JV untuk Projek Stesen Minyak
Zack 631 - Tue 15/Nov/2016 12:46pm [Last Comment]
Hello semua.. mencari sesiapa yang ingin Joint Venture di dalam pemilikan stesen minyak yang sedang dibuat... drop email & no phones.. modal yg diperlukan dalam 2.5j.. stesen sedang dlm pembinaan... pelaburan yang baik untuk jangkamasa yang panjang..

Niche: Mencari Pelabur | Bisnes Stesen Minyak
     
  1. Dr Love - Wed 16/Nov/2016, 5:57am
    stesen minyak di mana ya.. di sabah?  
  2. Jalinanusahasama - Wed 16/Nov/2016, 11:51am
    bole hubungi saya 018-2506003  
  3. Zack 631 - Wed 16/Nov/2016, 2:43pm
    ya di sabah  
  4. Monster Jootawan - Wed 16/Nov/2016, 8:04pm
    Memerlukan Funder yg ada Rm20,OOO sahaja.
    Profit Untung 12bulan Min5,OOO.ModaL dikembalikan!!

    Genuine funder diperlukan :
    Direct call/whatsapp +6016.6767.838  
  5. Norizaham Izaham - Wed 16/Nov/2016, 9:55pm
    memerlukan funder untuk projek futsal di Penang bahagian pulau...keuntungan 3% dari nilai anda laburkan...hubungi saya izaham 01127481651 whatapp/kol  
  6. Tuan Ibrahim - Tue 6/Dec/2016, 9:50am
    jangan la deal project petrol pump zack 631 , di sabah ni. memang nak game duit sahaja. bertahun dah.

    nasihat aku, tutup saje la.  
  7. Zack 631 - Sun 11/Dec/2016, 1:40pm
    ibrahim.stesen sudah bikin.dekat siap suda.memang ramai penipu.selalu yg kena tipu tu x matang dlm bisnes.  
  8. Noorwani Razali - Thu 5/Jan/2017, 4:55pm
    Jalinan usaha sama ni scammer lah..penipu..hati2 semua..otak penipu  
  9. Zack 631 - Tue 17/Jan/2017, 1:36pm
    ya betul jalinausahasama menipu.blm ap2 sudah mintak deposit.org kelantan tu.hati2 semua  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia