Kami Ada AP Import Kelapa & Kami Ingin Mencari Rakan Niaga!
Ahmad Firdaus Bin Abdul Jalil @ SFZ Engineering Sdn Bhd - Mon 21/Feb/2011 8:55pm [Last Comment]
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera,

Kami Syarikat Sajira pengimport kelapa yang berpengkalan di utara tanah air ingin bekerjasama dengan anda yang berminat untuk menyertai kami membawa masuk bekalan kelapa daripada Indonesia ke negara ini.

Untuk makluman semua, syarikat kami baru sahaja memperolehi AP bagi mengimport bekalan kelapa daripada kementerian pertanian dan sedang aktif mencari rakan niaga yang berminat bagi tujuan tersebut.

Anda yang berminat mestilah seorang yang arif & mahir tentang selok-belok perniagaan ini dan merupakan warganegara Malaysia.

Sila hubungi En. Akasyah di No 017-5292225 & En. Firdaus di No. 019-7200375 untuk sebarang rundingan lanjut. Orang tengah atau broker tidak akan dilayan sama sekali.
Sekian

Niche: Pembekal Kelapa Dan Santan | Mencari Pelabur
     
  1. Auro Farm Garden - Wed 2/Mar/2011, 9:40pm
    salam..kami mempunyai lori untuk disewa..lori ad kanvas..permit 8tan..sedia menerima kontrak, lori berada di perak..sms jenis, berat brg dan destinasi..anda buka harga..0175037247 / 017523018  
  2. Muhamad Zuber - Sun 6/Mar/2011, 11:33am
    salam...cik firdaus sy ni d bwah azahari..sja nk tanya bila nak mula nihhh..dh lama menunggu hehheee..  
  3. Sirlicherose - Sat 2/Apr/2011, 3:21pm
    kelapa byk diGuntong,jutaan biji ada,harga mengikut pasaran,tambang bot dlm Rm6000,muatan bot biasa dlm 60k biji,bawa duit beli,naik ikut bot yg sama smp lah ke M'sia,skrg dlm 18000 rph sebiji  
  4. Zakza Utama Enterprise - Sun 3/Apr/2011, 3:27am
    Syarikat mencari tempurung kelapa, boleh bekalkan untuk 400tan setiap bulan, mungkin tempurung dari Indonesia. email : zakzautama.enterprise@gmail.com  
  5. Muhdazmi 2 - Tue 16/Aug/2011, 10:26pm
    saya berminat untuk menceburkan diri didalam perniagaan santan kelapa ni..
    saya merupakan lepasan degree 2011. mencari Bos/Mentor untuk menberi tunjk ajar kepada saya.
    muhdazmiothman@yahoo.com
    0173451157  
  6. Iman 30 - Wed 14/Nov/2012, 10:35am
    Salam tuan,
    Bole beri quotation utk 1tan kelapa indo
    Dan procedure FOB dan CIF ?utk 500tan kelapa sebulan
    iman_flex80@yahoo.com
    0126710960 tq  
  7. Tj 3 - Mon 16/May/2016, 6:52pm
    EN FIDAUS WHATAPPS SAYA...0192892346, SAYA AKAN BAGI DIRECT CONTACT UNTUK ORG YANG NAK PAKAI AP KELAPA  
  8. Putera Aventador - Thu 28/Dec/2017, 10:53am
    Assalammualaikum..Wbt.

    Syarikat kami mempunyai Aproval permit (AP) juta biji kelapa Tua 1 tahun untuk di bawa masuk dari negara Indonesia ke malaysia akan berlabuh di Jeti batu pahat sekiranye ade pihak ingin bekerjasama menggunakan AP kami sila hubungi saya - 0127140480 ( Putera )  
  9. Hijrah 6 - Fri 2/Mar/2018, 3:06pm
    Tumpang Iklan..mencari AP kelapa untuk disewa..jika ada info mohon wsap 0123513407  
  10. Thiaga 4 - Mon 30/Sep/2019, 4:32pm
    Team saya mencari ap unlimited Dan unconditional.... Untuk kelapa Dan ayam. Sesiapa boleh supply sila hubung 017-540 4921 Thiaga@aboy  
  11. Khairul Anwar 44 - Fri 18/Oct/2019, 3:26pm
    Salam

    Kepada pemegang AP Kelapa .. Sila Hubungi saya untuk peluang kerjasama ... Import Kelapa dalam skala besar dari Indonesia. Saya dah ada pembeli (malaysia) dan Pembekal (Indonesia), Cuma memerluakan AP untuk menjayakan projek ini. HP 012-3767656  
  12. Mohd Nor 32 - Mon 23/Mar/2020, 9:34pm
    asalam...jika tuan mencari lembu hidup utk raya qurban ...saya pemegang ap lembu hidup bersedia utk membawa masuk lembu dari thailand...whatsap 0187751876  
Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)