Jum Buat Duit Dengan Business Sendiri! Puas Hati!
Bucks My @ DL Trade Network (M) Sdn Bhd
Mon 30/Oct/2017 2:43pm [Last Comment]
PAKEJ E- Commerce (periagaan online untuk anda)
Kami menyediakan anda penyelesaian menyeluruh untuk anda memulakan perniagaan e-commerce online anda, dari platform e-commerce , berjuta produk borong yang sedia ada, pembekal yang disahkan, penyelidikan pasaran dan produk, kempen pengiklanan dan promosi, latihan dan sokongan, dsb. Dengan modal serendah RM 4,999.00, segala-galanya dilakukan untuk anda, jadi anda tidak perlu risau tentang semua kerumitan membina perniagaan online anda supaya anda boleh memberi tumpuan kepada perkara utama - menjana lebih banyak jualan dan membuat lebih banyak wang.

(Harap maklum bahawa laman web e-dagang anda menjual produk kepada pelanggan di seluruh dunia dengan sasaran kelompok pembeli yang berminat dengan kategori produk anda, dan pendapatan anda dalam US Dollar, bukan Ringgit Malaysia).

SERVIS PENJUALAN WEBSITE
Kami juga membimbing dan membantu pelanggan kami untuk membina perniagaan online secara khusus untuk dijual semula kepada rangkaian pembeli kami pada harga premium untuk keuntungan besar. Proses ini menggunakan pakej e-commerce yang kami tawarkan yang sedia ada atau secara custom. Caranya adalah dengan membina perniagaan e-commerce dengan ciri-ciri premium, menjalankannya untuk menjadikannya menguntungkan (menambah nilai) dan menjual semula 20x ke 40x dari keuntungan bersih bulanan (mengikut penilaian pasaran ). Sebagai contoh, dengan modal purata RM 5,000 - RM50,000 dan dijual semula untuk RM 50,000 hingga RM 500,000 bergantung kepada penilaian semasa dalam masa 6 - 24 bulan. Kami mempunyai banyak portfolio pelanggan berjaya menjual semula perniagaan dalam talian mereka untuk harga premium dan membuat keuntungan besar.

Berminat? Hubungi kami (call/whatsapp) sekarang untuk mendapatkan maklumat lanjut di 013-4574010 (Mohd Syafiq).

Niche: Web Design Malaysia
 
1. Azeme - Mon 30/Oct/2017, 4:31pm
more details to me please, handsetman@gmail.com  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..