Kanopi Pontian (Full Deco RM360)
Jafri 4 @ Style Star Services - Thu 18/Oct/2012 10:56am
Assalamualaimum semua

Musim cuti sekolah bakal tiba lagi.. Kepada yg memerlukan kanopi untuk majlis sila hubungi saya untuk area pontian sahaja..( 012-7255960 )

Kami menyediakan perkhidmatan sewaan kanopi arabian 20′x20′ untuk majlis seperti:
- Majlis perkahwinan
- Majlis pertunangan
- Karnival/Ekspo
- Jualan/Pameran

Untuk Full Deco (RM360) termasuklah:-
- 1 unit Kanopi Arabian 20?20
- 4 unit Meja bulat + alas meja + top layer + plastik
- 32 kerusi plastik + sarung + reben
- Scllop 2 warna pilihan
- hiasan bunga meja
- Lampu dan Kipas

Pakej yang kami sediakan termasuklah sewaan seperti:-
- Kanopi arabian baru
- Tempahan Photography
- Perkhidmatan DJ dan P.A sistem
- Tempahan katering dan tukang masak
- Pakej Andaman

Aneka hiasan kanopi yang kreatif disediakan untuk menjadikan suasana persekitaran yang berbeza dan meriah. Pelbagai warna pilihan terkini kami cuba berikan untuk memberi citarasa yang baru kepada para pelanggan.. Buat tempahan sekarang..
call or msg 012-7255960 untuk maklumat lanjut.

Boleh layari http://stylestarservices.blogspot.com/

Ataupun like my pages di FB - Sewa Kanopi Pontian -

Niche: Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi
     
  1. Omar Bin Amir - Thu 18/Oct/2012, 10:50pm
    Pihak kami ingin mencari pengedar2 minuman isotonik,minuman seperti redbull.Product l00%bumiputra.nah..DRIVE M7.minuman bertenaga buat ahli2 sukan.Duta product aaron aziz dan zizan raja lawak.Berminat hubongi en:Omar 0l67067437 atau email:omar_amir56@yahoo.com.tq  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)