Kajian Kesedaran Pengguna Terhadap Label Keselamatan Makanan Sekitar Lembah Klang
Rina Syafinaz - Mon 22/Feb/2021 1:05pm
Assalamualaikum & Hai

Saya merupakan pelajar UMS sedang membuat kajian tentang Kesedaran Pengguna terhadap Label Keselamatan Makanan sekitar Lembah Klang.

Saya memerlukan 100 orang lagi untuk mengisi borang soal selidik ini. Ia hanya mengambil masa 5-7 minit untuk disiapkan. Pertolongan anda amat saya hargai & saya doakan terbaik kepada semua yang sudi isi.

Pautan:

▪️English version:
https://forms.gle/XY5hQNxkw6X3DQ1F8

▪️Bahasa Melayu version:
https://forms.gle/1fEiD2BVWeghzw777

Niche: Iklan Terbuka | Diskusi Bisnes
     
  1. Linkman - Mon 22/Feb/2021, 4:20pm
    kalau produk yg ada bungkusan yg meyakinkan.. saya cuma check expire date sahaja. kalo belum expire saya kira ok je.

    sebenar nya mmg tak bagus mcm tu.. kita sebagai pengguna kena meneliti setiap kandungan / ingredient produk sebelum membeli.. tapi sebagai manusia biasa yg tak berapa nak sempat.. saya malas nak baca thehe..

    kalo produk roti.. walaupun dah expire sehari dua saya masih makan lagi selagi tak ada nampak kulat2 bulat kecik tumbuh atas roti.. mmg teruk bunyinya... tapi sejak duduk di kampung.. saya dah tak makan roti expire.. semua produk expire saya beri makan ayam.. thehe..

    kelebihan ayam di kampung.. dorang boleh menukarkan semua sisa2 makanan dan produk expire .. kepada telur ayam kampung yg berkhasiat dan bernilai tinggi..  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!