Jual/Beli/Sewa Tanah
Muhamamd Syamel - Wed 10/Aug/2016 1:58pm
Assalamualaikum..
Tanah Ready Untuk Dijual
1. 17,300 ekar sawit di kelantan
- RM28k seekar
- perlu keluarkan LOI untuk mendapatkan complete dokumen terperinci tanah tersebut

2. 10,000/15,000/15,000
ekar Balak di kelantan
- RM 8k/RM10k/RM10k seekar
- Perlu keluarkan LOI untuk mendapatkan complete dokumen tanah tersebut

Lain2 tanah untuk aset di melaka
- Tanah di Jasin 4.1 Ekar
- Kebun Getah
- 3 Lapis Kedalam
- Tidak sesuai untk buat perumahan..sesuai untuk tanaman
- 5 Minit ke pekan jasin
- harga RM180K = 4.1 Ekar(hrga owner)

Tanah di selandar 2.1 Ekar
- Kebun Getah+Sawit
- 1 Lapis kedalam dari jalan kampung
- sesuai untuk rumah kmpung dan juga tanaman
- 5 minit nak ke pekan Jasin
- Harga RM160k = 2.1 Ekar (harga owner)

Lain2 urusan..
- Company Compound
- Lari/reduces incomtax (min 50j)
- Duit sangkut bank negara
- Money Changer USD to RM (side USD da rdy)
- Bank Guarantee,perlu 500j Europe (USD rdy)
- Sewa Tanah untuk bank negara malaysia (semua tanah boleh,xkira mana2 negeri,direct owner terus lagi bagus,atau 1 grup shja yg direct owner pn ok jgak..paling penting..owner setuju nak sewakan)

Boleh Hubungi Saya
call/whatsapp
Syamel Jamal
0111 6280041

Niche: Agen Hartanah | Ladang Getah Kelapa Sawit | Kontraktor Balak Dan Kayu | Tanah Untuk Dijual
     
  1. Shida3103 - Mon 15/Aug/2016, 9:49am
    sekiranya memerlukan khidmat peguam dalam urusan s&p,boleh hubungi saya nanti..sy cover n.sembilan,melaka,selangor dan kl..

    0183882659(shahida)  
  2. Mohd Rizal 6 - Mon 15/Aug/2016, 6:00pm
    Tuan Syamel Jamal,..
    saya berminat dgn tanah sawit di kelantan tu. Mohon email detail ke mohdrizal.69@gmail.com
    terima kasih  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia