Katering Yong Tau Foo
Akmal 7 - Mon 23/Apr/2012 10:42am [Last Comment]
Assalamualaikum WARGA MC, kami menerima tempahan untuk hidangan Yong tau foo..

RM 4 = 50- 349/kepala
RM 3.86 = 350- 459/kepala
RM 3.50 = 500 >keatas?

Bahannya:?
1. kuew tiow
2. kangkung
3. fish cake
4. wantan
5. fucuk?
6. tauhu

tambahan :?
- jika ingin tambahan kuah sup bayaran caj 0.20 akan dikenakan per kepala.

perkhidmatan kami availble di sekitar klang dan shah alam sahaja.di luar kawasan bergantung budi bicara.

Konsep kami akan pasang kanopi sendiri 10x10 dan rebus di situ bersama peralatan2 lain sendiri. kami cuma perlukan tapak sahaja serta air paip.

jika berminat hubungi atau sms amar 0123627856 atau emel akmal.itco@gmail.com

Niche: Bisnes Steamboat | Tempahan Katering
 
1. Akmal 7 - Sun 24/Jun/2012, 10:21am
salam, kini kami menawarkan pakej rm1 yong tau foo.tempahan special ini khusus untuk kenduri kahwin di sekitar klang dan shah alam.sample test turut ada boleh rasa.minimum order adalah 300pax.Bagi order bawah 300pax kami terpaksa charge rm1.50.(contoh gambar sample akan diemel).insyallah pakej baru ini adalah menu yg jarang2 ada dikenduri khwen masa kini.sms/call amar 0123627856 atau emel akmal.itco@gmail.com  
2. Akmal 7 - Thu 29/Aug/2013, 4:11pm
sebutharga di atas sudah tidak valid.sila hubungi di talian 012-3627856 untuk sebarang pertanyaan.  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..