Keajaiban RM100
Aini Nazri - Thu 24/May/2012 1:20pm
Salam semua,

Mcm tak percaya je dengan RM100, berbagai keajaiban boleh berlaku.. Tp betol. Percayalah.. ianya bukan Propaganda semata2. nak tau caranya..
Dengan hanya membuat caruman simpanan RM100 sebulan, pelbagai manfaat akan anda dapat. Sebagai contoh :-

A. Manfaat Perlindungan
- Pampasan Kematian
- Pampasan Hilang Upaya kekal
- Pampasan Kemalangan
- Elaun Tahunan Hilang Upaya
- Elaun Tahunan Penyakit Kritikal
- Elaun MC kemalangan
- Sumbangan percuma jika berlaku Penyakit Kritikal,
kematian atau hilang upaya

B. Manfaat Hospital
- Medical Card bernilai
1. RM 500,000 seumur hidup untuk bilik RM 150, Bonus
tanpa tuntutan RM 100
2. RM 625,000 seumur hidup untuk bilik RM 200, Bonus
tanpa tuntutan RM 150
3. RM 750,000 seumur hidup untuk bilik RM 250, Bonus
tanpa tuntutan RM 250
4. RM 1,000,000 seumur hidup untuk bilik RM 300, Bonus
tanpa tuntutan RM 300
5. RM 1,500,000 seumur hidup untuk bilik RM 400, Bonus
tanpa tuntutan RM 400
6. RM 2,000,000 seumur hidup untuk bilik RM 500, Bonus
tanpa tuntutan RM 500
7. RM 2,500,000 seumur hidup untuk bilik RM 600, Bonus
tanpa tuntutan RM 600

- Perlindungan 24 jam di lebih 60 panel hospital
- Elaun harian wad sehingga RM 400 sehari
- Elaun pembedahan sehingga RM 12,500
- Elaun harian ICU

Oleh itu, jgn kerana hari ini kita SIHAT, kita bertangguh untuk ambil peluang untuk melindungi diri kita sendiri kerana andai ESOK anda jatuh SAKIT..semuanya sudah terlambat....

Jadi apa tunggu lagi.. sms saya dan saya akan segera hubungi anda

AINI NAZRI (IPOH)
0194961933
PRUBSN TAKAFUL
FOR ALL FOR LIFE

*tertakluk kepada umur, jantina, kelas pekerjaan pencarum

Niche: Insurans Dan Takaful
     
  1. Shahruddin Mohd Ismail - Thu 24/May/2012, 1:27pm
    salam,jangan lepaskan peluang buat side income modal hanya sekali rm100 tanpa risiko,tanpa jual dan maintain bulanan,terbuka kepada sesiapa yang setiap bulan duit poket sentiasa kering.sangat mudah tanpa perlu jumpa org hanya online dirumah,pejabat,sekolah,malah kat mana sahaja,tanpa meninggalkan keluarga berminat sms 014-7112209 penerangan dan daftar percuma.  
  2. Ika 85 - Mon 28/May/2012, 3:09pm
    hanya RM 20 JE! setiap hari duit masuk...masa makan duit masuk..masa tido duit masuk...
    sungguh mudah...
    http://www.rm20segera.com/?r=mamadragon  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)