JV Branch 1malaysia Automotive Part
Rosman Bakar - Tue 5/Mar/2019 2:43pm [Last Comment]
Sesiapa yang berminat untuk jv branch seluruh negeri berkaitan
scrap kenderaan
Resurbish kenderaan
Export kenderaan 3rd country

Untuk maklumat lanjut boleh email ke saya
pusaken.motor@gmail.com

Niche: Bengkel Kereta | Bisnes Kitar Semula | Mencari Pelabur
 
1. Rosman Bakar - Wed 6/Mar/2019, 5:09pm
Perancangan kita adalah mendapatkan kereta2 dr
1) potong /scrap
2) refurbish balik dan jual
3) kenderaan yg kita baik pulih boleh dijual ke negara ketiga
4) ttg kenderaan singapore kita akn bg detail kerana masih dlm perbincangan dgn agensi kerajaan

Kita juga ada lesen untuk ubahsuai kenderaan no limit, dr enjin hingga chasis

Dan yg lain juga lesen ni boleh digunakan untuk buka bengkel kereta

Kita sekarang baru bertapak dan sedang menguruskan beberapa perkara dgn pihak polis , selesai saja semua boleh di mulakan kerana projek ni betul2 utk long term business 10-20tahun

Kita juga akn bekerjasama dgn beberapa bdn agensi kerajaan utk menjayakan projek ini

Untuk hal ni juga bg yg berminat perlukan modal yg tinggi antara rm300k-2juta kerana setiap branch akn pegang 1 negeri

Sekarang tempat sudah di isi KL, SEL, JOHOR. Perak masih dlm perbincangan lagi

Andai ada apa2 pertanyaan boleh tanya saya

Terima kasih  
2. Mohammed Zainie Bin Mahdi - Sat 27/Apr/2019, 2:57am
Saya ada land for rent... Kawasan strategic..
perantaraan semilaju port.. Bintulu port Dan sibu tanjung manis port....
Memudah kan export&import kurier  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..