Kami Pembekal Pelbagai Peralatan Makmal
Syamsuri - Thu 10/Mar/2011 10:17am [Last Comment]
Syarikat kami merupakan taraf Bumiputera yang menawarkan pelbagai jenis peralatan makmal dan penyelidikan untuk hospital dan juga syartikat yang berasaskan biotechnology or sains. sila hubungi syarikat saya untuk mendapatkan sebut harga.

Niche: Peralatan Makmal Dan Hospital
 
1. Norlida - Fri 18/Mar/2011, 5:56pm
Boleh saya dapatkan contact no dan alamat syarikat?  
2. Dean 17 - Mon 11/Apr/2011, 11:33am
boleh email senarai barang dan harga ke
tajudinsaifullah@yahoo.com.my  
3. Kamarul 48 - Sat 16/Apr/2011, 5:36am
email saya harga dan barang serta gambar. lintahbukit76@yahoo.com  
4. Salahuddin - Tue 19/Apr/2011, 2:45pm
boleh saya dapatkan alamat dan no contact syarikat? kalau boleh dapat perincikan profail syarikat untuk rujukan saya bagi tujuan perolehan mengikut prosedur kerajaan.
terima kasih  
5. Nizamza - Mon 13/Jun/2011, 4:29pm
boleh email ke saya contack no dan alamat syarikat>>nizamza76@gmail.com  
6. Mohd Rozi - Sat 18/Jun/2011, 6:01pm
Boleh saya dapatkan contact no dan alamat syarikat? dan boleh email senarai barang dan harga ke mamenku@yahoo.com.my  
7. Hafiz 131 - Fri 1/Jul/2011, 9:30am
sila emel kat sy name company, website company dan cataloq produk...hafiz1288@gmail.com  
8. Don 8 - Wed 20/Jul/2011, 12:43pm
email: mj_ukay@yahoo.com
utk brouchure dan harga  
9. Arewind - Wed 27/Jul/2011, 4:59pm
Salam En Syamsuri,

Sila email kepada saya nama syarikat, alamat & contact syarikat, website, katalog berserta harga kepada

zaem.nazren@gmail.com  
10. Mrrich 2 - Sun 11/Dec/2011, 9:28pm
email kpd sy detail  
11. Nazmi 19 - Fri 27/Jan/2012, 3:41pm
email pada saya qoutation untuk peralatan makmal..nazmie@yahoo.com  
12. Rusbi - Sat 4/Feb/2012, 11:52pm
Salam Encik Syamsuri. E-mailkan saya senarai barangan dan harga ye. Terima kasih.  
13. Mama at - Mon 19/Mar/2012, 2:45pm
boleh emailkan saya katalog peralatan makmal. squi83@yahoo.com  
14. Cikgu Muna - Mon 7/May/2012, 10:50am
Assalamualaikum Encik Syamsuri.
E-mailkan saya senarai barangan dan harga ye. Terima kasih. munanadirah@yahoo.com.sg  
15. Syahaizat - Tue 29/May/2012, 12:23pm
Assalamualaikum Encik Syamsuri,
Sila email kepada saya alamat & contact syarikat, katalog peralatan dan bahan kimia utk makmal sains sekolah ye. Terima kasih. syahaizat@rocketmail.com  
16. Bijan 4 - Fri 15/Jun/2012, 10:02am
boleh tahu berape harga untuk asid nitrik..emailkan kat saya bina_duaribu@yahoo.com.my  
17. Izalan 2 - Fri 22/Jun/2012, 9:06am
Sila email kepada saya nama syarikat, alamat & contact syarikat, website, katalog berserta harga kepada:
iz2010pp@yahoo.com  
18. Sifwan - Sun 24/Jun/2012, 2:47pm
Kami dari syarikat ARZTECH SOLUTION yang berdaftar dengan ssm merupakan pembekal utama seperti :

Consumable : Gloves,Cleaning Reagent,etc
Diagnostic Medicine Accessories
Nuclear Medicine Accessories
Laboratory & Medical Equipment..

email : arztechsolution@yahoo.com
phone: 0123013763

tq!  
19. Ainatul Mardiah - Thu 30/Aug/2012, 7:48pm
Salam bro..btol ke ade jual peralatan makmal..??saya nk cari methanol ng naoh tuk projek biodiesel...pastu boleh x bro bg katalog untuk alatan makmal..sebagai rujukan untuk buat costing untuk projek 2...alatan makmal yg sy pakai...NaOH,,Methanol,,measuring cup,,scale,,thermometer,,teaspoon,,glass jar,,glove,,goggle,,
harap bro boleh bantu serbe sedikit..hehehe  
20. Ainatul Mardiah - Thu 30/Aug/2012, 7:55pm
eh2...lupe...ni email sy...hehehe... ainatulmardiah69@yahoo.com  
21. Zack 228 - Mon 3/Sep/2012, 8:40am
boleh emailkan saya katalog peralatan makmal... khoo_dno@yahoo.com  
22. Ika Hisashi - Thu 13/Sep/2012, 12:47pm
salam.. boleh email saya senarai barang makmal dan harga? perlukan dengan segera.. email: ika_hisashi@hotmail.com. trimas.  
23. Arifah 7 - Mon 17/Sep/2012, 10:06am
salam..
boleh emailkan SEBUT HARGA PERALATAN SAINS? ada katalog lagi bagus. di perlukan dengan kadar segera. t.kasih.

hearty_logia@yahoo.com  
24. Ben 29 - Mon 24/Sep/2012, 1:36am
Boleh dapatkn sebutharga nitrile glove size M & size L Dan juga parafilm 4 inc x 125 ft tak? Sila email kpd saya Zainol_Ben@yahoo.com secepat mungkin. Terima kasih  
25. Su 63 - Wed 31/Oct/2012, 9:05am
Saya nak quotation untuk barang2 makmal sains sekolah..makmal baru nak buat, so, banyak benda jugak..tolong emailkan ke mayah_tarmizi@yahoo.com  
26. Blackgunsess - Thu 1/Nov/2012, 9:15am
Tolong emailkan saya katalog barangan makmal secepat mungkin dalam email saya blackgunsess@yahoo.com  
27. Zaim Alias - Thu 22/Nov/2012, 5:03pm
tolong emailkan saya quotation untuk barang-barang makmal sains..kalau bole secepat mungkin.. email ke znzbestari@gmail.com  
28. Siti 702 - Fri 23/Nov/2012, 8:31pm
ad x encik membekalkan thermometer mercury..blh bagi harga.. blh taw x alamat encik..ni email saya.. chocoo_latee@yahoo.com  
29. Andrew Tan - Fri 7/Dec/2012, 4:40pm
Selamat petang,
Bolehkah tuan emelkan saya senarai alatan makmal sains dan sebut harganya.
terima kasih.  
30. Zamry 13 - Sat 8/Dec/2012, 2:13am
Boleh emel kepada saya senarai dan harga alatan makmal sains?
>>thedarkrazor@gmail.com  
31. Id 3 - Sat 29/Dec/2012, 11:52pm
Salam.Tolong emailkan kepada saya senarai barangan makmal sains dan harganya?  
32. Id 3 - Sat 29/Dec/2012, 11:56pm
terlupa...ni alamatnya

kangkungkangkung08@yahoo.com  
33. Nissa Ul Khair - Mon 7/Jan/2013, 11:49am
salam..tolong emailkn kepda sya list barang makmal sains sekali dgr hrga..emel missnyssa_91@yahoo.com  
34. Sugumar - Tue 8/Jan/2013, 9:42am
salam..tolong emailkn kepda sya list barang makmal sains dan kh sekali dgr hrga..
emel:
sugumar_85@yahoo.com  
35. Teacher - Sat 19/Jan/2013, 12:13pm
Pembekal peralatan makmal sains sekolah rendah sila hubungi cikgu_ika@yahoo.com. Kami memerlukan sebut harga bagi beberapa barangan dengan kadar segera. Terima kasih  
36. Shahrel - Wed 23/Jan/2013, 9:01am
boleh x saya dapatkan no fax supaya saya boleh fax brg2 yg saya nk order,

emel saya, old_skoolrocka92@yahoo.com  
37. Nur Aina 4 - Wed 23/Jan/2013, 10:32am
salam..boleh saya tahu skiranya anda ada membekalkan "dissecting set" dan berapa harganya? terima kasih..email sy di aina_rohim@yahoo.com  
38. Nizam 414 - Wed 23/Jan/2013, 5:07pm
saya pembekal barang-barang kelengkapan makmal seberang pertanyaan bley email saya
nizam@stablearm.com ataupun bley tgk website kami www.stablearm.com  
39. Aque 2 - Wed 30/Jan/2013, 10:00pm
Ade jual bahan kimia x?? Leh listkan senarai barangan makmal dan bahan kimia beserta dengan harga sekali..emailkan ke padukakongsi@yahoo.com.my..TQ  
40. Siti 783 - Sat 2/Feb/2013, 9:26am
encik, sy nak beli silinder penyukat 100ml.
blh x sy nak tahu harga? sy mmg nk gunakan secepat mgkin  
41. Fara 216 - Sat 6/Apr/2013, 3:44pm
encik beaker 50 ml dan silinder penyukat 100 ml berapa harga? saya perlukn nya segera. tq.
email saya sky.chic91@gmail.com  
42. Princess 11 - Tue 16/Apr/2013, 6:19pm
ade jual thermometer makmal x??? blh email harga pada prinzerika@gmail.com  
43. Pasupathy - Mon 22/Apr/2013, 4:30pm
tolong emailkan saya senarai peralatan dan harga supaya saya boleh buat pemilihan barang dan kertas kerja untuk membeli peralatan daripada syarikat tuan  
44. Labsolutions 2 - Wed 8/May/2013, 3:17pm
Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan barangan Makmal & Hospital :

-Request Quotation
-Pertanyaan Harga
-pembelian terus

sila email saya di ellen@labsolutions.com.my

atau kunjungi laman web kami di

www.labsolutions.com.my  
45. Alias 29 - Wed 29/May/2013, 4:52pm
Salam En Syamsuri,

Sila email kepada saya nama syarikat, alamat & contact syarikat, website, katalog berserta harga kepada

alisya.alias@gmail.com  
46. Ketty - Fri 14/Jun/2013, 11:30am
Encik ni pembekal peralatan makmal sains sekolah menegah kah??...saya tengah mencari pembekal peralatan barangan kegunaan makmal sains sekolah menengah.  
47. Anum Abdullah - Thu 18/Jul/2013, 9:33am
Salam En Syamsuri,

Mohon jasa baik tuan untuk email kepada saya nama syarikat, alamat & no telefon, website, katalog berserta harga kepada untuk perincian prosedur kerajaan.

fadzilah@kmtj.matrik.edu.my

terima kasih  
48. Shahrol Saha - Wed 25/Sep/2013, 4:28pm
Salam En Syamsuri,

Mohon jasa baik tuan untuk email kepada saya nama syarikat, alamat & no telefon, website, katalog berserta harga. Saya juga perlukan sebutharga untuk model-model pembelajaran sekolah menengah  
49. Naset 2 - Tue 22/Oct/2013, 1:31pm
Mohon jasa baik tuan untuk email kepada saya nama syarikat, alamat & no telefon, website, katalog berserta harga. Saya juga perlukan sebutharga untuk PERALATAN PROJEK CONVERSION SMT KE SMV (ELEKTRIK) urgent  
50. Nur Emylia - Fri 6/Dec/2013, 12:53pm
Salam En Syamsuri,

Mohon jasa baik tuan untuk email kepada saya nama syarikat, alamat & no telefon, website, senarai bahan kimia, glassware dan dispossible material beserta harga ke emyzmyz@yahoo.com

terima kasih.  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 70 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..