Jurufoto Wanita/Muslimah
Fabolez - Fri 2/Sep/2016 8:57am
Kami merupakan kumpulan jurufoto wanita / muslimah yang telah menjalankan servis fotografi perkahwinan, event, produk & studio lebih dari 8 tahun.

Kami juga merupakan pereka grafik (designer) dan juga jurusolek (makeup artist). Kami telah mendapat feedback yang sangat positif kerana kreativiti dan kemampuan kami untuk memberikan servis yang terbaik dan tidak pernah mengecewakan para pelanggan kami.

Kami pernah ditemubual oleh pihak Utusan Malaysia, rancangan temubual Apa Kata Wanita - Zamzarina (TV1), TVAlhijrah & Safiyya TV9 dan artikel mengenai kami telah dipaparkan di beberapa akhbar dan media tempatan. Anda bole google mengenai kami atau layari website, instagram dan facebook kami. Studio kami terletak di Sunway Nexis Business Suite, Kota Damansara.

Servis fotografi yang terbaik serta suasana yang selesa dan santai akan kami berikan di studio kami. Untuk sebarang pertanyaan lanjut mengenai pakej & servis kami boleh email atau hubungi kami di talian Show contact number (admin) / admin@ladiesfoto.com
Terima Kasih.

Facebook:
https://www.facebook.com/ladiesfoto

Instagram:
https://www.instagram.com/ladiesfoto

Video:
https://video.com/fabolezproduction

Niche: Studio Fotografi
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..