Jualan Ink dan Toner untuk Habiskan Stock Lama Diskaun 50%.
Jeppery 2 - Tue 4/May/2021 12:33pm
Pembekalan Toner, Ink dan Ribbon Cartdriges  bagi kegunaan Pejabat Pejabat, Kilang, Sekolah Sekolan, Bank Bank dan juga bagi sektor sektor kerajaan, badan badan berkanun, glc dan swasta.

Tawaran untuk penghabisan stock dan diskaun sehingga 50% dari harga asal. Untuk model selain dari gambar yang di berikan model email untuk kami bagi senarai harga,

Kredit 30hari juga boleh di tawarkan mengikut terma dan syarikat, penghantaran juga boleh di lakukan dan percuma mengikut terma dan syarat.

Kami juga membeli semula ink, toner dan ribbon yang telah tamat tarikh luput, tersalah beli, lebihan stock atau juga printer yang telah rosak, kami boleh datang untuk buat kutipan dan bayaran tunai di lokasi @ cash.

Kami juga ada menjual printer baru dan juga kami ada buat services memperbaiki printer yang telah rosak. Untuk jawapan segera boleh terus watsap 0173170120 tq
- -

JL POWER STATIONERY & ENTERPRISE (001857288 - T)
SG-23A-1, SHOPPING GALLERY SUBANG SQUARE,
47500 SUBANG UTAMA
SELANGOR DARUL EHSAN.

HP NO : 017-3170120
FAKS NO : 03-78740712 
https://wa.me/60173170120
Email : powerstationery@gmail.com

Niche: Jualan Penghabisan Stok | Peralatan Pejabat Dan Sekolah | Pengedar Alat Tulis
 
    1. No comment yet!
    Your Comment: Max 1000 characters.
    Login Email:
    Password:
    Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
    Warning!
    1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
    2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
    3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
    4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
    Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

    Youtube Link

    Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
    Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
    Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
    Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
    Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
    Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
    Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
    Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..