Juala Murah Minyak Lampe Berger!
Caldina - Thu 4/Nov/2010 2:59pm [Last Comment]
Salam...

Saya nak clearkan stok Minyak Lampe Berger... saya dah x buat lagi biz ni.. nak clearkan dari rumah. Harga Normal RM244 & RM270 sebotol.
Nak Let Go RM60 sebotol.. Beli banyak harga leh runding....

Menthe - 46
Ocean - 35
Rose d rose - 12
Chypre – 10
Lavande - 9
Citronelle - 8
Eucalyptus - 6
Mer d irose - 6
The verte - 5
Pamplemouses - 4
Bois de Santal - 4
Tender Laurier Rose - 2
Ambre - 1
Eu de foret - 1
Pomme Verte – 1

Saya juga ada diffuser berbagai jenis harga dari RM408 ke RM1800.... saya nak jual RM200 sebotol...

Selain itu, Produk Ed Pinaud Cologne dan Estebel juga ada...

Cologne RM100 per bottle (Normal Price RM250)

The early bird - 5
Flowered Passion - 15
The Autumnal - 50
The Springlike - 6
The Imperial - 3
Extra Old - 20

Neck Lift Cream 50ml x 18 (normal RM210) Now RM80

Massage Cream Lavander 75ml x 43 (normal RM203) Now RM80

Energizing Water (100ml (yellow) x 17 (normal RM142) Now RM50

Energizing Water For Body (Men) 100ml x 9 (normal RM203) Now RM80

Active Face Wash (Men) 150ml x 9 (Normal RM186) Now RM70

Hair Styling Gel (Men) 100ml x 9 (Normal RM183) Now RM70

Minat... harga boleh runding sampai jadi... email saya di caldina2764@yahoo.com

Niche: Butik Perfume
     
  1. Azrul 12 - Thu 4/Nov/2010, 3:52pm
    banyak nyeee produk....betul2 jualan murah!!!  
  2. Syuhada - Thu 4/Nov/2010, 4:03pm
    nasib saya kat sarawak...kalau kat sna tu..mmg nk beli byk2....  
  3. Caldina - Thu 4/Nov/2010, 4:54pm
    syuhada, boleh kalau awak nak saya leh pos kan...  
  4. Mohd Akmal Che Anuar 2 - Thu 4/Nov/2010, 5:08pm
    bro, jual sendiri je bro..mahal tu..produk berjenama..  
  5. Caldina - Thu 4/Nov/2010, 6:53pm
    nie jual sendiri la... mmg produk berjenama.... minat email la...  
  6. Fikri 4 - Fri 5/Nov/2010, 12:50am
    nk menumpang sket...
    sapa nk emel sy...
    nk letgo murah2 jugak minyak lampu berger nih...hehehe
    fik_riey@yahoo.com  
  7. Izza 8 - Fri 5/Nov/2010, 2:01am
    myk tu yg brape liter ye?  
  8. Caldina - Fri 5/Nov/2010, 8:50pm
    Izza 8 - minyak tu 1L je... nak beli yg mana???  
  9. Rosli Umar - Sun 7/Nov/2010, 12:02am
    saya minat nak beli , boleh less lg ke kalau ambik 2 botol . email ke rosliumar@gmail.com  
  10. Caldina - Sat 13/Nov/2010, 3:33am
    Updated!!!!

    Menthe - 45
    Ocean - 24
    Rose d rose - 11
    Lavande - 4
    Citronelle - 7
    Eucalyptus - 32
    The verte - 3
    Pamplemouses - 3
    Tender Laurier Rose - 1

    cepat jangan ketinggalan!!!!  
  11. Izza 8 - Sat 25/Dec/2010, 1:14am
    boleh x awak bg no fon di emel sya..sya minat nk beli..senang nk discuss skit...frozenizv_8189@yahoo.com  
  12. Remy 58 - Tue 25/Sep/2012, 9:19am
    sesiapa yg berminat nk beli oil lampe berger ni bleh la emel saya di remy_mt@yahoo.com

    stock ade bnyk..  
  13. Armie 4 - Sat 6/Jul/2013, 7:37pm
    Bro da lg x lamp berger ne?  
  14. Ladyyaya - Sun 2/Feb/2014, 1:16pm
    Saya juga ada stock Estebel Essential oil + lampe berger diffuser untuk di jual. if berminat boleh email di yayalady030@gmail.com. Saya ada product ed pinaud, estebel, 6th element untuk let go juga. Ada banyak giler stock. Boleh email untuk dapatkan detail. Urgent!  
  15. Azri 100 - Wed 5/Mar/2014, 2:41am
    Call sy..sy berminat nak beli minyak lamp berger..stok sy dah habis..
    Call number 01119299883.  
  16. Azlan 382 - Fri 4/Apr/2014, 3:59pm
    Saya nak beli stok lampe berger pls contact saya azlan 0123730757...pls text /whatsapp jer tq  
  17. Eina Ein - Wed 15/Oct/2014, 10:34pm
    siapa nak beli minyak lampe berger lagi??
    pada saya ada 18 botol 1liter...nak let go sbb da x pakai..

    ini senarai minyak

    Souffle de chypre- 3
    Vent d'ocean- 4
    Citronnelle- 3
    Pommes du verger- 5
    The vert- 2
    Eau de foret- 1

    boleh sms atau wasap
    saya nak letgo harga murah jer
    rm50/botol..
    kalau ambil semua saya bagi diskaun

    0177476550  
  18. Zaher 2 - Wed 3/Feb/2016, 11:58am
    siapa nak beli minyak lampe berger lagi??
    ...nak let go sbb da x pakai..

    boleh sms atau wasap
    saya nak letgo harga murah jer
    rm70 sebotol
    kalau ambil semua saya bagi diskaun

    0136561776  
Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)