Kebun Getah, Tanah Pasir, Tanah Kosong, Rumah untuk di Jual di Daerah Padang Terap Kedah
Mie 5 @ MYBiZ-LeVi501 - Fri 11/Feb/2011 9:03pm
salam warga majalah.com..
-sesiapa berminat nak membeli tanah kebun,kebun getah,rumah kampung,tanah nak buat kuari pasir,tanah kosong untuk pertanian,yang ada geran ka,tak da geran ka,yg berbukit ka,landai ka,pamah ka,di kawasan padang terap negeri kedah, sila call saya.(boleh jumpa dan bincang dgn tuan tanah)
-minta tolong dua perkara saja,jgn SMS.satu lagi jgn e-MAIL.sy jarang check email.
-harap maaf kalau ada yg tersinggung.
-kat MUDAH.MY ada iklan saya kat situ(hanya sebahagian saja,ada bnyk yg tak sempat nak buat)
-http://www.mudah.my/li?ca=9_s&id=48824
0194663886(mie).

Niche: Tanah Untuk Dijual | Ladang Getah Kelapa Sawit
     
  1. Mie 5 - Fri 11/Feb/2011, 9:19pm
    nak tengok kat mudah.my,sila COPY AND PASTE link di bawah
    http://www.mudah.my/li?ca=9_s&id=48824  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)