubungi kami k.tq  
  24. Phillar - Mon 20/Feb/2012, 3:34pm
    kpd sesapa nak tau berkenaan produk kami...sms/email kami..

    azlan: 0196153579
    Pn Siti: 0132275479

    Email: phillarbisnes@yahoo.com.my  
  25. Phillar - Wed 22/Feb/2012, 10:38pm
    Tempahan awal digalakan bagi mengelakan kelewatan penghantaran/penerimaan produk kami...Alanim Bakery dalam proses mengeluarkan beberapa produk lagi...Insya Allah...  
  26. Phillar - Sat 25/Feb/2012, 11:07pm
    Link facebook kami...
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.358875550800898.82701.100000353684127&type=1  
  27. Phillar - Fri 2/Mar/2012, 12:41pm
    Alanim Bakery menyediakan doorgift Muffin Coklat...

    Harga Termurah...

    single packing RM1.30 sebiji (min 10 biji)
    pek combo RM10 - ada 9 biji

    Tempahan untuk majlis/kenduri dll boleh diterima....  
  28. Suria 7 - Wed 7/Mar/2012, 4:51pm
    salam berminat,, boleh email detail dan gambar sekali suria18975@yahoo.com , saya di kelantan.  
  29. Phillar - Wed 7/Mar/2012, 6:13pm
    Suria 7..saya dah emailkan gambar dan produk kami.....  
  30. Phillar - Mon 10/Sep/2012, 7:06pm
    assalam...kini minimum order 10 pek...anda akan dapat harga rm7 sepeket...tempahan awal diperlukan..saya akan balik ke N9 melalui serdang..pada 14 sep12...

    Deposit 50% diperlukan...019-6153579 azlan  
  31. Phillar - Fri 12/Oct/2012, 3:00pm
    Update..saya berada di KL pada 15, 16, 17 Okt...sesape nak COD..bley hubungi saya...

    Kadaran pos laju kini:

    RM 20 untuk 8 paket....

    RM30 untuk 17 Paket...  
Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.