Kaspersky 2011
Kaspersky 2011 - Thu 30/Dec/2010 4:10am [Last Comment]
Salam, nak jual Kaspersky Antivirus & Internet Security 2011. Harga macam yang kt bawah ni. Kalau rasa murah sila la order.

Harga sesuai untuk kegunaan sendiri atau nak jual kat org lain..beli lagi banyak lagi murah untuk setiap unit..

A) Kaspersky Antivirus 2011 (1 year 1 PC)
1-2 unit > RM20/unit
3 unit above > RM18/unit
9 unit above > RM17/unit

B) Kaspersky Antivirus 2011 (1 year 3 PC)
1-2 unit > RM30/unit
3 unit above > RM28/unit
9 unit above > RM27/unit

C) Kaspersky Internet Security 2011 (1 year 1 PC)
1-2 unit > RM26/unit
3 unit above > RM24/unit
9 unit above > RM23/unit

D) Kaspersky Internet Security 2011 (1 year 3 PC)
1-2 unit > RM38/unit
3 unit above > RM36/unit
9 unit above > RM35/unit


Sila email produk yang nak order berserta dengan kuantiti. Sebarang pertanyaan boleh dihantar kat email dibawah jugak.

Email: kaspersky2011.reseller@gmail.com

Niche: Perisian Antivirus
 
1. Mohd Nor Amin Zainuddin - Thu 30/Dec/2010, 8:30am
salam... kenapa murah sgt.. bukan biasa satu dekat rm100 ker  
2. Noor Ain 2 - Thu 30/Dec/2010, 9:23am
salam nak tanyer ... ori ker tak nak nie....  
3. Caasa15 - Thu 30/Dec/2010, 9:37am
maknanye rm100 tu lepas markup  
4. Kaspersky 2011 - Thu 30/Dec/2010, 12:51pm
Salam, ni key yang original, bukan crack. Valid 365 hari selepas activate. Murah sebab tanpa kotak + cd. Cuma key sahaja.

Kalau yang kt kedai tu dalam kotak + cd sbb tu kos lagi lebih..  
5. Azarina - Thu 30/Dec/2010, 4:25pm
sy berminat nak order 1
macamana nk beli?
awk kat kawasan mana?
sy di ampang..  
6. Kaspersky 2011 - Thu 30/Dec/2010, 4:59pm
Salam Azarina,
Saya di damansara. Pakej yang saya jual ni tanpa kotak + cd. Jadi saya akn hantar kod melalui email sahaja selepas saya sahkan pembayaran.

Sebarang pertanyaan boleh hantar melalui email.

Email: kaspersky2011.reseller@gmail.com  
7. Norf Media - Fri 31/Dec/2010, 1:06am
salam, nak minta penjelasan secara jujur dan ikhlas, adakah key code tersebut, akan di duplicate juga utk pembeli yg lain?maksud saya, jika saya beli, mungkinkah akan ada mana2 pembeli lain juga memiliki kod yg sama sperti saya?
terima kasih  
8. Aiman 10 - Fri 31/Dec/2010, 12:24pm
Saya juga ada menjual sama seperti Penjual di atas. Setakat ni saya menjual tiada masalah tentang key tersebut diduplicate. Sy da menjual hampir 3 tahun dan tiada masalah. Sy ada returning customer untuk membeli semula apabila tempoh stahun hampir tamat. InsyaAllah penjual itu jujur. Kalau sekali berlaku penipuan, sudah tentu anda tak membeli lagi. Betul tak? Kami pon takut nk menjual lagi.  
9. Kaspersky 2011 - Fri 31/Dec/2010, 10:18pm
Salam Norf Media,

Hal sebegitu bergantung kepada penjual yang mahukan keuntungan lebih. Biasanya kalau digunakan lebih dari limit yang ditetapkn contohnya KAV1USER digunakn lebih dari 1 PC, key tersebut akan di blacklist semasa update. Itu bermakna penjual tersebut juga menjual key yang sama kepada pembeli lain. Jadi encik harus mintak refund atau mintak key yang lain dari penjual itu.

Pastikan juga 'Days Remaining' untuk License adalah 365 hari semasa key di aktifkan, kalau kurang bermakna key tersebut telah diaktifkan sebelum ini.  
10. Ekatalogkita - Sat 1/Jan/2011, 5:38pm
saya nak beli internet security 1 PC..urgently needed..emel sy deco.chasz@gmail.com  
11. Kaspersky 2011 - Tue 4/Jan/2011, 3:53am
Ekatalogkita: terima kasih kerana berurusniaga :)  
12. Galak - Thu 6/Jan/2011, 8:13pm
saya nak satu, internet security 1 key 3 pc. Email saya salzull@yahoo.com.my  
13. Acoustica - Fri 7/Jan/2011, 6:17pm
Galak: dha hantar email :)  
14. Nani 2 - Tue 11/Jan/2011, 4:56pm
saya dah beli ngan acoustica nie, tqvm..
mmg berbaloi, setakat ini, inilah hrga pling murah...sy dah survey ngan ramai penjual.....
lg satu jgn tkut nk berurusan ngan acoustica, budak baik nie...hehe, sy kenal dia...  
15. Kaspersky 2011 - Tue 11/Jan/2011, 5:24pm
uih, tengkiu bagi testimonial puan nani :p haha..

sape nk beli handbag blh contact puan nani ye :p  
16. Nani 2 - Tue 11/Jan/2011, 6:45pm
hehe, iklan free ker....
haha..  
17. Galak - Tue 11/Jan/2011, 10:47pm
Saya pun dah beli daripada kaspersky 2011 ni. Boleh caya dia ni. Beli la tanpa ragu2. Kawe tlg promote demo.. kuah..kuah..kuah..kuah kari..  
18. Kaspersky 2011 - Wed 12/Jan/2011, 12:14pm
Hehe..iklan free utk kak nani :p

tengkiu utk testimonial zul :p  
19. Nani 2 - Thu 13/Jan/2011, 10:55am
byk id... :p
acoustica = kaspersky 2011
opss...bocor rahsia ker?? haha..  
20. Ruzai - Tue 8/Feb/2011, 12:33am
http://keykaspersky11.webs.com/  

Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..