Kedai Online Hanya RM500 Sahaja! Termasuk Sistem Payment Gateway Billplz/Maybank2u Pay, Pengurusan Stok, Affiliate dan Sebagainya! Cepat! Tawaran Terhad!
Matforward - Tue 2/Oct/2018 2:53pm [Last Comment]
Salam Sejahtera,

Inginkan website bagi memulakan perniagaan online anda?

Saya boleh bantu anda.

Anda tidak perlu pening kepala macam mana nak buat website, itu tugas saya !

Anda hanya perlu pening nak buat promosi website dan produk anda sahaja.

Sudah ada website baru pelanggan yakin. Facebook page hanya mereka yang ada dan berminat kepada Facebook sahaja.

Website? Semua jenis manusia boleh tengok website anda dengan adanya Internet. Ini sudah menambah peratusan kebarangkalian produk anda dijual !

Mari email saya di releksekejap@gmail.com atau komen dibawah, saya akan email kepada anda semula.

Ingat ! Website adalah salah satu saluran mengembangkan produk anda untuk pengetahuan orang ramai.

Anda ada produk dan saya ada kemahiran buat website, jom kita kerjasama !

Email saya releksekejap@gmail.com atau komen dibawah.

Percuma khidmat nasihat berkaitan website kepada sesiapa yang email saya.

Siapa cepat booking, website dia lah cepat siap ! Lagi cepatlah dapat sale dari website !

Terima kasih.

Niche: Web Design Malaysia
 
1. Mohd Ashrul - Thu 4/Oct/2018, 10:12pm
Salam..leh wasap saya..0193934293 ashrul  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..