Kami Pemborong Air Minuman yang Bersih dan Murah
Yaseer @ Yaseer Ali Enterprise
Wed 27/Feb/2013 11:18am [Last Comment]
salam warga majalah.
kami pemborong air minuman yang bersih dan murah. punca air dari bawah tanah dari kedah. kami berada di pulau pinang.

minuman order
120botol= RM90
360botol=RM180(label pada botol boleh desgin sendiri)


kami juga menjual botol pastik minuman yang kosong

500ml(300 botol) =RM130
1.5liter (300 botol) =RM200

Niche: Bisnes Minuman | Bisnes Air Mineral
 
1. Mdfozy - Thu 28/Feb/2013, 12:20am
Full set Semi auto blow machine PET Bottle ingin dijual.

Output : 250ml -5ltr.

Capacity ; 900p/hrs bsed on 500ml

Price : 40k and can be nego.

Contact : 0197279789  
2. Norharoma Binti Ali - Thu 28/Feb/2013, 10:21pm
Boleh sy tau bape harga botol kosong berpenutup 500ml 300pcs skali ngan kos penghantaran ke KL.. norharomaali@gmail.com  
3. Fazura - Fri 1/Mar/2013, 8:37pm
Tumpang iklan..kami ada menyediakn perkhidmatan lori 1 tan untuk penghantaran barang2 runcit @ pasaraya, pindah rumah, pejabat dll.
Berminat sila call azhar di 0126459506 @ 0126678617.  
4. Khairul Fahmee - Mon 11/Mar/2013, 2:13pm
Salam cik tuan tanah...Boleh hantar you punya quotation kat my email. khairultradisi@yahoo.com.my. Big project coming.  
5. Ksi Rhythm - Wed 13/Mar/2013, 11:56am
boleh hantar saya quo untuk 50k botol air meneral, printing untuk event.. order dah dapat cuma nak cari harga murah je. URGENT. email : ksirhythm@yahoo.com... 0123804606 0389427241  
6. Haidir 5 - Fri 29/Mar/2013, 7:15am
kol sy..nk tau kos penghataran 0179793697  
7. Rdlee - Mon 15/Apr/2013, 1:34pm
salam , sy perlu quotation untuk air mineral 500ml dan 1500ml utk 1500 botol tidak termasuk stiker,

call rosli 011 1121 2053
rs smart agency  
8. Jay 85 - Fri 19/Apr/2013, 12:55pm
Kami membekalkan air minuman & mineral dengan harga yang paling rendah!

Farizan Trading
012-3994731
03-61281106  
9. Aiman 167 - Wed 10/Sep/2014, 5:28pm
boleh bg quotation x

aisymo_fiq@ymail.com  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..