Karnival Gegar Gemilang 2014
Mohd Farid Masood - Wed 29/Jan/2014 2:22pm [Last Comment]
SALAM WARGA (MDC)

KARNIVAL GEGAR GEMILANG.

KAMI DARI PIBG SEKOLAH SUKAN TUN HUSSEIN ONN KLUANG AKAN MENGANJURKAN ACARA TERSEBUT PADA

Tarikh :- 28hb. Feb. ? 1hb. Mac 2014.
Tempat :- Padang SMK Tun Hussein Onn, Kluang.
Masa :- 9.00am ? 11.30pm

Berbagai acara yang di sediakan bagi merancakkan Karnival tersebut seperti,

Persembahan Artis Jemputan
Pertunjukkan Tempur Tanpa Senjata (TTS) dari ATM
Pameran Senjata dari ATM
Seminar Kerjaya
Belon Inflatable Gergasi
Pertandingan Bolasepak Komuniti
Pertandingan Karaoke
Melukis Graviti
Futsal Kanak-kanak
Bintang Kecil
Persembahan Ular
Sukan Rakyat

Dan banyak lagi acara-acara sepanjang berlansung KGG ini.

Tapak perniagaan disediakan sebanyak 20 lot, khemah 20? x 20? berharga RM500 sahaja.

Sebarang pertanyaan, sila hubungi 019 ? 774 7696 ? Farid.

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Reeq - Wed 29/Jan/2014, 3:08pm
mohon detail tuan.layout dan detail event
reeqo@ymail.com  
2. Adilla 4 - Thu 30/Jan/2014, 8:47pm
bagi detail please
sss_maju_resources@yahoo.com  
3. Hamizad 2 - Sat 1/Feb/2014, 12:09am
Kami dari pertubuhan masyar prihatin. Kami menganjurkan program amal wakaf AlQuran. . Jika ada yg ingin berkongsi tapak bole hubungi kami. Sebab kami tidak mampu utk sewa yg mahal. Kerana kami hanya membuat program amal bukan menjual utk keuntungan semata-mata. Dan jika pihak penganjur bole memberi tapak percuma atau bayaran yg murah.pihak kami bole menyediakan perkhidmatan elektrik terapi secara percuma kepada semua pengunjung. Harap kerjasama dari yg berkenaan. Terima kasih.

Email : Masyarprihatincsr14@gmail.com  
4. Mohd Farid Masood - Sat 1/Feb/2014, 10:25pm
Salam,

Reeq & Adilla4, saya akan email secepat yang mungkin dan Hamizad2 sila sms saya no tel awak. Boleh di pertimbangkan program awak.  
5. Mohd Ramadan 2 - Sun 2/Feb/2014, 11:34pm
Email detail adan_pomen84@yahoo.com.my  
6. Jamallulail - Mon 3/Feb/2014, 7:55am
Boleh emailkan sya di alamat email berkenaan jmjunit@yes.my.  
7. Kak Long 11 - Mon 3/Feb/2014, 11:49am
Encik Farid, mohon email? Atau boleh tolong emailkan kepada saya detail sewa, masa perniagaan dan apa yang boleh diniagakan? Email saya pahangcuisine@gmail.com  
8. Fumienterprise - Mon 3/Feb/2014, 11:10pm
saya berminat pm saya

please pm  
9. Nizam 51 - Tue 4/Feb/2014, 9:59am
Tolong email saya segera..detail, layout dan sewa n_yatey78@yahoo.com  
10. Mohd Farid Masood - Tue 4/Feb/2014, 8:06pm
Salam,
Fumienterprise cam nee nak pm awk eekk. Kepada yang reply di sini, saya dh emailkan detail.

TK  
11. Shan 16 - Tue 4/Feb/2014, 9:21pm
berminat.a apls email details ke: rsresources@live.com

T.you.  
12. Leny 2 - Tue 4/Feb/2014, 10:49pm
Emailkan detail : adindaboutiques@gmail.com

Tq  
13. Faridah 91 - Wed 5/Feb/2014, 1:58am
Emel detail ke faridahjamaludin@gmail.com  
14. Mama Zme - Wed 5/Feb/2014, 9:17am
Mohon email detail pd saya di zararol80@yahoo.com
TQ  
15. Hatta 26 - Wed 5/Feb/2014, 3:52pm
boleh pm detail.
hatta.hamsidin@tm.com.my  
16. Ryna 13 - Wed 5/Feb/2014, 5:37pm
mohon PM details booth pada saya

novaclassiq@gmail.com  
17. Mathakiki - Wed 5/Feb/2014, 6:43pm
saya berminat.
Email ke fiksport90@gmail.com @ call 0145007598

Perniagaan makanan segera  
18. Mohd Farid Masood - Wed 5/Feb/2014, 8:09pm
SALAM.

Kepada yang berminat di sini saya dah emailkan detail. sila hubungi saya untuk menempah lot yang di sediakan.

Terima Kasih  
19. Mohd Farid Masood - Wed 5/Feb/2014, 9:17pm
Sila ke halaman facebook kami di :

www.facebook.com/pages/Karnival-Gegar-Gemilang/213660112156126

untuk melihat perkembangan terkini  
20. Firdaus 552 - Wed 5/Feb/2014, 11:06pm
email detail
firdausmansur83@gmail.com  
21. Fitri Rezza Bin Romli - Thu 6/Feb/2014, 12:12pm
tolong send details boots contion ffitrirezzabinromli@ymail.com  
22. Siti Norfaizah - Sun 9/Feb/2014, 6:23pm
Berminat..email di eizza_girll@yahoo.com  
23. Zainorhisyam Mohamad Nor - Mon 10/Feb/2014, 1:34pm
sesiapa nak kongsi tapak ngan saya hubungi saya 0177394014.  

Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..