Kami Mahu Lori 1 Tan dan 3 Tan
Angah 42 - Mon 31/Oct/2011 11:07am [Last Comment]
Kami memerlukan LORI 1 TAN untuk penghantaran barang ke seluruh semenanjung Malaysia.Sila hantar sebut harga kepada kami. Berapa harga sewa sehari / seminggu / sebulan.

Sesiapa yang MEMPUNYAI LORI MILIK SENDIRI amat dialu-alukan.

Maklumat lengkap lokasi penghantaran dan jenis barang diberitahu melalui email.

email : goldenleaf.supplyservices@gmail.com / goldenleaf.finance1@gmail.com

SEGERA.

Lokasi kami di Shah Alam, Selangor.

Niche: Sewa Lori
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Zukiff - Mon 31/Oct/2011, 11:16am
    Salam Angah 42.

    Saya menyediakan perkhidmatan pengangkutan, penghantaran barangan dan Dokument.

    Sila nyatakan jenis barangan, Lokasi yang perlu di hantar, kuantiti dan kekerapan penghantaran.

    Sial hubungi saya di talian :
    016 5604093 / 019 3662647.
    Email : care4udrive@yahoo.com  
  2. Shakilah - Mon 31/Oct/2011, 11:16pm
    Email saya jugak
    kiella5322@yahoo.com.my  
  3. Carlos 5 - Tue 1/Nov/2011, 8:40am
    Sy ada lori sendiri 3 tan bonded..mahir kwsn selatan..blh hubungi sy 0167807343  
  4. Hafzan84 - Wed 2/Nov/2011, 8:11am
    sy ada lori 3 tan milik sendiri..kawasan KL dan pantai timur...hubungi sy 0199342502 WAN  
  5. Raju - Wed 2/Nov/2011, 11:49am
    SYARIKAT KAMI MEMBUAT PERKHIDMATAN SEWA LORI : 1 TON , 3 TON , 5 TON KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA , SINGAPORA & THAI .PINDAH RUMAH , PEJABAT & STORE , DELIVERY BARANG-BARANG KILANG, PERTANIAN,PEMBINAAN DAN LAIN-LAIN BARANG.TQ -sila hubungi saya -019-3398001 / e-mail -mururaju06@yahoo.com  
  6. Fauzi 92 - Thu 3/Nov/2011, 11:34am
    Salam Semua..
    sy nak sewa lori 3 tan secara bulanan.. ataupon sesiapa yg ade lori tp xde job nak suruh sambung baya pon bole.. sila email detail lori ke fauzi8860@yahoo.com.. kalo bole area johor bahru.. senang deal.. dekat!  
  7. Zaidi Utara Ent - Fri 4/Nov/2011, 4:17pm
    saya menyediakan perkhidmatan servis transport menggunakan lori 3 tan bagi seluruh kawasan semenanjung malaysia.

    kepada yg ingin berurusan,
    sila telefon nombor
    0174691147-Zaidi  
  8. Zaid 19 - Sat 12/Nov/2011, 3:33pm
    salam,saya ada lori 3 tan canvas Daihatsu..boleh beroperasi di seluruh semenanjung Malaysia...kalau nak tnye pasal rundingan harga boleh call saya 0176439578.. saya terima kontak ape2  
  9. Zaidi 36 - Sun 13/Nov/2011, 8:35pm
    slm...sy ada lori 3 & 5 tan... lantai jenis steel, barang dijamin tak kotor, harga berpatutan.. pertanyaan boleh sms/call edy : 017-240 9824  
  10. Amran 17 - Tue 22/Nov/2011, 1:33am
    Saya mempunyai lori freezer(sejuk beku) 1 tan. boleh membawa barangan/makanan sejuk beku. mempunyai lesen dan pandu sendiri. Lokasi meru, klang.

    Hubungi/sms saya: Amran(013-3430030)
    diamar_t@tm.net.my  
  11. Pakmat - Tue 22/Nov/2011, 10:05am
    pak abu 0133735815 lori sendiri pandu sendiri.. lori 3 tan...  
  12. Mohd Sarif Jafar - Mon 16/Apr/2012, 1:39am
    saya ada lori baru satu tan berkanvas berminat sila tel;0148092889-sarif rawang selangor  
  13. Asmawi 7 - Thu 19/Apr/2012, 10:14pm
    salam...saya mempunyai sendiri lori baru jenis mitsubishi 3tan kanvas,harga boleh dirunding, lokasi klang-banting

    hubungi saya,Awie (016-6836959)
    awie_quest@yahoo.com.my  
  14. Maha 4 - Fri 11/May/2012, 2:22am
    Saya ada lori 3 ton 17 kaki panjang bonded. kalau ada job jb>kl ulang alih hubungi saya 0167040837 (MAHA)  
  15. Hanif 45 - Wed 8/Aug/2012, 2:59am
    Kami Ada Buat Transpot Untuk Apa Jua Barang Yang Hendak Anda Hantarkan,Kami Boleh Hantarkan Barang Anda Di Seluruh Malaysia Tidak Termasuk Sabah Dan Serawak...

    Boleh Hubungi Kami 0163037145 Ataupun 0134434383  
  16. Zamani 21 - Sat 11/Aug/2012, 5:47pm
    kerja gaji rm150.00/day kepada lori 1 tan yg berminat boleh contek 0132602572.
    barang ubattn2 hospital shj..
    maklumat lanjut just kol.
    tq  
  17. Nandhan - Fri 24/Aug/2012, 11:44am
    saya ada lori 3 ton canvas dan bonded...harga patutan...masih perlukan,lokasi shah alam
    sila cal 0129122330 atau email nithia_nandhan@yahoo.com  
  18. Mohdnazirmohamad - Sun 30/Dec/2012, 2:35am
    Saya ada lori 3tan bonder pjm 17k tpi kurng job spa ada job blh coll sy 013 3784339 nazir  
  19. Abdul Latif Sarpin - Sun 30/Dec/2012, 5:48pm
    Salam..ade x lori yg leh angkat 4 brg Sahaja dr subang ke ipoh pada hari rabu 2 jan 2013...  
  20. Bahrinlory - Wed 16/Jan/2013, 4:57pm
    sy ada lori 1 tan. jika memerlukan boleh emailkan ke bahrinlory@yahoo.com  
  21. Hiace377 - Sat 20/Jul/2013, 10:00am
    saya ada lori box berkunci, semua side boleh buka, kalis air

    3 ton panjang 17kaki

    dari pantai timur ke mana2 lokasi

    menerima kontrak brg2 jarak jauh timur barat utara selatan


    014 831 7752
    zh.asper@yahoo.com  
  22. Mathi - Tue 30/Jul/2013, 9:23am
    Saya ada lori 3 tan 14 kaki pls coll
    0173141308 mr.mathi  
  23. Muhd Farhan 2 - Wed 31/Jul/2013, 5:57pm
    salam sy ada lori 1 dan 3 tan bercanvas..menawarkan perkhidmatan hantar barang ke seluruh malaysia..lori di ipoh..berminat call 0143045598/
    email : zx2custom@yahoo.com  
  24. D Erra - Mon 12/Aug/2013, 12:31pm
    salam, kami ada lori 3 ton bonded dan kanvas , beroperasi di daerah selangor. mencari kontrak penghantaran barangan syarikat/kilang/gudang. Jika ada boleh hubungi kami di 016-2100 121 ( call/sms/whatsap) atau email di info@derra.com.my.
    terima kasih.  
  25. Azhar 393 - Wed 23/Oct/2013, 11:55am
    perkhidmatan sewa lori 3 tan.di perak atau luar kawasan berminat sila hubungi axieara holdings 05 2497201. harga mengikut perjalanan.kami menerima penyewaan untuk bulanan.termasuk pemandu  
  26. Fairus33 2 - Tue 28/Jan/2014, 1:26am
    klau ada brg nk keutara bleh cal sy.24 jam 0184661124.lori 3tan.base penang  
  27. Emir Shukri - Mon 7/Apr/2014, 4:59pm
    sy ada lori 1 tan canvas mncari job email emirnemo@gmail.com..
    cl/whatsapp/msj 0173376357 emir..  
  28. Yuvaraj - Tue 6/May/2014, 9:35pm
    Saya mempunyai lori 3ton 17kaki canvas. Hubungi saya 018 2879448  
  29. Mohammad Imran - Mon 19/May/2014, 10:30pm
    Assalamualaikum Cik Angah,

    saya mempunyai lori 1tan box, isuzu. boleh cik email saya jika cik masih mencari lori utk penghantaran?

    Terima kasih :)  
  30. Zaidi 136 - Tue 20/May/2014, 3:46pm
    salam
    Saya ada lori 3 tan 17ft kanvas.Lori sentiasa bergerak setiap minggu dari utara ke selatan.Kl/Selangor dan pantai timur.Jika ada penghantaran sila call/sms/email saya zaidi 012-4649005/atttransport141@gmail.com.
    Nyatakan tempat,kuantiti & harga.tq  
  31. Herman 37 - Thu 19/Jun/2014, 3:42pm
    salam sy ada lori 3tan 17ft canvas sedang mencari kontrak penghantaran barang2 area selangor.email sy siput_sedut72@yahoo.com  
  32. Syaida 4 - Fri 20/Jun/2014, 4:54pm
    Salam..
    saya ada lori 1 tan berkanvas sedang mencari
    Kontrak penghantaran barang2 dari lembah klang ke mana sahaja dan dari mana sahaja ke sekitar lembah klang..
    Boleh hubungi saya di 0183822078..
    terima kasih..  
  33. Raja 39 - Mon 25/Aug/2014, 10:20pm
    Lori Sewa 1MALAYSIA menghantar barang 1 MALAYSIA...Hubungi :0163587801 (Raja 1 MALAYSIA)  
  34. Raja 41 - Fri 19/Sep/2014, 11:49am
    Salam 1 Malaysia,
    KAMI DARI SYARIKAT NAVARAM ENTERPRISE SEBUAH SYARIKAT YANG DIIKTIRAF UNTUK PERKHIDMATAN LORI SEWA KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA SERTA PERKHIDMATAN LOGISTIC & DISTRIBUTION. BERPENGALAMAN SEJAK 2004.
    WAKTU OPERASI :
    ? 24 Jam ( 7 Hari Seminggu )
    LORI YANG DI SEDIAKAN :
    ? 25 Unit Jack Lori
    ? 25 Unit Tipper
    ? 25Unit Lori Hantu 10 tayar
    ? 30 unit lori 3 tan
    ? 20 unit Lori 5 tan
    ? 10 Unit Lori 10 tan
    ?10 kaki, 14 kaki, 17 kaki atau 20 kaki
    ? Pelbagai Jenis Lori

    PERKHIDMATAN :
    - Penghantaran Barang/Produk
    - Perkhidmatan Pindah Rumah
    - Perkhidmatan Pindah Office
    - Perkhidmatan penghantaran barang2 kilang / kedai
    - Perkhidmatan manghantar perabot
    - Perkhidmatan manghantarbarang pameran
    -- Perkhidmatan manghantar barang pertanian
    -Pembuangan barang terpakai/ sampah
    -Pengangkutan katering
    - Projek Penghantaran Barang Syarikat secara kontrak
    dan lain-lain
    DESTINASI :
    ? Seluruh semenanjung Malaysia
    ? Seluruh airport/pelabuhan semenanjung Malaysia
    ? Tenaga pekerja kami adalah yang terbaik disediakan dari syarikat mestilah seorang yang cekap, jujur dan amanah.
    CAJ PERKHIDMATAN YANG BERPATUTAN
    * BARANG ANDA DIJAMIN SELAMAT DAN KEPUASAN
    ANDA ADALAH MATLAMAT KAMI
    email Navaram_Enterprise@yahoo.com.my  
  35. Abd Aziz 10 - Wed 29/Oct/2014, 4:32pm
    Salam, kami ada Lori 1/3 tan ingin mencari jobs.email abdaziz984@gmail.com. Call/whatsup /mesej 012-2935469 Aziz.. Tq.  
  36. Azib Maju Ent 2 - Sun 9/Nov/2014, 4:56am
    lori 3 tan canvas masih kosong...ade job sila call 0192515584  
  37. Zamri Abd Rahman 2 - Sun 7/Dec/2014, 11:14pm
    ASSALAM..LORI 3 TAN BOX dengan harga berpatutan..lokasi U5 shah alam(kg subang)
    zam 019-3780753  
  38. Ganesh 7 - Thu 12/Mar/2015, 11:32pm
    saya meyediakan perkhidmatan servis transport menggunakan 3ton bagi kawasan ipoh>kl..kl>ipoh...  
  39. Rizuwan 7 - Thu 16/Apr/2015, 3:01pm
    saya mencari lori freezer yang banyak untuk membekal barangan frozen seluruh malaysia.jika berminat sila emailkan quotation anda di rizuwan.yakin@gmail.com  
  40. Pelangi Desa Resources - Tue 12/May/2015, 1:09pm
    Assalam, Kami mempunyai syarikat perkhidmatan sewa lori area sekitar johor,lori baru dan bersih 3 tan 17 (kanvas) kaki & 21 kaki (box) untuk pemidahan rumah dan perkidmatan lain2.. penghantaran ke seluruh semenanjung malaysia.. kualiti perkidmatan dijamin yg terbaik! dan harga yang amat berpatutan! 07-7764392 012-2959692! hubungi kami dgn segera!  
  41. Izzati2810 - Sun 2/Aug/2015, 3:08pm
    Salam, kami ada Lori 1 tan wats up/ msj / call 011-1780 2396 (isam) area kb/ pasir mas  
  42. Ein 3 - Tue 6/Oct/2015, 11:41pm
    Assalam..kami mempunyai lori 3 tan bonded..mencari job outstation..penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia..sila hubungi saya di 0122420343 segera!  
  43. Hisham 270 - Wed 7/Oct/2015, 9:03am
    assalam... saya ada lori 3tan canvers.. sewa murah2 je.. 0129769211call /0136797917whatsap
    lokasi puchong ke semua detinasi ke malaysia  
  44. Zulkifli 199 - Fri 9/Oct/2015, 10:10am
    Salam..tumpang iklan..sy ada lori 1tan canvas panjang 10kaki utk disewa kemana saja lokasi seluruh semenanjung..based sy di klia..harga kasih syg suci murni nan abadi..roger sy ditalian 0174814178/0193234840 call/wasap Zul  
  45. Al Amin 23 - Thu 10/Dec/2015, 12:59am
    Salam tumpang iklan..sy ad mnyediakn perkhidmatan sewa lori bru isuzu 1ton canvas pnjng 12kaki..jika berminat bley hbungi sy amin:0145447377  
  46. Fazli 147 - Thu 22/Sep/2016, 4:40pm
    Assalamualaikum,maaf ye tumpang iklan.. saya mempunyai lori 3tan 17ft mencari job tetap lokasi saya ipoh,perak...kepada rakan2 yg ade job xckup lori boleh roger saya di talian 012 5936640 fazli
    Trima kasih..  
  47. Ganesan 10 - Tue 6/Dec/2016, 3:41pm
    Saya mencari job untuk lori 3 ton bercanves ...Hubungi saya h/p: 018-2241730 (Ganesan). Lokasi prai,pulau pinang  
  48. Razlan 31 - Tue 16/May/2017, 12:20am
    salam...saya mencari job untuk lori 3tan 17feet saya...hubungi 0193233057...  
  49. Hoseki - Sun 6/Aug/2017, 4:08pm
    Saya mencari job utk lori 3tan bonded.. bersedia utk memberi perkhidmatan sewa ke seluruh destinasi di Semenanjung Malaysia..

    Harga sewa boleh dirunding sampai jadi..

    Hubungi 0122603486 whatsapp pun boleh.. -Mukhlis-  
  50. Mojd Ajslih - Wed 4/Apr/2018, 12:45pm
    Saya ada Lori 1 tan Canves.. Ingin Mcari Job.... Lokasi saya Shah alam Seksyn25 ..siapa2 yg ingin memerlukan wsp saya ya.0123337550 aj  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 60 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.