Katering dan Kanopi Senawang dan Seremban
Mell08 - Wed 15/Jan/2014 2:48pm [Last Comment]
Salam..sesiapa ada mmbuat prkhdmatan katering dan kanopi di sekitar senawang dan seremban sila email sy pakej utk 300 pax..utk majlis brtunang..di email nurulamalia0812@gmail.com..tq..;)

Niche: Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi | Tempahan Katering
     
  1. Safiahmaisarah - Sun 19/Jan/2014, 12:58am
    saya pun mencari kanopi piramid/ arabian utk majlis bersanding saya pada 23.2 ni di Nilai. mohon emailkan safiahmaisarah@yahoo.com untuk sebutharga anda dan detail spt krusi, kipas dan meja+berscallop atau tidak. terima kasih. 0135655128
    p/s: bakal pngantin nak kulit cntik,berseri n bersih blh hubungi saya, sy ada rahsia yg blh dikongsi.  
  2. Intan 133 - Mon 20/Jan/2014, 3:21pm
    AsSalam.. bole sms detail ke Intanz Wedding Planner @ 016-2362 489  
  3. Im Area Sembn Kl - Mon 27/Jan/2014, 1:16am
    assalamualaikum..boleh bukak website sy..taip je chastury catering..berpengalaman slama 10thun..mmg katering kite siap kanopi sekali..bley bertanye klu nk thu hrge.kite bley bg special price.ni no sy 0173551083(en.suhaimi)  
  4. Gee 17 - Fri 31/Jan/2014, 12:16pm
    Kepada yg menyediakan perkhidmatan katering jika berminat utk Tempahan sarung kerusi plastik & banquet/skirting/alas meja bulat/buffet/riben/backdrop dll sila hubungi kak gee 0132196888 @ wassuppp 0128731007@ email -gee.goldcat@gmail.com  
  5. Nad 57 - Mon 3/Feb/2014, 2:59pm
    Assalamualaikum Mell08 & Safiahmaisarah boleh sms/wassp/call
    ke 017 638 7082 -nadia
    Email : alasmahcaterer1@yahoo.com
    saya akn bagi pakej2 by email untuk wak pilih. tq  
  6. Fiza 291 - Tue 4/Feb/2014, 3:28pm
    saya ada buat konopi dan katering..harga berpatutan..berminat boleh kol saya...fyza..012-2384646,aswat 019-2199815,012-3639815  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.