Kad Prabayar Alliance Bank
Azizi Shah - Tue 15/Mar/2011 6:03pm [Last Comment]
salam kepada semua warga majalah, alliance bank ade mengeluarkan kad prepaid secara percuma untuk seluruh rakyat malaysia, tiada bayaran atau caj dikenakan. kad ini boleh menggantikan kad atm kita, dan ianya lebih selamat kerana tidak menyambungkan ke akaun bank kita,

-kad kredit = kita berhutang dengan interest
-kad debit = perlu buka akaun
-kad prepaid= terkini dan percuma di alliance bank

- penggunaan sama seperti touch n go, boleh guna di mana-mana shopping complex, tidak perlu bawa cash ditangan, hanya beri untuk swipe jika ada lambang mastercard. sesiapa yang berminat, sila emailkan detail, beserta no.tel untuk saya hubungi, hanya salinan ic diperlukan.
-percuma, dan tiada apa yang perlu dirisaukan, satu ketika, kad ini akan menjadi kepentingan untuk kita.
- syarat umur, 18 tahun keatas, ( boleh daftar untuk ahli keluarga sekali )
untuk maklumat lanjut boleh layari website alliance bank..
https://younique.alliancebank.com.my/prepaid_cards.php?page=prepaid
boleh hubungi no ney untuk apply card...tq
0142468650 / 0137966932 azizi

Niche: Pinjaman Kad Kredit
 
1. Zal Ahmad - Tue 15/Mar/2011, 8:20pm
bagus tu...kad ni sama mcm kad kredit ?untuk online blh pakai ke?  
2. Azizi Shah - Wed 16/Mar/2011, 4:02pm
zal
boleh nanti disediakan kat website alliance bank..  
3. Zal Ahmad - Thu 17/Mar/2011, 10:47am
kira mcm kad kreditkan?
susah tak mcm kad debit tu?
kalau name ada sangkut blh apply la?
bank tak sekat ke duit kita di dalam tu ?  
4. Azizi Shah - Thu 17/Mar/2011, 1:38pm
function same cam kad kredit tapi ney len kena tambah nilai baru bleh gune...boleh apply sebab ney bukak cm kad debit kena bukak akaun...kad ini cuma kad prabayar..  
5. Zal Ahmad - Sat 19/Mar/2011, 11:03am
To Azizi Shah,:apa yg Perlu untuk daftar kad ini?  
6. Azizi Shah - Sat 19/Mar/2011, 7:27pm
sila beri kan email...saya akan emailkan borang yg perlu diisi...  
7. Zal Ahmad - Sun 20/Mar/2011, 7:33pm
To Azizi Shah : ni email saya : awshanis@yahoo.com ..thx.  
8. Nana 41 - Thu 7/Apr/2011, 6:14pm
email me too borang 2 ..firdausi_cahaya@yahoo.com  
9. Noor Firdaus - Wed 20/Apr/2011, 12:49pm
sy minat
cam mn nak apply  
10. Azizi Shah - Sat 23/Apr/2011, 2:36pm
noor firdaus sila tinggalkan email  
11. Cik Abby - Sun 24/Apr/2011, 12:32am
saya berminat juga..emailkan saya borangnya...abby_suria76@yahoo.com.... tq  
12. Afiqah91 - Thu 5/May/2011, 12:49pm
emailkan saya borangnya, mujahidah_alshami@hotmail.com
thnks.  
13. Zuraidah 8 - Fri 6/May/2011, 11:07pm
berminat: achiq75@yahoo.com.my  
14. Zulfikri Bin Abdul Hamid - Sat 7/May/2011, 3:09pm
1. Nak tanya, kad ni boleh digunakan untuk bayaran online ke, misalnya bayaran untuk beli domain luar negara ke?

2. Si Muflis boleh apply ke?

Harap dapat kirim borang utk apply

fikriym@hotmail.com  
15. Nedy 2 - Fri 1/Jun/2012, 10:03am
sy berminat.. ni email sy : nedyperfume@gmail.com  
16. Kakitangankerajaan - Sat 22/Sep/2012, 10:21am
jgn percaya dgn azizi.. proses bukan main lama.. pastu senyap.. kalo x dpt bgthu.. byk lg bank leh buat.. skang bimbang dgn segala dokumen yg aku dh serah.. penipu!  
17. Jomloan1 - Wed 31/Mar/2021, 4:12pm
Perkhidmatan Kredit Komuniti, mudah lulus dan proses 1jam sahaja 😊 harini apply harini dapat duit 💸 RM500-RM10k berminat boleh wssp / direct call saya 😉
http://www.wasap.my/60107880515/nakLOAN
Office : 03-92130515 ~Agent Neina~  

Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..